115 САЩ Сред Св. Валентински милувки ще връзваме панделки и джувки. Давай Вики!

• 38 854
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
И аз гледах снощи Аватар.  Mr. Green След аймакс 3д рекламите и първите 30 минути от филма можех спокойно да си тръгна. Изгледахме го, де. Сюжет няма смисъл да коментирам.

Хиър, кой е тоя Полан? Купувам веднага няколко бройки за подарък.

# 121
  • usa
И аз гледах снощи Аватар.  Mr. Green След аймакс 3д рекламите и първите 30 минути от филма можех спокойно да си тръгна. Изгледахме го, де. Сюжет няма смисъл да коментирам.

радвам се, че не съм само аз на това мнение Simple Smile. на мен да го изгледам до края ми помогна факта, че папата се изказал против филма, намерил го за неподходящ за правоверните...

темата за таксите за мен тази година е особено болезнена Close. започнах сериозно да се чудя какъв е смисъла да работя, като половината ми заплата отива за такси и дей кеър.

# 122
Хиър, блазе ти. Аз повечето полански книги съм ги взимала от библиотеката, но мъж ми ги заобикаля като дявол евангелието  Laughing

Аватар не сме гледали - само на мен ли физически ми прилошава от 3Д-то  Thinking?

# 123
  • Чикаго / София
WinnieThePooh, честито! То не останало при теб вече, още малко и ще си на финалната права! Simple Smile

И ние не сме гледали Аватар все още. Хем ми се ще да го изгледам заради ефектите му, хем предвкусвам, че ще ми се стори ужасно тъп и безмислен, и не ми се губи времето за него.

# 124
само на мен ли физически ми прилошава от 3Д-то  Thinking?

Не.  Wink Аз прекарах 1/3 от времето със затворени очи.
Ирка, мисля, че не се лъжеш.  Mr. Green Но ако го приемеш като движеща се изложба се понася по-леко.  Laughing
Ние решихме да го гледаме, за да не се окаже след време, че сме пропуснали крайъгълна точна в кино-снимането. Е, не сме...  Whistling А и аргумента на миз с папата даде тласък да си призная.  Joy

Все забравям да честитя на WinnieThePooh. Леко до края и приятна среща с новия човек.  Heart Eyes

# 125
Ютурна, на мен ми стана лошо, да. На третия ред (киносалонът беше пълен до дупка) получих повече ефекти, отколкото се бях спазарила
и се наложи да се местя сама в по-горните редове.  Там беше определено поносимо.

# 126
Да ви питам как процедирате в обществени тоалетни с малчовците? Преди сме го държали над тоалетната чиния и така пишкаше, ама сега е голям според него си и иска да сяда отгоре.  Sick

# 127
  • Чикаго / София
Atti, да си призная честно, все още ги държа и двете над тоалетната чиния! Голями, не-голями, не мога да си представя да им позволя да седнат. Правят го само на места където е видно че е чисто, и има от тези подложките за еднократна употреба. И дори тогава ми е неприятно!

# 128
Аз задължително я държа дори и на чисти места , дори и сега когато бях бременна и ми е трудно да вдигам  Crazy .Такава съм си ...гнуслива и не мога ! Ще вдигам докато мога,после не знам ooooh! сигурно ще ходя с препарати за почистване ...крейзи жена съм,знам! Embarassed

Приятно гледане на супербол на феновете и не само  Wink

# 129
Уф, и аз предпочитам да го държа, ама като не дава и не дава. И лошото е, че се стиска докато не се приберем, което хич не е добре. Ще трябва да измисля нещо, докато мине този период.

# 130
Ако не ви е  … 72;ло....  Laughing но и  ooooh!

Гоу Колтс! (така ли беше, бе, Стелааа?)
 А, и друго да ви попитам: какво му има на американския химн, бе, хора? Току мина изпълнението на Кери Андърууд, по принцип ми харесва как пее, а и нейният глас "залитна"... Сякаш не съм чула някой, който да го изпълни ама наиситна безупречно този химн.

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 01:27 от ТинаХрис

# 131
  • Чикаго / София
Вълнуват се Тина, затова им трепери гласеца на хората! Емоционални натури, силно си обичат страната, затова химна се изпълнява/пуска на всякакви мероприятия, дори цирк! Whistling

# 132
Да ви питам как процедирате в обществени тоалетни с малчовците?
Подлагам тоалетна хартия.

Аватар за мен е новият Междузвездни войни. За жанра си ми хареса, аз от детсвото си обичам фантастика, а и сега си падам по ню ейдж послания от рода на "всички сме едно". Но не смятам, че заслужава номинация за най-добър филм  Naughty.

# 133
Да, това бих приела за извинение...ама мен самата мелодия ми е смахната, сякаш само на врещене трябва да се изпее..не знам, не разбирам от музика...
 А бе, американския химн не ми харесва, т'ва май искам да ви кажа.  Joy

# 134
И на мен ми беше шантаво това 3Д, мислех, 4е е заради лещите ми, но явно не е.
Историята не е лоша, но не е оригинална, ефектите са хубави, но за 300 или 500 милиона$$$ не са нещо невиждано( Галъм струва много по-малко и филмите много по-ефектни и откъм история), нито пък 3Д е новост.

Тина, нямам думи Confused за статията.

Атти, и аз това се 4удя, Ейдж е добре през деня без памперс у дома, но като излизаме слагам. Само при мисълта за обществена тоалетна ми прилошава Sick

Общи условия

Активация на акаунт