Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 194
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Nedi мерси за кИфето  bouquet тъкмо си пия моето, че снощи в 3 си легнахме няма и няма заспиване това бебе добре че гости имахме та много не усетих кога станало. Но нормално като ставаме в 13-14 следобед Tired днес като заспа в 3 в 10 стана хапна направих му сутрешния тоалет сега го гледам заспал на гимнастиката чудя се дали да го събуждам уж да му променям режима, че сега до 100 часа ще спи и вечерта пак ще е весело Whistling

И ние с моя мъж сме от доста време някъде от около 8 години от 2002 сме заедно датата незнам  Blush и гледам много много да не ги броя годините, че лошо ми става колко съм сериозна  Laughing времето направо си лети Flutter

За разходките бройте ме за морската, като се постопли ще съм редовна там Mr. Green

Миа следя с интерес развръзката  Heart Eyes малко ми напомня за изпълненията на братчеда ю като беше на 14-15 намерил  заделените пари на леля ми за ремонт май беше, събрал 2-3 авера и чертосал в Сливен на дискотека после на хотел и така 3 дена техните се бяха побъркАлиииии ooooh! като му свършиха кинтите звъни от Славейков мамо, татко върнах се ще се прибера само не ми се карайте и елате ме приберете че нямам пари да се прибера до нас. ooooh!
И доста други подобни историйки добре че порасна вече и малкооо поулегна  Mr. Green

# 421
  • у дома
Мели, забравих, че бяхте на антибиотик, може от това да няма апетит детето  newsm78 Настинката се оправя с една хубава разтривка и мнооого чесън! Ако е настинка, да не си прихванала и ти от Ники? Аз докато бях бременна, всичките болести на каката ги минах с нея  ooooh!
Мая на парно сме, душко. Сутрин се събуждам с ножове в гърлото  Crazy

# 422
Добро утро момичета Simple SmileИаз днес имах тайната надежда за разходка но уви SadПо повод овлажнителя за въздух и ние бяхме със запушено носле.Купихме овлажнител на Делонги.Много съм доволна.Включвам го за час -два сутрин и надвечер.Заслужава си покупката newsm10
И ние с мноя мъж сме от многолетните.12-да не повярваш Shocked

# 423
  • Бургас
Момичета, какво пиехте при признаци на настинка?
разтваряш една лъжица мед в топла вода и добавяш сока на един лимон. Прави го през час и половина и гаранция давам, че няма да те повали нищо!  Peace

# 424
Melly.G  не е ли рано за зъбки? ThinkingИ моя Тео така от седмица -две е все с юмрук ,че и два в устата.В чудо се виждам да ги дърпам.отказва категорично биберон.До сега смучеше ,но сега плюе и пак рацете в устата.Моя мъж тъварди че са зъби ,но аз си мисля че е рано още newsm78

# 425
  • Бургас
Момичета, какво пиехте при признаци на настинка?
разтваряш една лъжица мед в топла вода и добавяш сока на един лимон. Прави го през час и половина и гаранция давам, че няма да те повали нищо!  Peace

И да добавя - Осцилококцинум  Peace

По повод зъбките-наскоро една приятелка ми каза, че първото й зъбче/нейното/ излязло на 4 месеца  Shocked И на мен ми се струва рано, но явно има изключения. На баткото, първото зъбче излезе чак към 8-9 месец, ама после като започнаха по два, наведнъж  ooooh!

Мели, бързо се развива детето, ето такъв зет ми трябва  Heart Eyes

# 426
И Симона много си лапа ръцете,вкарва си целия юмрук,че чак и става гадно и повръща.Луда работа  #CrazyКато ходихме последния път до Ветрен Згурова каза,че почвали да я сърбят венците.
Аз пак въпрос имам Simple Smile Тъй като скоро ще трябва да сменяме шишетата,знаете ли тези полипропиленовите на колко време се сменят?За другите от обикновената пластмаса знам,че се сменят на 3 месеца,дали и тези от полипропилен ще са на толкова?

# 427
Добро утро и от нас! Ние пак в 11:00ч се излюпихме  Embarassed. Снощи гледах този филм http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=204241&hit=1 и много ми хареса. Така не съм се смяла на филм одавна.
Днес пак няма да става за разходка  Twisted Evil, духа вятър.
Мели не сте само вие с юмрука в устата,ние сме с два юмрука. Майка ми каза,че ако продължава така ще заприлича на Джулия Робъртс  Grinning

# 428
VioletaSD , за тази Европа става дума, значи сме и с теб комшийки  Laughing
Недалинчи, как успя да го избараш това кафе толкова готино? Аз съм 6 точки отвсякъде  Laughing /по хороскопа/
За филмите и аз гледам такива, които да нямат нищо общо с реалността - т.е. фантастика, sci fi - Stargate SG1, Supernatural, Sanctuary, Legend of the seeker, Heroes, и т.н.   Иначе, ние с мъжо сме от 2,5г. заедно, женени от преди 9 месеца  Laughing
С юмуците в устата ние сме от два месеца насам, голяма борба да му ги махна, но след секудна пак са там  Rolling Eyes
sensation , ако заприлича на Джулия Робъртс  , със сигурност я искам за снаха, че съм и голямя фенка  Grinning

# 429
а, за малко да забравя, днес ставаме на 4 месеца  Stuck Out Tongue
Мимозка, честита месечинка на Вальо!

# 430
Честити месечинки на бебоците,да са ви живи и здрави   bouquet
За Борисовата,само пишете кога сте там и пристигам и аз.Ще се радвам да ви видя Simple Smile
snow-white16 комшийки сме,сигурно сме се засичали в района,ама като не знаем кой кой е Simple Smile

# 431
  • Бургас
LaDiDa, и преди ми го беше давала този съвет и действа безотказно. Бях го забравила, мерси Hug Сега ще си го заформя Peace
Ами Морска–Звезда, като идваше да му бие инжекциите, каза, че може да са зъбки вече, и че при някои бебоци започва по-раничко ваденето на 1-то.  Кольо и той с двата и с един слон ( от шезлонга висулката) хоботът е все в устата му TiredTired Вече не знам...Утре ще видим какво ще каже Снежа З. Heart Eyes
Снегурочка се скатава яко и никой още не я е виждал. И аз да се сблъскам с нея няма да я позная! Честита 4 месечинка на Криско и на Вальо  bouquet

Дани, мерси за филмчето! Изглежда супер! Как съм го пропуснала..а е с моята любимка Мерил Heart Eyes

# 432
Здравейте момичета и от мен! Честити месечинки на бебоците  Hug
И аз да кажа, че ние вода изобщо не пием, не иска, нали е на кърма само, от там си набавя каквото му трябва, явно, защото и баткото до годинката вода не пропи! И сега не я предпочита много, много , нали има сокове  Rolling Eyes
А Пламенка за кърмата и аз имах много първия път и замръзявах във фризера, бях си купила от контейнерчетата на авент и като ги напълнех ги вадех от там и ги слагах в торбички и пак наново ги пълних и така,бях заела едното чекмедже на фризера, и после му правих с нея попарка, с бисквитки и така си я изяде, макар,че до късно го кърмех!
А относно овлажнителите, при нас е толкова влажно, че ми трябва влагоабсорбатор  Cry

# 433
  • Бургас
 и ние сме с ръцете в устата,плюе бибата и си лапва ръцете, а как се плюн4и  ooooh!,вси4ко около врата й е мокро и се преобли4аме поняколко пъти,хем постоянно я забърсвам

Аз имах херма взех си сребърна вода на спрей два пъти си пръснах и хремата ми спря, пръскам я и в гърлото като ме заболи,  може да се накапва в нослето на бебоците /коларгола се прави със сребърна вода/,а преди няколко години я пих като имуностимолатор и не се разболях, даже в пирогов  правели промивки с нея при изгарания
ето тука пише за нея   http://arcol.hit.bg/

пробвайте дано ви помогне

# 434
  • Бургас
само да добавя ,4е   ако се взимат лекарства  сребърната вода усилвала действието им

Общи условия

Активация на акаунт