Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 194
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Честити месечинки на бебоците   bouquet

Е, увеличава се Борисовската тайфа, супер  Laughing

Краси, бях я забравила тази сребърна вода. За промивки и пръскане -да- даже баткото когато започна да ходи на градина, му прекарвах едно памуче по очичките, преди и отиде и след като се върне, че нали оттам влизали вирусите, ама как я пиеш, като имуностимулатор, сподели плийз  Peace

Забравих да добавя и че малкия пиеше имуностимулатор, в основата на който пак имаше колоидно сребро, много доволна бях, ама го пихме доста време, и за да не првикне го сменихме за малко.

# 436
  • Пловдив
Здравейте мацки...офффф Tired

Имах много тежки няколко дни, ама няма да ви се оплаквам.

Продавам си коша за кола, ако от новите мами си търсят - Чико Ауто фикс, заедно с базата.

# 437
  • Бургас
по 1 супена лъжица в 20-30 гр вода 3 пъти на ден за 20 дена, а за деца е по 1 4аена лъжи4ка

4естити месе4инки на бебоците  ura

# 438
  • Бургас
Горги, душо, оплачи се де! Ще ти олекне! Hug Да не ви отесня вече коша? Колко килца стаахте?

# 439
Нали мога да отида при педиатър в Девата без предварително записан час?
А в събота заплаща ли се извънредно повикване?

# 440
  • Бургас
Melly.G исках да ти благодаря за поздравите ,които ми прати по Морска Звезда,докато бях в болницата !
Много благодаря  Hug
Ние нямахме много време да си общуваме с нея,понеже имаха много бебчета в интензивния сектор и нямаше време,ама е страхотен човек !
Как е малкия ти сладур?

# 441
  • Бургас
Нали мога да отида при педиатър в Девата без предварително записан час?
А в събота заплаща ли се извънредно повикване?

Без час можеш да отидеш по всяко време  Peace А за повикването-не съм сигурна. Да не те подведа.

# 442
  • Пловдив
Горги, душо, оплачи се де! Ще ти олекне! Hug Да не ви отесня вече коша? Колко килца стаахте?

Мани, мъка работа  Sad
Кошът до 13 кила- ние сме 7, ама ни стърчат ногите бая, дискомфортно му и мрънка.Пък е направо нов ,5-6 пъти съм го слагала вътре  ooooh!

# 443
Айде и аз да драсна малко!Първо мерси за моя месечинко, ще му предам поздравите Wink , Снеже, честита 4-та месечинка и на вас   bouquet Да са ни живи и здрави.
Такаа, ако съм запомнила добре за какво писахте, с юмруците при нас  картинка е същата, ужас.Май вече го сърбят венците, защото веднъж като взех да го чеша с гумена играчка за зъбки веднага млъкна дори взе да се нагажда.За болести да чукна на дърво, всички сме О.К. Баткото вече е на 3 г. и само веднъж е пил антибиотик, а аз нямам спомен за себе си някога да съм пила, и да е имало е било в ранно детство. Имаше вариант от яслата да хванем варицела, но за пореден път ни се размина.А относно нас с мъжо, ние сме вече 8 г заедно, и от 3-4 г женени.
Мели, наистина ад е когато се разболее най-свидното ти същество, аз лично само при мисълта за температура и настръхвам.Баткото ни е скаран с лекарства  и сиропи, не ще и не ще да ги пие, добре че рядко ни се налага да прибягваме до тях.Аз много рядко влизам да ви прочета и все не се наканвам да пиша.Ако питате какво стана с моето кремче накратко казано, не става  Stop .Оказа се, че една от съставките не е препоръчително да се ползва за бебета. #2gunfire а така ни помагаше  Sad .

# 444
Офффф момичета и аз да се оплача. Преди малко се върнахме от свекърва ми,бяхме на гости. Ама то какво гости,продължи 45 минути. Ема не спря да реве. Тя не просто рева,а се дереше,чак и сополки имаше. И се запуше нослето,че капки купувахме. Абе ужас направо  Hug Горките хора,все си мислят,че те нещо неправилно правят. В момента в който се прибрахме започна да се смее и да гука. Няма оправия и това е,дано скоро го израсте,че иначе не можем да мръднем от къщи. Това е,оплаках ви се. Между другото в Кауфланд има промоция на пелени на Памперс,тройката Актив Бейби 84бр. е на цена от 19.50лв  Peace
Мимози и Сноу Уайт честити ви месечинки,да са ви живи,здрави децата и да не плачат при чужди хора,че е лошо нещо това  Hug

# 445
Момичета, имам въпросче към майките които дават вода/чай - каква вода ползвате? Като преваря вода от чешмата (10 мин) се образуват едни бели петна по дъното на тенджерата (от варовика предполагам), и после водата изглежда белезника. С изворната вода на девин не става така, но може ли на толкова малко бебе само изворна да давам?

# 446
  • Бургас
Първо минавам през кана Брита и после преварявам. Водата от каната я ползвам за ютията, за електрическата кана, за поливане, за стерилизиране. .... Поне варовик няма Wink

# 447
sensation,вие минахте ли на тройка?Във връзка с това да попитам-кога сменяте размера на памперса-когато минете съответните килограми,или може да не се спазва стриктно това?наче тая промоция е навсякъде-и в Била,и в Метро Simple Smile.

lisygera,нали има някаква вода специално за бебета ?newsm78.Мисля,че съм я виждала в Пикадили.Аз досега само 3-4 пъти съм пробвала да давам чай от копъл или вода,но понеже гладницата изсмуква каквото й се даде без всякаква мярка и после повръща и повръща и т.н.,че предпочетох да сме само на мляко.

# 448
  • Бургас
sensation,вие минахте ли на тройка?Във връзка с това да попитам-кога сменяте размера на памперса-когато минете съответните килограми,или може да не се спазва стриктно това?наче тая промоция е навсякъде-и в Била,и в Метро Simple Smile.

lisygera,нали има някаква вода специално за бебета ?newsm78.Мисля,че съм я виждала в Пикадили.Аз досега само 3-4 пъти съм пробвала да давам чай от копъл или вода,но понеже гладницата изсмуква каквото й се даде без всякаква мярка и после повръща и повръща и т.н.,че предпочетох да сме само на мляко.

Не спазвам стриктно. Когато видя, че пампата се отбелязва вече на краченцата, че й стиска, сменям размера.

Относно водата  - писах по-напред, че давам преварена вода с 1 ч.л. чай на Хумана "Сладки сънища". Купила съм и на Милупа, но все още не сме я пробвали.
Чувала съм, че някои майки преваряват и изворната вода и така я дават, но лично аз мисля, че е още рано за това.

# 449
Първо минавам през кана Брита и после преварявам. Водата от каната я ползвам за ютията, за електрическата кана, за поливане, за стерилизиране. .... Поне варовик няма Wink

Мерси за съвета. Ще пробвам с Брита. Дори водата не е вода вече, щом виждам какво плува из нея, и си представям каквото не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт