тъкмо си пия моето, че снощи в 3 си легнахме няма и няма заспиване това бебе добре че гости имахме та много не усетих кога станало. Но нормално като ставаме в 13-14 следобед
днес като заспа в 3 в 10 стана хапна направих му сутрешния тоалет сега го гледам заспал на гимнастиката чудя се дали да го събуждам уж да му променям режима, че сега до 100 часа ще спи и вечерта пак ще е весело 
И ние с моя мъж сме от доста време някъде от около 8 години от 2002 сме заедно датата незнам
и гледам много много да не ги броя годините, че лошо ми става колко съм сериозна 
За разходките бройте ме за морската, като се постопли ще съм редовна там
Миа следя с интерес развръзката
малко ми напомня за изпълненията на братчеда ю като беше на 14-15 намерил заделените пари на леля ми за ремонт май беше, събрал 2-3 авера и чертосал в Сливен на дискотека после на хотел и така 3 дена техните се бяха побъркАлиииии
като му свършиха кинтите звъни от Славейков мамо, татко върнах се ще се прибера само не ми се карайте и елате ме приберете че нямам пари да се прибера до нас. 
И доста други подобни историйки добре че порасна вече и малкооо поулегна
Настинката се оправя с една хубава разтривка и мнооого чесън! Ако е настинка, да не си прихванала и ти от Ники? Аз докато бях бременна, всичките болести на каката ги минах с нея
Иаз днес имах тайната надежда за разходка но уви
По повод овлажнителя за въздух и ние бяхме със запушено носле.Купихме овлажнител на Делонги.Много съм доволна.Включвам го за час -два сутрин и надвечер.Заслужава си покупката 
И моя Тео така от седмица -две е все с юмрук ,че и два в устата.В чудо се виждам да ги дърпам.отказва категорично биберон.До сега смучеше ,но сега плюе и пак рацете в устата.Моя мъж тъварди че са зъби ,но аз си мисля че е рано още
Като ходихме последния път до Ветрен Згурова каза,че почвали да я сърбят венците.

Сега ще си го заформя