комплекс Оазис Ризорт и Спа - Лозенец

• 22 681
  • 40
  •   1
Отговори
# 30

И аз имам отлични впечатления от мястото. Наистина е страхотно.  Peace
Предполагам, че постовете с оплаквания са поръчкови.

Joy От кой?

Комплекса е чудесен, инфраструктурата край него-под всякаква критика. Цените не коментирам-зависи от възприятията...

Не знам. Може би от конкуренцията? Ти как си обясняваш следното изказване:

За българи - трагедия и безсмислено пропиляване на средства.

За мен харчене на пари не може да е безмислено, щом ми е донесло хубава ваканция, удоволствие и положителни емоции. Все пак Оазис Ризорт е луксозен комплекс, който не всеки може да си позволи и това е част от концепцията му.

locque, като е трагедия там, ти защо повтори през 2011 г.?

# 31
Лично аз не намирам нищо "поръчково" в мнението на locque Peace
Абсолютно се припокрива с действителността!

# 32
Аз винаги подхождам с подозрение към мнението на човек, регистрирал се специално за да го напише. 
MTV , ти  за кой от двата   комплекса изказваш мнение  - "Оазис ризорт", или  "Оазис дел мар".

# 33
Аз винаги подхождам с подозрение към мнението на човек, регистрирал се специално за да го напише. 

Аз също. Peace Но в случая не виждам нищо което да не отговаря на истината.

Не коментирам конкретен х-л, а комплекса като цяло.

# 34
Може ли аз да попитам - някой знае ли каква е цената на 2 шезлонга и чадър на плажа на "Оазис Ризорт" (без да си гост на хотела)?

# 35
# 36
 Rolling Eyes леле тези луди ли са? ,а когато си гост на хотела newsm78

# 37
Зависи къде си-за едни е безплатно, за други 15лв  Laughing

# 38
темата няма развитие през текущата година, но все пак Simple Smile
първо да благодаря на дамите, писали тук, които ми отговориха на ЛС на въпроси за разни дребни битови детайли за комплекса, докато още се колебаех дали да резервирам

изкарахме седмица там, сега края на август, и вече спокойно мога да кажа, че това беше една от най-добрите ни почивки - точно в смисъла на почивка - да си на красиво място, с всякакви удобства, приятен плаж и всичко останало

принципно ходим на море в Гърция, но Оазис може би ми се класира като единственото смислено място по Черноморието, където си струва да похарчиш някакви пари, без да съжаляваш за тях... дори само озеленяването и градините са голяма наслада за окото, а не са само те Simple Smile апартаментът ни беше и елегантен, и удобен, плажът е на 20 метра - ходиш си бос, басейнът е с неподозирана чистота и е на самия плаж, шезлонги и чадъри на плажа - колкото си искаш; Delete bar-а също е класика; за смайване [поне мое - наистина не го вярвах] - дори морето имаше в преобладаващото време онзи кристален цвят на водата, за който иначе пътуваме на юг

възможно е в топ-сезона нещата да не стоят така, сега наистина не беше супер пълно... да, имаше руснаци, всъщност основно явно те са собственици на апартаменти, но в никакъв случай не бяха арогантни или нещо такова - просто нормални хора, с малки деца, които се скъсваха да карат колела из комплекса; но не по-малко бяха и българите от същия тип - накратко не видях нищо, което да ме подразни или разочарова за 7 дни, и със сигурност ми става дежурна опция за бг море

# 39
Радвам се, че ви е харесало.  Hug И, че не съм ви подвела  Laughing

# 40
Здравейте!Някой скоро да е ходил в този хотел.Не мога да разбера,във визит не ми дава да резервирам,а ме прехвърля към букинг.Има инклузив хотела?Общо взето как е?Морето как е-плитко лие,чисто ли е?

Общи условия

Активация на акаунт