Жената Овен - Тема 7

• 22 925
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
 Elica, мъррси Blush Страхотни са ти нещата! Вазата Кръгове, с драконите, със водните кончета, абе всичките.. Heart Eyes И слайд шоуто е хубаво направено, ефектно  Peace Защо не можеш да рисуваш напоследък?

# 211
Ели, страхотни неща си сътворила.
Браво  bouquet

cayenne, Ели е права, котаракът е чуден, но собственичката още повече Hug

# 212
  • Varna
Ей, го парфюма, Мациранчициииий Grinning

А цената му не ме очудва бря. ТолкУз е.  Grinning

# 213
Благодаря ви, момичета  Hug Не мога да рисувам последно време заради ужасно дългото работно време и единствения почивен ден. Желателно е да се рисува на силна, слънчева светлина (каквато липсва напоследък..)
Мирамче, ти измисли какво искаш, а бутилка, ако не намеря подходяща-все някоя от варненските овнета ще помогне  Grinning Бе мацорани-не пиете ли бе?
Делтичка, тоз парфюм не съм го душила, сигурно е много хубав, като знам, че няма начин -все ще имаме подобни вкусове  Hug

# 214
Делте, на мен отдавна ми е мерак да го пробвам, но при нас го няма....(((
Сигурна съм, че е чуден, взимай и хич не се колебай. )))

Елица, ако все пак не си променя мнението тези дни ще се уточним за подробности. ) Ще ми кажеш и колко време отнема нещо такова....а и за момента нямам особена идея какво да е като рисунка, ще я поразпитам малко какъв и е интериора в къщи. ))) Не да го бутне някъде да прашасва..)

# 215
  • Varna
МИРАМЧИК Hug
Хич не се чудя за копуването Душе. Той БаткУ мЪ изгони да си избера парфюм и да проверя там за часовници. Ама аз убаФФ като моя стария не видях ама парфюмче избрах. Е пробвах 3,4 защото по нататъка ми се губят миризмите а и това Клое беше последното и то ми хвана носа така да се каже Joy
КАЙЕН Hug
Бенджолинка е права. Твоята котарачка е хубава но тииии, ох тииии, толкова елегантна и хубавааа, дама от всякъдееее newsm10
Абе аз наскоро кО ви казах беее. Грозен Овен аз не съм видЕла, нЕ съм!!!!!!
ЕЛИЧКА Hug
Много красота бе Душка, много. Връщам сЪ пак да гледам и да си пълня душЪтЪ със красота  bouquet

# 216
Брей, само аз ли не си падам ппо парфюми  newsm78 В живота си такова чудо не съм си купувала, може ли да си представите Simple Smile Каквото имам ми е подарено, дори от бала ми още, май само 1 съм изхабила. И с козметиката съм скарана, абе...мъж трябвало да бъда, но уви.
Ох, побъркаха ме децата тая вечер. Уж заспаха към 22ч, а сегаса будни, щото нашата кака е свикнала да спи някой до нея и реееееееев. Събуди и бебето, аз и се скарах, пратих я да спи сама, а тя още по-голям рев. Мъжо се прибра и като я чу, взе да ми се кара, абе мани мани. И сега малкия мрънка, та заминавам.

# 217
Делте, чуден котарак, много го харесах където се е опънал като килимче.
cayenne, и твоя котарак е хубав.
Ели, много си талантлива, страхотни неща - браво  Hug.

# 218
  • забравих си мисълта...

Разкошни котенца имате момичета.

Ели, много си талантлива.

А за боядисаните котки, да ти кажа не ми е мъчно, защото по принцип животните приемат характера на стопаните. Гледала съм също много предавания за котки и кучета на богати американци и то точно как им правят фризурите, как ги обличат и т.н. и човек не може да не забележи как и животните са буквално надути и важничат като стопаните.  То пак човека е виновен, но не случайно след последната снимка има въпрос: "Къде са защитниците на животните!?"

# 219
Добро утро Hug

Гледам снощи сте си говорили за парфюми.
Аз обожавам маркови,оригинални парфюми.
Може да си дам последните пари за такъв ooooh!
Тази година реших да ползвам нов парфюм и от няколко месеца съм с него.
Този е на Армани:

Къпя се с него,но нещо не мога да му свикна,макар че доста време вече го ползвам.

Моят фаворит е ето този.
От  5 години това е моят парфюм,свързвам се с него,той с мен,като че ли съм родена за него,а той е направен за мен.
Лошото е,че толкова съм му свикнала,че не го усещам вече ooooh!

Сестра ми и зет ми си пазаруват от сайтове,хванали са един,където тестерите им били хубави.
Аз не съм привърженик на това.
Купувам от най-скъпата парфюмерия в града.

Веднъж съм си поръчвала преди години,такова дърво дойде,че ревах от яд.
Не ми беше за парите,ама що да е така,вече не рискувам Naughty

Отивам,мириша,плащам,а аз ментетата много ги познавам.
Нос ми е даден по рождение,дарба Hug
[/[/b]
color]

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 08:03 от Маргало

# 220

Хайде по едно кафе и да бягам на работа аз. Гледам слънце е изгряло  Grinning дето се вика: И на нашата улица ще изгрее слънце.

# 221
Направих и закуската:
Айде банда:

# 222
Маргалче, туй си е жив обяд бе  Crazy Имай милост  Mr. Green

# 223
Ежте да пораснете Peace

# 224
Не искам да порастваааааааам.. че само на ширина ми действа  Joy
Па и на височина ми стига..  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт