Тwilight/Здрач- тема 57 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 28 682
  • 722
  •   1
Отговори
# 105

Край на сухия режим!... прекрасен, ooooh! Welcome back, Rob! Welcome back! Heart Eyes

Cveti, ако не знаех, че не си пила, щях да се позамисля малко  Joy Ама вие сериозно ли? Аз ви поднасях за Роб-стиненцията тези дни, но сега с Мирка още малко ще се хванете за ръцете и ще подскачате заедно... остава и Ianamama да се появи и тя да каже, че е неземен,,,

*изплез*  Heart Eyes Heart Eyes

# 106
  • София

Монка, Монка  *shakes head* ще ми трябва телефона на майка ти тези дни... не е здравословно... освен ако не се стягаш за приемни изпити да следваш медицина

Всъщност, ако вляза това което искам, ще ми се наложи да рисувам голи портрети, така че... *grins*  просто ще и обясня, че се подготвям за следването Mr. Green

# 107

Всъщност, ако вляза това което искам, ще ми се наложи да рисувам голи портрети, така че... *grins*  просто ще и обясня, че се подготвям за следването Mr. Green

Let me guess.... ще правиш рисунки, ползвайки за модел манипи с Роб... от лошите... от много лошите?? (на пода, в кухнята и т.н.)

# 108
  • София
Let me guess.... ще правиш рисунки, ползвайки за модел манипи с Роб... от лошите... от много лошите?? (на пода, в кухнята и т.н.)
Joy Joy Joy

Глупости...ще рисувам по натура. Демек - от плът и кръв. Можеш да го интерпретираш както искаш Mr. Green

# 109

Глупости...ще рисувам по натура. Демек - от плът и кръв. Можеш да го интерпретираш както искаш Mr. Green

ЕТО СЕГА ТЕ ХВАНАХ В КРАЧКА!!!!
Казах ли ти аз, че онази кампания на TOR  Respect Rob няма смисъл, щото като се появят голи снимки на Роб в нета (след като някой папарак е разбил вратата на банята му и го е нащракал), ти ще ги гледаш.... и какво се оказва сега? Че вече си в комбина с някой папарашки екип и те имат на speed dial, щото си ги излъгала, че просто ТРЯБВА да присъстваш и материала ти трябва "за университета"

тц тц тц

# 110
  • София

ЕТО СЕГА ТЕ ХВАНАХ В КРАЧКА!!!!
Казах ли ти аз, че онази кампания на TOR  Respect Rob няма смисъл, щото като се появят голи снимки на Роб в нета (след като някой папарак е разбил вратата на банята му и го е нащракал), ти ще ги гледаш.... и какво се оказва сега? Че вече си в комбина с някой папарашки екип и те имат на speed dial, щото си ги излъгала, че просто ТРЯБВА да присъстваш и материала ти трябва "за университета"

тц тц тц

Да не забравяме, че снимката ми гордо се мъдреше там  Mr. Green прикритие, прикритие
Чувствам се ужасно, разконспирираха ме Confused
Сега трябва да си измисля друг гениален план!
 #Cussing out

Между другото, ти ме инспирира за цялата операция да ти лежи на съвестта. Как ще го обясниш на майка ми? Mr. Green

# 111
Леле, леле тая брада какви спорове ще роди, особено ако се появи довечера така т.е. тук сутринта.

# 112
Не знам Монка какви натури ще рисува, но не мога да не си кажа колко не ми харесва точно толкова брадясал Роб. Изглежда състарен и далече от Едуард. Не ми е все едно какви снимки излизат. Лекета, криво закопчаване... карай, но тази брада ми бърка в очите.   Но сега поне ще махне брадата и си е същият, на което махане силно се надявам да е скорошно.  Ами след време.  Rolling Eyes  Изаурата в мен се е омърлушила. Как ще понесе трансформацията на прекрасността? 

# 113

Да не забравяме, че снимката ми гордо се мъдреше там  Mr. Green прикритие, прикритие

Между другото, ти ме инспирира за цялата операция да ти лежи на съвестта. Как ще го обясниш на майка ми? Mr. Green

Какво??
За кое трябва да ми лежиш на съвестта и съм те инспирирала?
нищо не разбирам- и за теб знам, че не си пила, но тази Робстиненция почва да ме съмнява да няма трайни ефекти върху вас...  Heart Eyes
да не искаш да кажеш, че съм ти предложила да се включиш в кампанията?.... you were already on your way,  аз само казах да ми дадеш снимка за поста за блога, за да онагледим някои (Тwi-hard) случаи...

Хм... сега, като се замисля, доста се снимахте за тази кампания... Я да чуя Монката какво ви е обещала от бъдещите голи снимки
 Joy

# 114
  • София

Какво??
За кое трябва да ми лежиш на съвестта и съм те инспирирала?
нищо не разбирам- и за теб знам, че не си пила, но тази Робстиненция почва да ме съмнява да няма трайни ефекти върху вас...  Heart Eyes
да не искаш да кажеш, че съм ти предложила да се включиш в кампанията?.... you were already on your way,  аз само казах да ми дадеш снимка за поста за блога, за да онагледим някои (Тwi-hard) случаи...

Хм... сега, като се замисля, доста се снимахте за тази кампания... Я да чуя Монката какво ви е обещала от бъдещите голи снимки
 Joy
Предположенията ти, че ще се снимам за да мога после да гледам голите снимки с чиста съвест доведоха до този план...папараци, ЦРУ и аз Mr. Green

Ааа, второто си е между нас, Туай-хардовете Sunglasses
Издадете ли нещо, няма да получите от тортата Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 01:24 от eaven (MonkA)

# 115

Издадете ли нещо, няма да получите от тортата Mr. Green

Нека да позная (пак)...Тортата със снимка ли ще е? И ще се събирате тайно...

# 116
Изаура /Мирка/ козирува!!!

Еее ама хора има ли значение как изглежда, това си е нашият Роб. Винаги е бил различен, винаги е бил позашит, поизмачкан, с пудра захар по панталоните, с накриво закопчани копченца, със спъната походка...ама нали точно затова го харесваме, защото е различен! Според мен брадата не е знак на неуважение, а прикритие за гадните папараци! Нека имаме дапредвид, че е най-известният мъж в момента на планетата...нали? Simple Smile

ПП-Не виждате ли колко са прекрасни очите му? Ей я се стегнете Изаури  Laughing

# 117
  • Варна
Защо избръснат Роб трябва да е равносилно на уважение спрямо мен?
ZZ Top или Джеймс Хетфийлд да не са бръснати?
Може да не ми харесва особено, но все пак така си е решил човека. Уважавам решението му.
Туай-хард съм, мда....Форевър   Mr. Green

# 118
  • София

ПП-Не виждате ли колко са прекрасни очите му? Ей я се стегнете Изаури  Laughing

От няколко дни обмислям какъв цвят да са ми лещите и как ми се иска да са такива...и как няма да ми отиват Laughing

Уникалните очи Heart Eyes

Ако брадата беше малко по-къса, щеше да е супер, но и така става Mr. Green

# 119
Тина, ние с Мирка и танца на радостта, ако трябва ще си тануваме Crazy Позитивизмът ни към Роб се лее ли лее Mr. Green

Миркааа, ние с теб сме си партийка, предлагам да стегнем Изаурите. Роб е с брада само, за да ни помогне да си развиваме въображението ей Whistling Пък и това си е Роб, Изаурения Роб Peace

Малко да ви припомня, че всякак си го взимаме....
Дегизиран...

С цялата покъшнина...

Или на градус...

Общи условия

Активация на акаунт