Аранжиране на маса ...

• 261 601
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Това много ми хареса, и въобще така подредени ястия в средата, много ми допада.

# 122
ГРИП ,чудесни неща си показала...,но моля те давай и идеи към всяко аранжиране...,кое с какво може да се замени в домашни условия ,за да не струва страшно много пари... Peace
Ето за днешния празник от много малко време и бързане ,само това успях да направя... Embarassed

...но за следващия живот и здраве...ще гледам да имам повечко време  Peace
Честити празници на всички! Hug

# 123
merydit , много добре си се справила с трапезата Hug
В мойте предложения можеш сама да си ушиеш покривките и салфетките.
В магазините от левче продават пръстени които се отварят и можеш да ги ползваш за салфетките.Малки чинийки за сладко или кристални купички ги използвай за слагане на свещички и цветя.

# 124
Здравейте, момичета! Как изкарахте празниците?

merydit , масата ти е станала много хубава и празнична! Наистина прилича малко на едно от горните предложения, но малко по-свежа!
ГРИП, mar_my, Кремче Ванилия, Country Life, много красиви предложения сте дали!
yagodka, много оригинална морска маса!
Tannita,  тези салфетки са сгънати супер красиво, за разлика от моята!
Момичета и специално Ягодка, много благодаря за вниманието, което отделихте за моята маса, за идеите и съветите!   bouquet  Hug

Ето я и нея- маса за трима. Стана по-скоро обикновена, но нямаше място за други украси, не съобразих, че масата ни е твърде малка:

Даже сега като гледам снимките (единствените прилични) и си казвам, че можеше да е по-така и малко по-иначе. И чините ми не са много в редица  Mr. Green Изрязахме сърчица от розова хартия и цикламен паус  различни размери, навързахме ги с розова панделка и ги закачихме на няколко места в хола. Пък и пилето с боровинки ми се върза идеално в цветово отношение. Въпреки кусурите, пак стана романтично и уютно.

Успешна седмица на всички!

# 125
Леля Ог ,страхотно оформление и много добре подбрани цветове. Peace
А мезетата ..... Hug

# 126
merydit, много хубава е станала масата ти! Много хубаво си подбрала цветовете и си ги съчетала чудесно! Особено ми харесват чашите, така обвити в хартия, ще си я открадна тази идея за по-натам.  bouquet
Леля Ог, наистина масата ти има много романтичен вид! В крайна сметка всяко нещо, за което сме отделили специално внимание и повече време, в правенето на което сме вложили любов, винаги си проличава!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз реших да заложа на сигурно - комбинация от два цвята, за да не се издъня  Laughing още от първия път. Общо взето съм доволна от резултата, никога не ми е било толкова уютно на маса! Crazy Пък и щом и мъжът ми я хареса... Blush А минах тънко - само едни цветни салфетки и руло опаковъчна хартия... Laughing
Тук идва редът на благодарностите към merydit, че пусна темата и ми напомни да погледна какво позабравено имам по шкафовете, а на Леля Ог, че ми даде идеята да замаскирам кантовете на чиниите, които хич нямаше да ми се вържат с украсата.
В крайна сметка, ето какво се получи:

Вече мисля над масата за следващия празник... Laughing

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 02:04 от yagodka

# 127
  • Русе
Здравейте момичета. Миналата седмица ви следях отблизо и повлияна от вашето настроение и ентусиазъм, ето какво сътворих

Повече подробности в албума
http://dimana.snimka.bg/cooking/kulinaren-3.339909.17408073

Меридит, Ягодка, Леля Ог, страхотни са ви масите момичета!   bouquetЩе си открадна идеи за друг повод.

# 128
yagodka ,mama1+2 ,много семпло и с много вкус Peace
Аз също не си падам по съчетанието на повече от два три цвята.
Нямам навика да снимам всичко което съм сътворила , но явно трябва да го направя, скоро имам празник и ще ви покажа моята трапеза.
Ето още няколко идеи:

# 129
Леля Ог ,yagodka ,mama1+2 ,страхотни аранжировки сте показали....браво много ми допаднаха  Hug  bouquet

# 130
mama1+2, наистина много семпла и стилна маса!  bouquet

Ето още инякои интересности:

Листа, свещи и..., само не мога да разбера това домати ли са, чушки ли са... Laughing:

Шишета вместо вази:

Тикви, свещи и слънчогледи:

Май за тези свещници разказваше Леля Ог:

# 131
yagodka, много ти е красива масата! Съвсем в любовна атмосфера! Сърцата много ми харесват, както и салфетките на възел! Браво, било е романтично и у вас!
mama1+2 , ей така исках и аз да си вържа салфетките, но не ми се получи  Laughing  Много хубава маса!

ГРИП, отново красиви предложения, откраднах си идеи! 

Ягодка, това на първата снимка не са домати и чушки, а тикви, декоративни. Много ми хареса жълтата маса и оранжевата със сърцето.

Хайде сега да ви видя с идеи за първа пролет  Wink

# 132
Ето още :

[

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 14:10 от ГРИП

# 133
ГРИП, това първото, лилавото - направо ми взе акъла! Crazy

Хайде сега да ви видя с идеи за първа пролет  Wink

Веднага... Laughing:

# 134

Общи условия

Активация на акаунт