Тwilight/Здрач- тема 57 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 28 682
  • 722
  •   1
Отговори
# 120

ПП-Не виждате ли колко са прекрасни очите му? Ей я се стегнете Изаури  Laughing

От няколко дни обмислям какъв цвят да са ми лещите и как ми се иска да са такива...и как няма да ми отиват Laughing

Уникалните очи Heart Eyes

Ако брадата беше малко по-къса, щеше да е супер, но и така става Mr. Green
Мон я се виж в огледалото, с тази руса коса, с тази кожа, "очите МУ" ще ти стоят перфектно!!!

Цвети евала за поста! Точно това имах предвид Simple Smile Айде да се хващаме и да си припкаме и припяваме...
Роб си е нашия Роб, аз не виждам друг Simple Smile

# 121

ПП-Не виждате ли колко са прекрасни очите му?

Туай-хард съм, мда....Форевър   Mr. Green

Тина, ние с Мирка и танца на радостта, ако трябва ще си тануваме Crazy Позитивизмът ни към Роб се лее ли лее Mr. Green

Айде да се хващаме и да си припкаме и припяваме..

Тук върлува някакъв грип... изнасям се, преди да ме е заразил   Heart Eyes Heart Eyes

# 122
Малко съм притеснена. Моето MTV ми пуска ретро. И няма изгледи да спира. При вас как е?

EDIT: Започна!!!

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 03:00 от mi6eto_

# 123
Гледаме! Чакаме! Искаме! Дали ще е с брада...

Почвайте залагането:

1.Мирка- НЕ!

# 124
# 125
Хайде и аз гледам Peace
Аз мисля, че не знам как ще е Роб, но той ще е там и ще говори (или пее - Мон?)
Много хубави песни и клипове са направили от това, което виждам!

# 126
Ох, беше като малко разярено мече  Hug Hug Hug. Сладур. Дали ще е само това? Брадата изглежда много по - добре, отколкото на снимките.

# 127
Роб. Е. Прекрасен.
Беше много много хубаво...
Не мога да формирам мисъл....
Роб! Роб! Роб! Роб! Роб!

# 128
  • София
Забелязахте ли колко беше притеснен?
И скован...
Сценична треска, дам Simple Smile

# 129
Мисля, че леко съм по-добре...
Сериозен Роб за сериозна кауза...мисля, че беше в настроението на ситуацията и всичко му се разбра Flutter
Дано да съберат много средства за Хаити! Като гледам клипчетата и ми става не лошо ами.....леле какъв ужас са преживели и преживяват тези хора.....
Браво на всички, които са се включили в каузата, не само Роб, но и Мадона, Спилбърг, Мери Джей Блайдж, Тимбърлейк и още десетки и десетки знаменитости. Хората, които даряват и помагат също!
Хубаво е всички да се обединят за нещо такова, ето сега няма граници, стилове, конкуренция - просто помагат! Чрез тях целият свят се обръща да подаде ръка Hug

# 130
Ето, ако искате пак да го гледате. Много силно изказване. Да, Цвети, дано да съберат и да помогнат. Това беше светлина, в която не сме го виждали.

# 131
Е, може и да го проспах, но оне го намерих с ок качество -  и се вижда добре и се чува добре Simple Smile

# 132
  • София
Е, може и да го проспах, но оне го намерих с ок качество -  и се вижда добре и се чува добре Simple Smile
Явно има и други грешници като мен будни в 7ч в събота Mr. Green

# 133
БРАВО на момичетата, които издържаха!!!

Аз обаче не успях, изкарах до 1.30 и се предадох...

РОБ е прекрасен (дори и с брада)!

Дали ще има повторение?

# 134
Благодаря за видеото с Роб. Добро представяне, въздейства, като се има предвид, че разбрах 1/3 от обръщението. Аз явно съм позора за Изаурите, но толкова брадясал Роб не ми въздейства размазващо. Прекрасността е скрита   Embarassed    "Срамув"  и пак  "срамув".   Дано до довечера, когато ще се появя, да сте позабравили за "предателството" ми.  Очите да, но не се вижда лицето, това не мога да го понеса.

Ани, довечера, по БНТ ще има излъчване на Телетона. И аз ще го гледам тогава.

Общи условия

Активация на акаунт