Жената Овен - Тема 7

• 22 929
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Делте, о, да, пропуснах да ти похваля котката, разкошна е. )))
Аз имах котка, порода Турски Ван, разкошна беше....но за съжаление почина.

Елица, ние с Бенджи сме си маниачки на тема парфюми. ))) Аз от време на време си е подклаждам манията, после спирам....че все пак финансово не се издържа да задоволявам всичките си прищевки. )))

# 196

Елица, ние с Бенджи сме си маниачки на тема парфюми. ))) Аз от време на време си е подклаждам манията, после спирам....че все пак финансово не се издържа да задоволявам всичките си прищевки. )))

И аз съм маниачка  Joy Съвсем умишлено не влизам в темата с парфюмите, че отиде коня...у рЯката  Joy Joy

# 197
Elica676, чакам си същия парфюм, поръчан от Аукро-то за 25 лв.
Само се моля да не е огромно менте, макар, че отзивите за продавача са положителни.

# 198
  • Varna
Момичета, сигурно много ще ми се смеете ама и аз се смея на себе си Laughing Вчера след обяда като видях, че времето изведнъж се оправи и коцук, коцук на рейсО и от там на Мол Варната. Ходих да гледам за часовници, че мойтЪ красота нещо взе да сдава багажа. Япоснка работа, красива и точна, но напоследъка все спира а майстора казва, че бил влажен. А аз не се къпя със него, нито го държа под водата. Както и да ееее. Влизам и във една парфюмерия, че двата ми парфюма са почти на дънотоооо. И почваме да пробваме със една от консултантките таааа, харесва си накрая кака ви ДелтЪтЪъъъ , напръскаха я да види как ще мирише и на кожата и накрая забраЙх как сЪ казвЪ парфюмаааааа Joy. Мъжът ми мита как се казва тоз парфюм, аз гледам като изхумена. Забравих да питам ли, или ми излезе от акълаааа. Joy Ама помня цената- 133 левъра за 50 гр. Wink
Благодаря Мирамче, благодаря и на останалите Hug Hug Hug които са харесали нашия котИрак. Мирамче и аз търсех Турски Ван. Много са красиви и ги няма много, много та къндисах на тоз Персийски принц. И сериозно като такъв се държи мамка му и котарак #Cussing out
ЕЛИЧКА Hug
Незнам кога да се довлека до теб, че то пак дават кофти времето да става #Cussing out

# 199
Elica676, чакам си същия парфюм, поръчан от Аукро-то за 25 лв.
Само се моля да не е огромно менте, макар, че отзивите за продавача са положителни.

Не ми се ще да те разочаровам и да съм лошия вестител, но са абсолютни ментета. Confused

Делте, забравих да ти кажа, че котака наистина е невероятен.
И вземи да го провериш този парфюм как се казва.
Поне запомни ли как изглеждаше шишето с Мирамка може да помогнем Wink

Ели Hug

# 200
Бенджолинка, ще го ползвам за ароматизатор за въздух, ако е така.
Чудно ми е само при толкова покупки от този продавач как никой не се е усетил? А аз по това се подведох - четох мненията и все прекрасноти пишеше.

Делте, то при тия цени, човек губи ума, дума и памет  Joy

# 201
lady_Blu за колко милилитра говориш.
Въпреки, че тази цена е нереална дори за 30-тица
Ето например в Мегашоп също са по-евтини от магазините и ето цената за 30-тица. Тук обаче съм сигурна, че е редовен, като добавиш и 3лв. доставка и пак е сносна цената.
http://megashop.bg/cshop/m39/DONNA-KARAN/p1000444/DKNY-BE-DELICI … product_info.html

# 202
http://www.aukro.bg/item918295795-dkny-be-delicious-za-zheni-100ml.html

За 100, виж и коментарите за парфюмите на този продавач.
Ще разкажа, като дойде парфюма.

# 203
Здравейте момичета, малко късничко се влючвам и днес.
Делта, фантастичен ти е котарака! Shocked Heart Eyes И червенокос като тебе  Laughing Изглежда огромен, където се прави на килимче Grinning
Ето, да ви покажа и моята котчица: http://s006.radikal.ru/i215/1002/7d/747154845565.jpg
Оказва се, че на моя нетбук нямам други нейни снимки  newsm78 Добре че стана дума за котки, та да го забележа този пропуск. Още утре ще се поразровя по другите комп. да си намеря снимките и, че сега единия е зает, другия- зарязан в работата  Mr. Green

# 204
Делта, ако се сетиш поне как изглежда със сигурност ще го уцелим кой е парфюма. ))))
Иначе цената му е ок,  като за 50ца, предполагам че е нещо на Шанел, Диор, Ив Сен Лоран....може и Ланком...)))

Elica676, спомена нещо за рисуване и ми се върти нещо в главата, че май рисуваш върху стъкло и др. такива. Тоест дали можеш да ми нарисуваш нещо върху шише?

# 205
http://www.aukro.bg/item918295795-dkny-be-delicious-za-zheni-100ml.html

За 100, виж и коментарите за парфюмите на този продавач.
Ще разкажа, като дойде парфюма.
Просто е немислимо за 100 мл.
В случая нямам идея как може да има такива положителни коментари, може като за менте да е добро менте.
С най-добри чувства ти го казвам.
Може да попиташ за мнение и в парфюмната тема, но от сега знам какво ще ти кажат Sad

# 206
От сайтовете за парфюми има някои, в които на Диор и на Джей  Ло, все са по 30лв. Е, не може да е реално.
Последния, който си взех е този: http://www.parfumi-market.net/max-mara-edp-tester-jeni-p-853.htm … 3585ee9c156819a56
Без капачка, ама истински и траен Heart Eyes
От мега-шоп, също съм поръчвала и съм с добри впечатления  Peace
Не съм чак от маниаците по парфюми, ама от време на време ми се подпалва фитила за някой Laughing често по вина на някоя форумска тема...

# 207
Мирама, разбира се , че мога  Grinning Проблема с шишетата е, че у дома никой не пие и ходя се моля като циганче за празна, красива бутилка  Laughing
http://www.slide.com/r/IWS2MSuW5j9b4dN7kzEX30S584NFuy-n Тук съм качила някои от нещата си, мързи ме да ровя за снимки.
Парфюма си го поръчах за РД-то от Германия, а преди месец в магазина го продадох за 84 лв за 50 мл, но е тестер.
 cayenne, котката че ти е готина-готина е, ама стопанката много си я бива  Hug

# 208
Аз съм поръчвала парфюми досега само от Донна.бг
Със смесени чувства, не ми допадна единият парфюм от там.
Досега повечето парфюми съм си купувала от магазин.
Понеже скоро се регистрирах в този сайт, реших да пробвам с поръчка на нещо.
Наистина съм страшно любопитна какво ще получа.

# 209
Основно поръчвам парфюмите от ягодка, бързи и точни са. ) Другият вариант са ми размените, до сега не съм попадала на менте. И веднъж съм поръчвала от гет.бг и там са ок. )))

Elica676, аз шише ще намеря, остава само да го транспортирам до теб и после да се върне обратно. ))) И съответно да измъдря какво горе-долу да се нарисува. ) Реших, че това ще е символичният подарък за сватбата (хрумна ми, тъй като имаме такова шише подарено за нашата сватба и аз супер му се кефя). ))))
Ще се разберем на ЛС с теб. )))) ако имаш време и желание разбира се...)

Общи условия

Активация на акаунт