Аранжиране на маса ...

• 261 580
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
bliznacite2004, на мен също ми е много любопитно да видя как ще преобразиш идеята. Сигурна съм, че ще е красиво!

merydit , много весело седят цветенцата на масата. А това лилавото вързопче с лавандулата го бях видяла в един магазин и още съжалявам, че не си го купих!

yagodka, докато се наканя да отиде до магазина и лилавите пеперуди бяха свършили! Но толкова много ги бях харесала, че си купих белите. Не съжалявам, стоят нежно и са неутрални като цвят- може на червено, може на зелено, може на розово. А и на по-светлата покривка сигурно ще върви повече.

# 106
# 107
yagodka, докато се наканя да отиде до магазина и лилавите пеперуди бяха свършили! Но толкова много ги бях харесала, че си купих белите. Не съжалявам, стоят нежно и са неутрални като цвят- може на червено, може на зелено, може на розово. А и на по-светлата покривка сигурно ще върви повече.

И аз така вчера, като отидох в магазина вместо едноцветна, купих шарена хартия, защото нямаше цветът , който търсех. Laughing Ама какво да се прави, не винаги стават нещата, както ги искаме. Пък пеперудката си е разкошна и бяла! Hug

ГРИП, чудесни маси!  bouquet

# 108

И аз така вчера, като отидох в магазина вместо едноцветна, купих шарена хартия, защото нямаше цветът , който търсех. Laughing Ама какво да се прави, не винаги стават нещата, както ги искаме. Пък пеперудката си е разкошна и бяла! Hug

ГРИП, чудесни маси!  bouquet

Нали знаеш ,че турците са ненадминати кулинари , тези са от там.

# 109
ГРИП ,чудесни предложения ...даже едната много ми прилича на тази идея ,която ми се върти от два дни в главата.Както казва yagodka ,не винаги намираме това което търсим...така че накрая ще импровизираме  Peace

# 110
Хайде, да ви предизвикам с 1-2 детски маси... и да видим какви красоти ще изскочат.  Grinning

Покривчица, по която хлапетата да рисуват

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 12:17 от mar_my

# 111
  • с трима мъже :)
Убеждавам се, че всичко е до чини (посуда), салфетки и чаши!!! Особено салфетките, и то платнени - обезателно!

Всичко друго, което се трупа по масите на мен НЕ ми харесва - отрупано е, грубо и излишно е. Това е място, на което ще се яде, а няма да се стои и да се наблюдава. Поздравления за лилавата и зелената маса от първата страница, както и за няколко червено-винени маси по-натам!  Hug

М/у другото, аз не съм спец по украсяването на маси, а много би ми се искало. Темата е добра, ще почерпя идеи.  Peace

# 112
Тези двете много ми харесаха... Невероятни са!

# 113
Всичко друго, което се трупа по масите на мен НЕ ми харесва - отрупано е, грубо и излишно е. Това е място, на което ще се яде, а няма да се стои и да се наблюдава.

Разбира се, всеки има право на мнение. И нали знаеш: "За всеки влак си има пътник", т. е. на един се харесва едно, на друг-друго. На мен пък не ми харесва масата вкъщи да прилича на маса в ресторант, а и бих иксала да ми е уютно там, защото особено по празници, а понякога и в уикендите, прекарваме няколко часа заедно с роднини и приятели, не само в харанене, но и в разговори на масата.

# 114
Страхотна тема   bouquet.
Невероятни предложения, страхотни  Crazy.
Как ще стана утре   ooooh!, не ми се мисли .

# 115
Страхотни сте, много хубави неща показвате!

Никога до сега не съм сгъвала салфетки по някакъв определен начин, защото ми харесва по небрежния стил, но сега се опитах и аз да сгъна една салфетка като Леля Ог, ето какво се получи

# 116
# 117
Здравейте, страхотна тема, харесвам всякакви неща, свързани с декорането на дома. А по отношение на масата в тази тема има много вдъхновяващи идеи и предложения Simple Smile

# 118
Tannita, много красиво се е получило, направо спиращо дъха!  Crazy Да не забравиш само да снимаш и цялата маса!
Кремче Ванилия, Country Life, много красиви предложения!

Малко пясък върху масата...:

За масата на детски рожден ден:

Простичко предложение за днешния празник:

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 11:53 от yagodka

# 119
  • На брега на реката
Много красиви неща сте показали  Simple Smile, но на мен цветята, хартията, пластмасите по масата ми убиват малко апетита.

Харесвам украса, която може да се изяде  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт