Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 219
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
абе mia71 да питам нещо странично вашия батко като е толкова голям проявява ли някакъв интерес към бебето, че моя братовчедка и тя роди преди два месеца момиченце а баткото им е на 16 и се оплаква че изобщо не проявявал интерес към новия член на семейството. Нормално ли е да ревнува на тая възраст  newsm78
Ми моят не се спуска да помага,но й се радва от време на време.Не знам дали ревнува,ама уж под формата на майтап ми прави разни приказки за наследството на апартамента,в който живеем. newsm78

# 391
  • у дома
Добре се е ориентирало детето  Mr. Green

# 392
Хоп,пак съм аз Simple Smile Днес ме стегна каската и излязох,не можах да издържа като видях това слънце.Мислих си,че ще има и други луди като мен,но уви за час навън не видях нито една количка.....Само аз ли бях лудата с бебе навън???

# 393
ееее ЧЕСТИТО НА СИМОНКИТЕ!!! много усмивки им пожелавам.
а за цеденето,няма как иначе. гърдите ми ше се пръснат и на всеки 3 часа малката докато суче от едната аз изцеждам другата в чашка. тя сама си тече кърмата дори няма нужда да натискам толкова. и когато малката спи повече от 3 часа (което рядко се случва),направо не издържам,хем си слагам такива тампони в сутиена и пак подгизвам.
ЗА СЪХРАНЕНИЕТО : няколко мои познати ми казаха вместо да купувам тези скъпи чашки на авент ( и като се има в предив че на ден пълня по една цяла чаша),да я слагам в обикновенни пластмасови чашки отгоре с прозрачно фолио покрити. и наистина установих,че доста майки така правят,че и аз така

# 394
  • Бургас
mama89, аз също замразявах в обикновени пластмасови чашки.  Peace

# 395
Хоп,пак съм аз Simple Smile Днес ме стегна каската и излязох,не можах да издържа като видях това слънце.Мислих си,че ще има и други луди като мен,но уви за час навън не видях нито една количка.....Само аз ли бях лудата с бебе навън???
Ох, и аз днес много напирах да излизам, но все пак реших да поизчакам да се стопи снега. Иначе видях майка с количка, ама през балкона  Laughing

# 396
Да не съм била аз?  Joy

# 397
И аз така разбрах от майки за съхранение на кърма в пластмасови чашки,иначе досега си взимах контейнерчета на авент но голяма расипия по скъпичко излиза .

# 398
Ами  ако си минавала зад Европа-та и си с черна количка?  Laughing

# 399
Ами  ако си минавала зад Европа-та и си с черна количка?  Laughing
Мне,значи не съм била единствената Simple Smile Успокоих се Simple SmileЕвропата до Краснодар ли?Ако става въпрос за нея,значи живеем наблизо.

# 400
mama89 няма ли да може в пликчета за лед да замразяваш поне после ако й правиш пюренца можеш да си вадиш по по малко кърма, не да къртиш от чашката поне за в началото когато ще яде по малко де. Аз на баткото така съм замразявала сокчета

# 401
Данооо, хич не е боза той! Ще те видя след 10 години съвместен живот с твоя.....и тогава колко истини и поводи за разсъждение ще видиш в тази ''боза''. Много разбираш ти от филми  smile3534

Майчеее, Майче - много ти е готин сина, нека си ходи, сега му се е паднало.....ама това с падналата батерия не го оправдава  Simple Smile.
И аз незнам каква ще е след 10ина години, ама нали затова има успокоителни хапчета......и виагра за остарелия ми мъж  Wink

Ще взема пак да го гледам този филм  Shocked. По принцип като гледам филми искам да избягам от собственото си ежедневие,а не да търся сходства. By the way с моя мъж след 2 месеца правим 12 години любов, а ти мацко за какви 10 години ми говориш  newsm78 ? Хайде утре следобед сме на дидя и ще си поговорим по темата.  Hug
Новата мода у дома е анимационния канал Бумеранг-няма такава тишина и спокойствие.
Лека нощ на всички! Да спинкате вие и бебоците.  Hug

# 402
Данооо, хич не е боза той! Ще те видя след 10 години съвместен живот с твоя.....и тогава колко истини и поводи за разсъждение ще видиш в тази ''боза''. Много разбираш ти от филми  smile3534

Майчеее, Майче - много ти е готин сина, нека си ходи, сега му се е паднало.....ама това с падналата батерия не го оправдава  Simple Smile.
И аз незнам каква ще е след 10ина години, ама нали затова има успокоителни хапчета......и виагра за остарелия ми мъж  Wink

Ще взема пак да го гледам този филм  Shocked. По принцип като гледам филми искам да избягам от собственото си ежедневие,а не да търся сходства. By the way с моя мъж след 2 месеца правим 12 години любов, а ти мацко за какви 10 години ми говориш  newsm78 ? Хайде утре следобед сме на дидя и ще си поговорим по темата.  Hug
Новата мода у дома е анимационния канал Бумеранг-няма такава тишина и спокойствие.
Лека нощ на всички! Да спинкате вие и бебоците.  Hug

Joy Joy JoyВярно бе,и аз сега ги видях тези 10 години.Каква виагра след 10 години? LaughingЧе таткото на Ема е на 43!

# 403
Плами,Душче вземете си някакви малки торбички в които да замразявате кърмата.Тези пластмасови чашки заемат страшно много място във фризера.Аз лично имам едни торбички,които са от щатите и за съжаление тук не съм виждала такива,но ви уверявам, че е много по удобно отколкото в чашки.Просто си записвам датата и замразявам.
Да са живи и здрави Симонките на Виолета, Тани и dorotey's  newsm51

Тук някакви филмчета си разменяте,сега ще върна назад пак да видя какво да дръпна.А ако ви се гледа нещо ненатоварващо дръпнете си "Мама миа" - нищо особено като филм,но адски красив и забавен или пък "Грозната истина"

Хайде мами,спокойни бебета и  хубави  сънища  Hug

# 404
  • Бургас

Ще взема пак да го гледам този филм  Shocked. По принцип като гледам филми искам да избягам от собственото си ежедневие,а не да търся сходства. By the way с моя мъж след 2 месеца правим 12 години любов, а ти мацко за какви 10 години ми говориш  newsm78 ?

Леле, Дани и вие като нас ученическа любов, а   smile3501
Поздравления   love001 Много рядко срещам такива двойки.
Ама ви водим с две годинки  smile3534

Честит празник на всички именници   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт