Жената Овен/6

• 19 851
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
desinkalove, за  ivamila - преди време писа пак несвързани неща, нещо с Маргало си има явно лично...тогава се намесиха модераторите. Мисля, че ако продължи пак ще се наложи.
Темата не е за лични конфликти.

# 421
Ивамила, изплюй камъчето и кажи какъв ти е проблема.

# 422

О стрина Ягодина, то направо може 4-ка белот да спретнем  Mr. Green

Давам и много хубава рецепта за Тирамису. Flutter

Не мога да играя белот Sad.
Обаче първа се нареждам на опашката за рецептата за Тирамису Flutter.

# 423
Здравейте мили овнета,

Добре дошли на новите попълнения Hug Hug Hug

Еличка бе ти ли си това или щерка ти newsm78 newsm10

Маргало, шапо за творческите ти изявления Hug

Венче надявам се всичко при теб да е добре.

Делте, сега като си помисля, знаеш ли май не съм получавала ни терлички ни сандалки newsm45

IvaNEmila
, не чувстваш ли че прекаляваш с нахалството си. Веднъж вече те триха.Май ти прави удоволствие.Честно, но нито безмислиците ти, нито креслвците дето толкова те кефят намират почва тук.Имаш нещо приятно да кажеш , да споделиш, приятна музика за ушите и душата да пуснеш, wellcome,но в този си вид в който се представяш неколкократно-само това smile3513 smile3513 smile3513

Днес получих това по меила Grinning Grinning интересна рецепта, която няма и нужда от превод

http://www.ba-bamail.co.il/page.aspx?emailId=726&memberId=68 … p;m=hana+fiselman
=======================================================================

На всички споменати и неспоменати овнета лека вечер, без ядове и препятствия.

P.S newsm78 Сега като направих ревизия на овнешкото представителство реших да се  самообявя за доайен, поне по лична карта Mr. Green Mr. Green Mr. Greenми се полага тази чест JoyПротести не се приемат newsm62

Цунки и гунки на всички ви Heart Eyes Heart Eyes

# 424
  • Varna
КАРОЛИНЧЕ Hug

Виж каква красота намерих за тебе. На тебе пантофки, че свърших тЪрлЪчкИтИ Wink
Миличка, много ти благодаря за рецептата Hug. Много ефектна е и точно такива продукти обичам.
За доаенството какво да ти кажа май сме трички тука. Аз съм една от тях smile3521

# 425
нещо с Маргало си има явно лично...

Преди с Маргало, сега - с Вени ... newsm78 Странно поведение има тази персона ooooh! Да каже в прав текст какъв й е проблемът, но да знае, че ТУК ВСИЧКИ СЕ ПОДКРЕПЯМЕ И АКО НАПАДНЕ ЕДНА ОТ НАС, ЛОШО Й СЕ ПИШЕ

БЕНДЖОЛИНКЕ, миличка, давай веднага рецептата  Praynig

# 426
  • забравих си мисълта...
Ивамила, изплюй камъчето и кажи какъв ти е проблема.

Corset, Desinkalove, мисля че може и да не успее да си каже. Аз информирах модератор, а до колкото разбрах са го направили и друг. Откровено казано не е необходимо да нарушава хармонията в темата ни. Да си намери начин, да си изясни личните проблеми.

ДелтеHug newsm10

# 427
  • забравих си мисълта...
Caroline, и аз получих нещо много сладуресто по E-Mail, но за съжаление няма как да го кача тук. Възможно е да бъде видяно само като се препрати по E-Mail.

# 428
Давам рецептата, не плачете.

Продукти:
2 пакета бишкоти
1 опаковка сирене Маскарпоне (мисля, че стандартно са по 500гр. в пластмасови кутии)
5 яйца
1/2 ч.ч. захар
кафе от машина (или който предпочита става и с нескафе)
какао на прах (оригинално е с горчиво какао, но аз ползвам на Нескуик, че иначе много ми нагарча другото)
1-2 ванилии
ликьор ( аз ползвам едно бадемово аперативче)
настъргана кора от 1 лимон или портокал.

За крема:

Разделят се белтъците от жълтъците. 5-те жълтъка се разбиват хубаво с 1/2 от захарта. 3 белтъка се разбиват на сняг с останалата захар. Сиренето Маскарпоне се намачква с ванилията и настърганата кора от лимон. Към сиренето се прибавят разбитите жълтъци, след това лъжица по лъжица се прибавят и белтъците, като се бърка постоянно.

Забележка: Да се разбърква с дървена лъжица, в никакъв случай с миксера, защото крема се втечнява.

За бишкотите:

Смесва се кафето с ликьора (около 1-2 лъжички, който иска може и повечко Crazy) и бишкотите се топват леко от едната и другата страна много бързичко в тази смес (тук трябва да се внимава, защото попиват много и е опасно от разкашкване).
Нареждат се в тавичка и от горе се маже с крема, ръси се с какао, след това нов пласт, отново крем и отново какао.

Задължително е тирамисуто да престои поне 12 часа в хладилник Peace

Да ви е сладко.  bouquet

# 429
Делте  10х за пантофките, как ги уцели, при тези плочки по пода навсякъде хич не си е за терлички Grinning

Венче,  аз мисля че писах веднъж, което овне желае да ми прати меила си на лични, непрекъснато получавам страхотни неща, с най голямо удоволствие ще ви ги препращам, а и ще се радвам да получавм Simple Smile

Hug Hug

# 430
  • Varna
БЕНДЖОЛИНКЕ Hug
Аз го правя същото Тирамису. Даже точно тука във нашия Овенския форум по едно време си пишехме кой как го прави. Тагава аз още не правех и не се сещам кой ми го издиктува. Става страОтно. Да не си била ти?
Обаче да дам съвет на момичетата за бишкотите когато трябва да се топят. Аз не ги топя, че както каза Бенджолинката много опасна манипулацията Joy Като наредя първия ред и със лъжичка взимам от каЙвенцИтУ и наръсвам по бишкотите. По поливин чашка кафе отива за всеки ред от бишкотите. При мене се получават 2 реда бишкоти и кафето е напълно достатъчно. Така, че се избягва това топене във кафето и от там опасността половината бишкота да остане във чашата със кафето.

# 431
БЕНДЖОЛИНКЕ Hug
Аз го правя същото Тирамису. Даже точно тука във нашия Овенския форум по едно време си пишехме кой как го прави. Тагава аз още не правех и не се сещам кой ми го издиктува. Става страОтно. Да не си била ти?

Ам чи помня ли, може и аз да съм била, защото май не за първи път я пиша във форума таз рецепта  newsm78

# 432
Бенджи, благодаря за рецептата! При първа възможност запрятам ръкави и ще се опитам да го направя  chef. Само тези 12 часа в хладилника са ми малко притеснителни- откъде толкова търпение (нали знаете каква е молитвата на Овена към Бог Laughing)...

# 433
  • Varna
Ягодинче, не сЪ притеснявай. Направи Тирамисото вечерта и го сложи да спи във хладилника бе Душата. И на сутринта може да закусиш със негУ newsm47
БЕНДЖОЛИНКА Hug
И аз не слагам горчиво какао. Не обичам да ми нагарча smile3521

# 434
Как ли ще ме хване сън като знам, че има Тирамису в хладилника Thinking...

Общи условия

Активация на акаунт