Хайде на плодове и зеленчуци !

• 60 644
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
Найтушче ,браво за резултата . Вече не си манекенка ,поправих те  Laughing Wink
Само не разбрах , ти явно не си почнала на 10.02 ? Защото аз така съм  те писала... Както и да е де , въведох минусчето  Blush Rolling Eyes

http://spreadsheets.google.com/pub?key=taV3yCJ9opikR92gOuxmusg&output=html
Да, аз започнах по - рано с вас, но после 2 дни ядох и пих какво ли не  Embarassed и от 10 - ти февруари - плътно  Peace Благодаря за подкрепата! Hug

# 196
  • софия-napoli
здравейте момичета от днес ме пишете при вас че на прасе приличам
то не бяха празници и все яко тъпчене станах 75 кг борбата ще е трудна но от утре се почвам
че не мога да се гледам

# 197
шуша_муша,desinceto82, anita29,rosi85, браво!  newsm44
Добре дошли на новите!  welcome
ina15 , благодаря за информацията за ментовата вода!  Peace Напитката ще е супер освежителна за летните месеци!  Party
Аз продължавам с моят режим, определено чувствам стомаха си по-свит, не съм се теглила още.  Crazy
Прави сте за увисването на кожата, затова който е над 30 да се наблюдава внимателно и да предприема мерки с гимнастика, всекидневно нанасяне на стягащи кремове и 10 мин. разтриване на кожата с масажори 3 пъти на седмица.  Wink Поне при мен е имало ефект.

# 198
Момичета и аз се присъединявам.... Почнах Великденските пости и няма да ви лъжа ако ви кажа, че не се надявам да отслабна през 2та месеца  Wink Само че аз ще си позволявам и варива и малко сол  Wink

# 199
Днес незнам как мина- през деня 2 кивита, за вечеря банани, грейпфрут, киви, помело...много плод, ама бях гладна. И лошата новина- ядох малко спагети, та да не ги хвърлям. Но добрите новини са 2- нямам вече лоши храни в хладилника и няма и да купувам и второто- коремът моментално хлътна навътре Simple Smile

# 200
  • някъде
приемате ли ме Blush
От понеделник започвам и аз само на плодове, сокчета, вода и чай,защото от 3г и половина не мога да отслабна. Нямам никаква воля, а когато започна да се ограничавам не се получава нищо и се демотивирам. Направо ме е срам да кажа колко сьм, но ще трябва- 165см и 75кг Embarassed искам да стана 60, но и на 65 ще сьм мноооого доволна Wink
как ще си пия кафето без захар? може да слагам малко мед или пьк половин льжичка захар Blush

хубав Св.Валнтин на всички Hug

# 201
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,плодчета,
Къде се губите?Да не се криете да похапвате тайно? Wink
Честит празник на тези ,които го празнуват.  bouquet
Аз днес мисля да лунувам,но ще видим дали ще издyржа.Вчера голямо раздвижване на метаболизма падна. EmbarassedЕто,кафе и  лека закуска от мен.

# 202
Добро утро момичета!Честит  Сб.Валентин и Трифон Зарензан   bouquetНе съм се изгубила аз ,плътно с вас съм ,просто нямах много време да пиша последните два дена ,но ви чета редовно.Добре дошли на новите момичета  Hug.Аз имам две леки прегрешения ,две вечери хапвам по-малко месце с мъжа ми ,но определено не ми се е отразило зле ,защото вече имам първото минусче на кантара  Grinning.За мен по-важното беше да се огранича до минимум ,защото наистина много лакомо се тъпчех и благодарение на вас успях  HugИмам една корекция за табличката ,но ще пиша на лични ,да не се обяснявам тук да ставам досадна.Хубав празник на всички   bouquet Hug Heart Eyes

# 203
Здравейте, влюбени и невлюбени плодчета!
Нека се обичаме и си прощаваме, така животът ни ще е красив и някак по - ефирен Simple Smile
Аз да споделя...Добре си хапвам тези дни....плодове, естествено, но вече изядох близката зарзаватчийница  #Crazy..Та резултата, днес се теглих - 61,5 кг, което значи - 2,5 кг за 6 дни стриктно на плодове. Мисля,че резултатът ми е слаб, тъй като нямам почти никакво движение и мисля, другата седмица да поправя нещата, но след сряда, тъй като съм решила да тримиря и ще ми е трудно чак да спортувам през тези дни Simple Smile
Успех на всички! Дано вие се похвалите с много по - високи резултати!

# 204
привет,плодоранки! Hug
честити да са ви и 4-те празника!(който и от тях да решите да празнувате).
за това да съм в тон с деня-простете ми!обичам ви!на здраве!и щастлива тигърска,китайска нова година!
добре дошли на новите момичета! Hug
basis ,тази напитка с този джинджифил сега ще е страхотна за защита от настинки и грип.ще се опита!ако някой вече е пробвал,нека сподели!
The same myself ,днес ще последвам примерът ти да освободя хладилника от всичко излишно.. Whistling Embarassed
момичета,кои от вас ще постят?някой ще опитва ли да тримери?
прекрасен ден на всички с много слънце в душите ви! Peace Heart Eyes

# 205
ewa-wiwa ,хубав ти е резултата!с малки битки,ще сме крайните победители! Hug

# 206
Здравейте момичета!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! :  Heart EyesHug Heart Eyes,независимо кой от всички празнувате,а може би и всички,защо пък не newsm78
Да се отчета за седмицата,шуша_муша -1кг,т.е вече съм 55 килограма.Според мен  е малко,другата седмица ще продължа.На ВАС утре пожелавам по-добри резултати от моите. newsm10
ina15 благодря и на теб успешно започване на режима от утре и постите. Hug Heart Eyes Hug
Добре дошли на всички нови welcome

# 207
  • Испания и Стара Загора
Къде сте плодчета? newsm78

# 208
Тука сме , тука смее Simple Smile И да искате , няма да избягаме  Flutter Mr. Green Laughing

Аз се поизгубих по разбираеми причини - то не беше подготовка за Св. Валентин , готвене , разкрасяване ,... Голямо старание му ударих . Но си заслужаваше поне . Е , имаше прегрешения , няма как Simple Smile  Sunglasses Надявам се и вие да сте изкарали страхотно  Peace  bouquet
И днес като за понеделник ще кажа : Да се стягаме , мацки !  
Това ,че вали сняг да не ви разконцентрира - след 2-3 седмици като почне да се топи стъпките на така бленуваното лято ще се чуват вече !... А нали искаме да се хвалим с резултати  bowuu Twisted Evil

Днес по-късно ще обновя табличката , че нямах време вчера ,а сега илизам .

@Диди - Приемаме те естествено ! Simple Smile Добре дошла ! Сигурна съм ,че ще успееш . Но трябва да се запасиш с огромна доза мотивация .
Това е ключът към успеха !
Кафето без захар ще е по-добре . Ако не можеш - мед . Ако не можеш да минеш към мед - кафява захар . Ако и нея не я приемаш - ми...пий си го както сега . Пак ще има ефект от диетата .  Peace

@Габриела - и на теб добре дошла !   bouquet

@базис  - супер , продължавай в същия дух !

@rainfall - Welcome ! Simple Smile

@anita Как мина лунуването ? Simple Smile

@Криске  Hug  bouquet много се радвам за теб ! Важното е ,че преодоляваш старите навици ! Ще въведа корекцията днес малко по-късно ,че сега ме чакат задълженияяяя Crazy

@Еви    bouquet Hug Не е слаб резултата ! Супер е даже . Опитай с аеробика ,ако ти харесва , определено раздвижва нещата  Wink

@the same myself много добро решение ! Sunglasses

@Инкеее  Hug Hug Успех от днес !

@запрянче , браво за резултата ! Не е малко , защото имаш малко за сваляне и става все по-трудно !  Peace  bouquet

# 209
А и да си кажа отчета - снощи хапнах вкусотии чудесии  Laughing
Салата ,не много голяма свинска пържола, няколко "боцки" камамбер , парче шоколадово суфле , 1 хапка ябълков пай  Crazy
Не се мерих сутринта .
Днес съм на ябълки , портокали и Били Бланкс  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт