Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 200
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Много сладки бебета трябва и аз да сложа някоя снимка в албума

# 196
Може ли и на мен парола за албумчето?Да сложа снимки на моята мацка.Че гледам първите Ветренски мами са с момченца  Wink

# 197
Може ли и на мен парола за албумчето?Да сложа снимки на моята мацка.Че гледам първите Ветренски мами са с момченца  Wink

Май имаме проблем-момченцата са по-малко,как ще си ги разделяме,не знам Wink.

# 198
  • Несебър
брех, добре че влязох във форума да разбера, че има сняг навън  Laughing
количката ми е тази. Изключително лека и маневрена и се побира в багажника на колата ми. Използвам кошчето за кола вместо зимен кош. Доволна съм. Много лесно се слага кошчето и бързо и лено се сгъва количката. Недостатъци : 1.малко място за багаж и като е в напълно легнало положение почти нищо не можеш да пъхнеш. 2. не се върти дръжката, но аз смятам за лятото да сме с друга количка. Имам една мънинка на чиполино от Румката и мисля нея да изровя. Ако Полито е като кака си за другата зима вече количка няма да ми трябва и ги прибирам за третото Grinning
Активната гимнастика ми е тази. Най много използвам възглавничката. Тя се надува, а отгоре е с плат и е полегата. Слагам Поли на нея като се наяде да невръща много. Иначе много се радва на играчките и им пее. Недостатък: Много е голяма и мога да я разпъна само на спалнята, а ми е гузно да я оставям самичка в стаята.
маципис Аз незнам как караш с тази Mag England. Румката беше с такава. Много тромава и тежка. Мойта отиде директно на контейнерите
Вале, не червено а лилаво е нашето. Кръв и гной е вътре. Педи каза, че се получава така при някой. Румката също нищо нямаше. Има вариант да се цепне, но каза че не е страшно. Аз все пак го показвам при всяка консултация да го следим. Инче незнам на кой месец беше се проверява дали има белег и ако няма се реимунизира
hugsy и аз имам същата количка, доволна съм, но съм я ползвала само няколко пъти, дръжката се върти

# 199
  • Несебър
мноооооооого сладки са бебчета в албума направо за реклама на Памперс Simple Smile

# 200
# 201

И на мен ако може  Flutter
Ladidka искам да те питам нещо на лични, ако може?

# 202
  • Бургас
mam4eto84 , отговорих.  Peace

За активните гимнастики- Бориско ползва тази, която преди това беше на кака му  Mr. Green На Tiny Love: http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.1482 Краска изобщо не играеше на нея, но при Борис това е единственото нещо, на което може да стои 2 часа без да каже "гък". Още едно потвърждение, че бебе с бебе не си прилича. Сутрин, обикновено, след като го нахраня го слагам да играе и след 20тина минути заспива отново на нея.

Ладидка, с Краската май повече изтрая без работа  Hug Heart Eyes
Напротив. С Бориско дори закъснявам вече с 2 седмици!  Mr. Green Аз продължавам да отстоявам позицията си, че да се ходи на работа е много по-лесно, отколкото да стоиш с бебе у дома. А и половин ден работа ме устройва напълно на този етап.

Една радостна новина за пазаруващите от чужбински сайтове- Емпреса вече имат офис и във Бургас. Тази вечер смятам да напълня една кошница с пюрета от boots.
Сис, ако искаш памперси пиши на скайпа!  Peace

Ух, айде вече този сняг да се разтапя, че ми писна вече!

# 203
mam4eto84 , отговорих.  Peace

Ладидка, с Краската май повече изтрая без работа  Hug Heart Eyes
Напротив. С Бориско дори закъснявам вече с 2 седмици!  Mr. Green Аз продължавам да отстоявам позицията си, че да се ходи на работа е много по-лесно, отколкото да стоиш с бебе у дома. А и половин ден работа ме устройва напълно на този етап.

съгласна съм с две ръце че гледането на бебе е трудна работа ама и като го оставиш пък не ти ли е гузно
и аз искам живот и здраве по бързо да са върна работа ама ша видим

# 204
  • Бургас
не, не ми е било гузно, предполагам, че и сега няма да ми е гузно.  Peace

# 205
Аз с баткото почнах работа когато стана на 1,3 месеца, но после съжалявах и сега съм решила да се гледаме до 2-та годинка, живот и здраве. Е то зависи и от финансовата част, че то с това майчинство не се знае дали ще устискаме...

# 206
Моя шеф пък май се е ''заиграл'' с колежката ми по заместване и няма смисъл да си правя труда и устата да се връщам в тая фирма. Пък и той както не плаща осигуровките........не заслужава такъв ценен кадър като мен  Naughty!
Ще следя Ачко как спи вечер и ако има напредък в спането по 7 часа, ще почна да си търся работа. Тук в БГ сме с най-дълго платено майчинство доколкото знам. В другите страни не е така. Радват му се месец-три и после на работа, ама те нямат стигане по стандарт.

# 207
моля ви и аз да видя бебчетата   Praynig то май само аз останах без паролата  Sad

# 208
Hugsy  Hug  Hug  Hug благодаря

# 209
Аз нямам мерак да се връщам веднага на работа.С първото дете гледането мина така малко като на майтап.Още 2 месеца след раждането си го грабнах и се върнах в Стара Загора да уча.Сега имам усещането,че съм пропуснала много.Мисля да почна работа като изтече първата година на майчинството.

Общи условия

Активация на акаунт