Хайде на плодове и зеленчуци !

• 60 642
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • Испания и Стара Загора

@anita Как мина лунуването ? Simple Smile
Не питай,голямо ядене падна EmbarassedНо,от днес вече сериозно,че времето си тече и лятото ще дойде. Rolling Eyes
Днес съм на портокали и грайпфрути,и ще се помъча и аз с Били. Laughingмного обичам да го гледам

# 211
привет на всички! Hug
от днес започвам сериозно. Praynig
по-късно ще отбележа дали по план е протекло..
успешен ден,момичета! Peace

# 212
Приемате ли и мен, хареса ми темичката ви, а от днес съм на плодчета  Party, разписах се и в плодовата тема, но видях, че и тук има плодоранки Heart Eyes
Започнах постите, от днес вече в съвсем строгия нариант, от Коледа досега трупнах доста плюсове, направо съм за бой.Мерки и теглилки няма да давам, поне засега, аз си знам защо Mr. Green

# 213
jedira , Hug Hug Hug
много се радвам,че си тук. Heart Eyes
тримириш ли или си само на плодове?
успешен ден! Peace

# 214
jedira , добре дошла  Hug

# 215
http://spreadsheets.google.com/pub?key=taV3yCJ9opikR92gOuxmusg&output=html

Който иска да се включи в таблицата - необходимите данни на лични  Peace
Начало на диетата , цел кг , вариант , ръст , начални килограми . Peace

# 216
Здравейте, аз се чувствам много лекичка и кантарът мръдна, но дотук с хубавото...Чувствам се зле, имам ужасни стомашни проблеми и втора нощ спя зле заради това, сигурна съм, че е от плодовете. Днес ми е последен ден, от утре включвам месо и супичка, но пак ще е диетично.

# 217
Шуши, благодаря ти миличка за подкрепата   bouquet
И аз Били Бланкс много го уважавам и често ползвам неговите тренировки..Ама пусти мързел..А трябва..
Вчера, няма да ви казвам за вкусотиите, които направих и съответно ометох...Но днес съм си на заслужен глад с чай. Решила съм да тримиря тези дни до сряда на чай. Дано успея, че май вече не издържам на глад Sad
Услех на всички! И добре дошли на новите ни плодови приятелки!

# 218
Привет на всички!!! Hug Hug Hug
Ина как мина първия ден от режима? Heart Eyes
Шуша_муша вчера всички сме прекалили,но трябва тази седмица да оправим нещата.За съжаление обаче при мен нещо се закучиха и започнах много бавно и славно да свалям килограмите.Дано при вас не е така Heart Eyes

# 219
върви някак си Embarassed..при мен вечерите са страшни.. Whistling
 до вечеря минах с 2 банана,но сега съм на вариво,че получих киселини и главоболие.. Cry
а чета и не трябва да ми страда ученето..
ей,мила ,бавно свалените кг по-трудно се качват..така,че важното е на финалът да сме във форма.. Peace
аз също не вярвам да свалям много и поради здравословни проблеми,но се надявам април да съм различна..
ще опитам по димков няколко картофени дни. Thinkingтой за 4-ри дена дава минимум минус 2 кг.ако ги постигна,ще ви изпея "ода на радостта." Laughing
за сега се настройвам психически от преяждане към разумност и тревопасност... Rolling Eyes

# 220
Момичета ,мисля ,че основната ви грешка да не издържате е ,че ядете изключително МАЛКО плодове и зеленчуци . Така огладнявате и се чувствате зле , сменяте режима , забавяте метаболизма , .... Не мисля ,че това е ключът . Ей ме на - ям по 2-3 кила на ден задължително и си свалям като "пич" Laughing Не искам да съм нахална или груба или лоша Twisted Evil Laughing , просто казвам какво наблюдавам . На 2 банана да ме убиете повече от 3 дена в най-добрия случай не мога да изкарам . Я си направете за закуска една плодова салата от 2 портокала , 2 ябълки и 1 банан  Twisted Evil , след 2 часа - цитрусов фреш да забързаме метаболизма . За обяд вземете една огромна купа и бутнете всички възможни зеленчуци на сезона - репи , спанак , моркови , зелка , а дори с малко въображение може да стане много вкусно - домати с авокадо , много лук / чесън , магданоз , босилек , лимонов сок ... чуднина  Laughing. Следобед фреш от зеле - адски се слабее от него . Или от моркови . Или плодове . И вечерта пак нещо от споменатия асортимент .
Така се слабее супер скоростно , особено ако не се включват други храни , освен през уикенда да кажем . Или който както си го усети за себе си де , но при всички случаи тук количеството , съчетано със стриктността и волята водят до бързи и задоволителни резултати .  Peace

И пак да кажа , това си е моята гледна точка . Не задължавам никого с нея ! Simple Smile Важното е да правим нещо за себе си и да знаем ,че труда ни "работи" за нас  Hug  bouquet

# 221
Ина не се притеснявай!!!
При мен е същото,вечерите са страшни- през деня няма проблеми. Heart Eyes
Наистина най важното е на финала всичко да е ОК!!!Но ти щом четеш не подценявай изпитите! Heart EyesМоята дъщеря в сесия винаги е много изнервена и както тя казва ям като вълк и вечно съм гладна.Така ,че за момента при теб са по важни изпитите- другото по реда си.Внимавай със много със здравето!!!По добре малко закръглена,но здрава!!!Не ми се сърди за съвета,но постъпвам като мама. Heart Eyes Hug Heart Eyes
Всичко друго ще се оправи - бъди оптимист newsm10, аз те разбирам Heart Eyes
Сподели режима по Димков и на мен ми трябват -2 килограма.

# 222
Оп Инка не видях ,че си писала ,че учиш ! Тогава съвета за повече хапване идва с още по-голяма сила  Wink Варива ако включиш мисля ,че ще е супер , но както ти решиш !  Hug Heart Eyes  bouquet

# 223
 шуша_муша , Hug.споко.аз приемам критика,а и я заслужавам.но с подобен режим за 40дена,ехеее бях неузнаваема..
аз под варива разбирам-грах,фасул,ориз,картофи...но без сол,мазнина..пък и до началото на април,ще съм така..
сега се надявам като ми се изчистят токсините,мозъка ми да стане като попивателна.. Praynig
zaprqnka ,ще разчитаме на луната..има племена,които ядат само вечер и са като антилопи..та и ние сред тях.аз твърдо вярвам за себе си във вредата на закуската,но всеки си избира сам..
благодаря за разбирането!надявам се,че здрав.режим ще ме прави по-малко агресивна и избухлива..па и по-умна..
ей,сега ще ти го напиша димков.да го погледна пак..

# 224
4-ри дена по 1кг картофи се пекат,без мазнина и сол.може с глава лук.и може по 1до 3 лъжички сладко от ягоди без захар.
валят се от 2до 4кг според началните.диетата е за проблемни бъбреци-картофите са богати на калий и така се увеличава диурезата.и е под 700ккал дневно.

Общи условия

Активация на акаунт