Тwilight/Здрач- тема 57 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 28 678
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Визията му е отчайваща,свикнах с факта, че в ежедневието си се носи непукиски, не съм очаквала да е изтупан, с костюм и зализан, ама тази брада ми идва в повече.

Я чакайте,  на снимката, която пуснахте преди няколко дена, където се разписваше не беше ли без брада или нещо бъркам, връщам се да я търся.

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 23:09 от danir

# 91
дайте да се концентрираме върху нещо позитивно ... я вижте индонезийците какво предлагат за св.Валентин

# 92
На мен ми харесва и брадат, ако ще и трето око да му узлезе пак ще е прекрасен пък Simple Smile Очевидно абстиненцията ме е подлудила, но признайте брадат Роб е по-добре от никакъв Роб Simple Smile

Аз може би ще остана за Телетона, но се двоумя  newsm78

Веселинка мерси за ценната информация, утре вечер непременно ще гледам по Канал1 и ще пусна смс Simple Smile

Цвети брой и мен към Кристен фен клуба, винаги съм я харесвала Simple Smile

# 93
признайте брадат Роб е по-добре от никакъв Роб Simple Smile

нека да тестваме тази теория... Laughing

дебел Роб е по-добре от никакъб Роб?
плешив Роб е по-добре от никакъв Роб?

newsm78  не, не става Wink

тийм Робуърд!! (гладко обръснат, косата медна и нагоре...кафявите лещи са по избор) Laughing

# 94
Ето я, намерих я http://twifun.wordpress.com/2010/01/20/%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%bc% … 0%bd%d0%b5%d1%84/

Въпроса не е в брадата, а в неподържането й, за дебелината-Роб не е дебел, как можа пък това да кажеш, бе Тина, е малко е излязал с дебелшки бедърца, ами да вземат тези дето снимат да си оправят обективите Wink, и я си спомни снимките на Монка, хехе, там какъв бедър вади, може всяка манекенка да му завиди. Laughing

# 95
признайте брадат Роб е по-добре от никакъв Роб Simple Smile

нека да тестваме тази теория... Laughing

дебел Роб е по-добре от никакъб Роб?
плешив Роб е по-добре от никакъв Роб?

newsm78  не, не става Wink

тийм Робуърд!! (гладко обръснат, косата медна и нагоре...кафявите лещи са по избор) Laughing
добре да пробваме...

никакъв Роб е по-зле от брадат Роб
никакъв Роб е по-зле от некъпан, непреоблечен и скъсан Роб!
 май твоята теория не става само за теб, за мен е идеална! Нека е плешив /сигурна съм, че ще му отива гола глава/ и нека е дебел /ще ходим го вталим бързо/, аз не го връщам Simple Smile  Laughing

# 96
ама моля ти се- не е ли в топ форма, го връщаме... да влезе следващата изгряваща звезда

ха-ама-ха... ние билетчета си плащаме за кино, развлечение от класа искаме

# 97

Я чакайте,  на снимката, която пуснахте преди няколко дена, където се разписваше не беше ли без брада или нещо бъркам, връщам се да я търся.

Онази снимка беше стара, както отбеляза Красето

за дебелината-Роб не е дебел, как можа пък това да кажеш, бе Тина, е малко е излязал с дебелшки бедърца, ами да вземат тези дето снимат да си оправят обективите

не, аз говорех по принцип= че ако Роб стане Брандо по ханш, не по талант.. не, мерси
ако погрознее и т.н. (почне да прилича на наркоман)- не е по-добре да го гледаме някак си, отколкото да не го гледаме хич
аз лично може да не го гледам хич от днес нататък=той си е изиграл ролята на живота, останал ни е като Едуард в съзнанието- ако не предложи нещо хубаво ами се затрие или излезе от този бизнес и се занимава с нещо друго, образа си остава, а той какво прави в личния си живот и в какво се е превърнал междувременно, е отделно на ръка
(леле, сега като пишех "ако престане да се занимава с това" и ми светна в главата- представяте ли си какъв ужас, ако папарците все още го преследват и го снимат...)

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 23:52 от staro-novo

# 98
ОМГ! Като видях снимките помислих, че е корабокруширал Laughing Да не се готви за нова версия на "Робинзон Крузо" Shocked Очаквах Роб в (много) по-добър вид, определено ме изненада...и шокира ooooh! Но и така ще го преживея, важното е да попее Peace

P.S. Съгласна съм със Старо-Ново относно визията- гладко обръснат, с медения перчем и лещите( за мен- задължителни Mr. Green) Отивам да си разгледам папката със снимки на Едуард, че да се съвзема от шока Thinking

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 00:05 от Damaris

# 99
  • Варна
На мен пък ми харесва и така Blush Само ватенката ме смущава  Joy
Роб е прекрасен! Мантра 1

# 100
  • София
Дани, снимката е от Февруари, Япония Simple Smile

Така че е напълно нормално да е без брада Wink

И мен ако питате, си изглежда много добре в момента (откъм тяло) Heart Eyes
А очите, ех очите Heart Eyes

Имам един приятел, няколко сантиметра по-нисък, ама какви крака вади, точно като на манекен (подсетих се от поста на Дани за него), всеки път като го загледам и се сещам за Роб Laughing

# 101
На мен пък ми харесва и така Blush Само ватенката ме смущава  Joy
Роб е прекрасен! Мантра 1

Ех, как ме стресна с този шрифт и цвят- реших, че се дава линк към още снимки (съвсем нови... как се бръсне на път за сцената и бейзболната шапка е смачкана на земята някъде зад него)
 Joy Joy

# 102
изглежда много добре в момента (откъм тяло) Heart Eyes
А очите, ех очите Heart Eyes

Имам един приятел, няколко сантиметра по-нисък, ама какви крака вади, точно като на манекен (подсетих се от поста на Дани за него), всеки път като го загледам и се сещам за Роб Laughing

Монка, Монка  *shakes head* ще ми трябва телефона на майка ти тези дни... не е здравословно... освен ако не се стягаш за приемни изпити да следваш медицина

# 103
Изаура(Цвети) на хоризонта Mr. Green
Роб на хоризонта.
Край на сухия режим! Вече май си имаме нов вид Роб - Крузо Роб или нещо от типа на "Корабокрушенецът". Обаче е прекрасен, толкова е хубаво да го видим пак след толкова много време - даже не помня от кога не сме го виждали...Коледа?...леле било е почти преди месец ooooh! Welcome back, Rob! Welcome back! Heart Eyes
Всякакъв Роб е по-добре от никакъв Роб Flutter

Сега съм в дебрите на Emancipation Proclamation и съм много впечатлена от фика! Не съм чела нищо от този род до сега, но е факт, че ме разчувства още на първата глава, вече съм на 4та иии продължавам Peace

# 104
Мисля си, че няма да продължите да го харесвате още дълго /поне по-голямата част от фенките/, ако непрекъснато се явява в този безобразен вид... То май това е и целта му де... Но СПОРЕД МЕН все се пак дължи някакво елементарно уважение към феновете си /не е лошо човек да не забравя кой е, откъде е, защо е и т.н/!
Ножчетата за бръснене са измислени много отдавна, лесни са за употреба, доста са евтини и той има крещяща нужда от тях, освен ако вече не се мисли за Господ или минимум за Исус Христос...

Изглежда УЖАСНО - факт!!!!!!!  

Общи условия

Активация на акаунт