комплекс Оазис Ризорт и Спа - Лозенец

• 22 681
  • 40
  •   1
Отговори
Хареса ми, но като че ли не намирам много информация за него. Не намерих и коментари. Някой посещавал ли е комплекса. Ще ми е интересно да прочета мнения. Разбрах само, че е номинирана за сграда на годината на 2009г. в категория ваканционни комплекси.

http://www.nbta.bg/more_bg.php?page=acmd_show&aid=1182&t … E%E7%E5%ED%E5%F6#

http://www.buildingoftheyear.bg/showBuilding.php?bid=373  статията

# 1
Eдна много мила мама ми писа на лични, понеже още няма необходимият брой публикации за този подфорум. С нейно позволение слагам мнението и тук.

"здравей, понеже не мога да отговоря в темата
(нова съм и не разбрах защо в едни теми мога, а в други не?!) ти пиша на лични. миналото лято бяхме в съседен комплекс на този, но посетихме 'Оазис" за един обяд и го поразгледахме. Преди това и аз търсех в нета подобно място за почивка, но не намерих никаква информация. Както и да е, много ми хареса плажа отпред, дюните, едно такова спокойно и е широка плажната ивица. Има  външен басейн, от който се разкрива гледка към плажа, има си чадъри, които за гости на комплекса са безплатни. Единственото което ме притесни е строителните работи, които продължаваха в едната част на комплекса, незнам дали сега през зимния сезон няма да го завършат. Ние бяхме там през началото на септември, беше си много горещо и беше идеално за плаж, има и рибен ресторант, който е на самия плаж, с две думи голяма красота е, яд ме е че не направихме снимки, но като погледнах сайта им, изглежда точно по същия начин. Надявам се да съм била полезна и още веднъж се извинявам, че пиша на лични. "

"Здравей Руми,
благодаря за пояснението, сигурно си го пише в правилата на форума, но кой да прочете! Blush
Относно плажната ивица тя е доста широка, пясъкът е ситен и бял, има си чадъри и шезлонги, хотелът е точно на пясъка, дори от басейна се вижда морето т.е. много са близко. А цените миналото лято бяха за двойна стая около 160 лв, казвам около защото ние лично бяхме в комплекс свети тома аркутино и там платихме по 140 лв за стая( този комплекс е много хубав също, ако те интересува мога и за него да дам инфо) и когато отидохме на обяд в оазис попитах за цените на двойна стая и беше около 20-30 лв по-скъпо от нашия. На сайта им наистина нямат цени, казаха ми че при запитване по е-маил ще ми пратят.
 п.п. намерих офертата, която са ми пратили, незнам как да я прикача?! виждам, че двойна стая среден сезон (от 15.05 до 30.06 и от 01.09 до 30.09) е 196 лв, което си е множко! може сега в кризата да си променят цените.
разбира се , че можеш да ми цитираш инфото, аз от форума научавам толкова ценна информация и ми е от помощ винаги ,когато си стягаме багажа за почивка, ще се радвам и аз да помогна с нещо. Hug "

Благодаря на kokotseva  Hug

# 2
Сега ти виждам темата..
Аз пък се разочаровах адски от Оазис..
даже ме и хвана яд - съсипали са хубавия плаж, красивите дюни и тн..
Цени - безбожни. Обслужване - нулево.Чакаш с часове някой да ти обърне внимание.
На всичкото отгоре явно апартаментите са масово продадени на руснаци - навсякъде руски новобогаташа  с всичкитеим кресливи и ярки изражения, вкл хлапета..

Това със строителните работи също беше адски неприятно -предполагам тази година ще продължат (бях края на август)

# 3
Много жалко, а така добре изглежда на картинка.

# 4
НЕ СИ РАЗВАЛЯЙТЕ ПОЧИВКАТА В комплекс Оазис  ЛОЗЕНЕЦ. ПРОСТО НЕ ХОДЕТЕ ТАМ! За БОГА! Не си харчете на вятъра парите за ОАЗИС В ЛОЗЕНЕЦ. Това е Оазис,  но, "оазис" на хаоса и печалбарството!

Освен много високите цени, всичко друго е под всякаква критика. Обслужването от персонала на рецепция е по-зле дори и от студентстко общежитие, а става въпрос за петзвезден хотел и комплекс с престижни награди. Управителката на хотела, не може да реагира в критична ситуация. Да не говорим, че ако си направите резервация и пътувате 3 часа до там, не е  сигурно, че резервацията Ви ще е валидна. Може да се окаже че апартаментът,  който сте резервирали е продаден в последния момент. Няма никаква координация между рецепция и останалия персонал.  СПА центърът е под всякакав критика - за повече от 2000 посетители е осигурена само 1 масажна кабина...... За семействата с деца да поясня - храненето е голям проблем. Семеен апартамент за 1 вечер струва 340 лв,  а това не включва дори закуска!!!!!!! Това го няма дори и в най-лускозните европейски хотели. За да закусите е необходимо да заплатите допълнително 20 ЕВРО !!!! на човек!!!!!. И това не е всичко. Разбирам закуската да беше на ниво, но за тази цена получавате пържени филиии... Признавам, че това бяха най-скъпите пържени филии в моя живот.....Друг проблем е и прахоляка, който се носи над комплекса от черния път на петзвездния комплекс. Ако си оставите колата на паркинг отвън , то само за няколко часа тя се покрива    с бял прах ....... Стотици милиони инвестиции хвърлени на вятъра или по-точно хвърлени на пясъка на Лозенец. Жалко......

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 23:01 от Ekaterina Welika

# 5
 Shocked Shocked Shocked
Толкова се зарадвах, като видях тази тема, защото имаме резервация за там в края на лятото. Много ме изплашихте с тези отзиви. Признавам си, че не познавам нито комплекса, нито самия Лозенец. Наистина ли е толкова зле. Честно казано това беше единственото място, което ми хвана окото. Иначе желанието ни беше за Гърция, но цените този път ми се сториха астрономически, а понеже сме и с малко бебе, не ми се иска да летим със самолет до Турция, та все се надявах, че съм направила разумен избор.
Предплатили сме част от сумата. Сериозно ли може да е продаден апартаментът, когато пристигнем?!  #Crazy

# 6
Аууу, много лоши отзиви. Признавам си бях забравила за тази тема.
Миналата година, когато разглеждах офертите много ми допадна, но след лошият отзив така и повече не се поинтересувах за този хотел. Явно съм си спестила неприятности.

Kremena_Mama  не знам какво да ти кажа. Дано с вашата резервация няма проблем. Пък ще чакаме отзиви, когато се приберете  Peace

# 7
Оппа и ние сме там от 20.08, Кремена вие от кой Август сте.... ако не се видим, ще си пишем кой как е изкарал - според мен ще е страхотноооо  grinning039

# 8
Kremena_Mama, pampipili ,пишете как прекарахте там, че съм нетърпелива. Един отрицателен отзив в тази тема не означава нищо.  Naughty
В хотела ли сте настанени или в апарт-комплекса?

Аз преди 2 седмици ходих да разгледам комплекс "Оазис" и много, много ми хареса. Имаше малко хора (края на август), седнахме на бара до плажа, децата поиграха на детската площадка, дето е на пясъка на самия плаж, поразходихме се наоколо. Допадна ми това, което видях. От познати, които са спали там, чух добри отзиви. По-късно ходихме и в "Свети Тома" (Аркутино) да го разгледаме и като ги сравнявам, 5-звездни са и двата комплекса, "Оазис" ми харесва повече, по-луксозно и по-стилно е. За обслужването не мога да кажа нищо лошо, за храната съвсем нищо, но моите познати, които са били и в "Свети Тома" се произнесоха, че в "Оазис" им е било по-вкусно.

По повод лошия отзив на Ekaterina Welika, да кажа, че ние оставихме колата в подземния паркинг на комплекса, който е безплатен, дори за посетители, каквито бяхме ние. Никакъв черен път и никакъв прахоляк не съм видяла. И не знам къде има паркинг отвън, останах с впечатление, че този подземния е единствения паркинг.

И не мога да се стърпя да не коментирам следното:

За семействата с деца да поясня - храненето е голям проблем. Семеен апартамент за 1 вечер струва 340 лв,  а това не включва дори закуска!!!!!!! Това го няма дори и в най-лускозните европейски хотели. За да закусите е необходимо да заплатите допълнително 20 ЕВРО !!!! на човек!!!!!.

Цената на апартамента със сигурност сте знаели предварително, а също и че е само за нощувка без закуска, също и цената на закуската. Ако не сте я знаели, да бяхте питали преди да резервирате. Като ви е било скъпо - да не сте ходили там. Не е тайна за никого, че комплексът е скъп. Цените ги има в интернет. Peace В момента, за месец септември, цената на 2-спален апартамент на първа линия, е 193 лв.
И не разбрах, защо храненето е проблем за семействата с деца?

# 9
Моля ви, пишете отзиви за там, който вече е ходил   bouquet

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 22:35 от dovolna

# 10
по принцип е апарт хотел - доста блокчета с апартааменти и едно - хотел Малтийски замък.
Доста скъпо, доста затворено - наблизо няма къде да се разхождаш. Уединено е някак. Напоследък в жълатата преса доста се пише и се споменава, че е собственост на подземен бос, който наскоро е бил арестуван

# 11
gold, мерси за отговора, а храната как е? Хотел Оазис дел маре също ли е там?

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 21:10 от dovolna

# 12
Коя храна? Това е апарт-комплекс, няма ол инклузив. Ресторантът в комплекса е луксозен и първокласен.

Хотелът, за който питаш, вероятно е Оазис дел Маре. Не е там, там има само един хотел - Малтийски замък : http://www.oasis-bg.com/

# 13
Моля някой,ако е посещавал Оазис дел маре/това не е комплекс Оазис/да остави коментар.
Никъде в нета не открих мнение за този хотел

# 14
Не намираш мнения, защото Оазис дел Маре е съвсем нов, сега първи сезон, малко вероятно някой да го е посетил вече.
Мисля, че се намира близо до комплекса Оазис Ризорт и Спа. Миналото лято като посетих комплекса, помня, че се виждаше строеж на хотел на един съседен хълм, през дюните. Може това да е новия хотел. Преди месеци, когато течаха ранните записвания, в темата за морска почивка в България се коментира, че новия хотел стартира амбициозно с ол инклузив. Понеже ол-а ще им бъде за първи сезон, е възможно да има недостатъци или пропуски, докато наберат скорост и изгладят организацията и мениджмънта. Това е наблюдавано в първия сезон на други хотелски комплекси, по-често не стартират гладко.   

Общи условия

Активация на акаунт