Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 649
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Бялата гарнитура в хола беше невероятно мръсна. Naughty

# 106

Цитат
Ще чакаме по-интересните серии засега. Аз съм си направила чай и чакам   Joy

Ааааа, сама си пиеш чай! И аз обичам!!! Hug

# 107
Според мен Чийдем  играе роля на най-малката в дома и съдбата и е доста тежка като сираче,но правят паралел с Нас,която също е най-малката,но върти на пръста си цялата фамилия.А пък Чийдем мисля се държи доста прилично,все пак е дете. Ейлюл обаче как седна на креслото до Фарат?Хем пазят дистанция,хем пък тъй непринудено си сяда до него...Очаквах Д-р Laughing Ейлюл да излекува Фарат и до го сдобри с Мехмед,както с децата му,ама не...Явно за днес само Чийдем бе на дневен ред newsm78

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 20:46 от raliko

# 108
  • някъде другаде
Гледам и аз филма , но сякаш много мудно се развиват събитията.

# 109
Тоз Ерол каква работа имаше сега да се врьща  newsm78-много ми е неприятен.
Мен ме интересува дали Фарат и Мехмет ще се сдобрят ???
И Фарат кога ще си позволи нещо повече от поглед и докосване на рьката?То е ясно че я обича,каза и го,ама нещо не и го показва.Иначе ми е много сладьк филма,чакам го с нетьрпение.

# 110
Има ли я вече някъде днешната серия, че не я догледах?

# 111
  • София

Цитат

Е, обичаш, обичаш, ама не ми се яви днес в скайпа да ми дадеш съвети и да пием чай!

# 112
Много ми харесват тези бели букви  Laughing иначе за серията днес нещо много скучна беше цяла серия само с Чийдем  Crossing Arms

# 113

Цитат

Е, обичаш, обичаш, ама не ми се яви днес в скайпа да ми дадеш съвети и да пием чай!

Наистина съжалявам. Както казва Ейлюл "Така е!"

# 114
Добре нещо не ми е ясно излизат на вечеря,държат се за ръце,прегръщат се в един определен момент,а в следващия пак дистанция,правят една крачка напред и после две назад ?????? нещо не мога да го схвана.А и ми е любопитно този Ерол толова ли е глупав да си мисли,че ще цъфне след незнам си там колко години и тя веднага ще му се хвърли на врата,а и все пак като се видяха Ейлюл не видях да му дава някви аванси или да прояви някакъв интерес по-различен от познат,който не си виждал с години.

# 115
  • Sofia
На мен днес ми беше малко скучничко Crossing Arms Според мен те не искат да афишират чувствата си пред другите, когато са сами си позволяват известна волност (ако изобщо може да се нарече така няколко погледа и докосване на ръцете), но после все едно нищо не е било! Не знам от какво се страхуват да признаят newsm78 Дали защото Ейлюл е по-млада, Фърат й е шеф, заради децата ли? А този Ерол вярно е много нахален. Ейлюл, милата направо се втрещи като чу, че се е върнал Shocked ще има да прави проблеми...
Най-ми хареса днес като се чудеха, да не би Фърат да е зодия близнаци, та затова да се държи така Laughing Аз понеже съм същата зодия, та съм наясно с някои особености от характера на Фърат Mr. Green

# 116
Има ли я вече някъде днешната серия, че не я догледах?

http://www.nitrobg.org/details.php?id=2253

# 117
Привет на всички!
И аз реших да се включа. Малко ми е трудно, т.к. досега не съм писала, но четях редовно  написаното от Вас. Изгледала съм целия сериал и въпреки  това сега с удоволствие го гледам отново. Предстоят много трудни моменти за Фарат и Ейлюл, но всичко ще завърши красиво. Фарат обича Ейлюл, тя него също, но трудно показват любовта си.

# 118
На мен днес ми беше малко скучничко Crossing Arms Според мен те не искат да афишират чувствата си пред другите, когато са сами си позволяват известна волност (ако изобщо може да се нарече така няколко погледа и докосване на ръцете), но после все едно нищо не е било! Не знам от какво се страхуват да признаят newsm78 Дали защото Ейлюл е по-млада, Фърат й е шеф, заради децата ли? А този Ерол вярно е много нахален. Ейлюл, милата направо се втрещи като чу, че се е върнал Shocked ще има да прави проблеми...
Най-ми хареса днес като се чудеха, да не би Фърат да е зодия близнаци, та затова да се държи така Laughing Аз понеже съм същата зодия, та съм наясно с някои особености от характера на Фърат Mr. Green

Даа Фърат е зодия БЛИЗНАЦИ ,ама не само на филма ,ами и в живота.Роден е на 24 май 1967г.Гледах един клип по турска ти ви.По време на снимките на Дъждовно време се "занасяха" с него ,че  жъне на 4 фронта.Тоест..на филма се задиря с Ейлюл, в къщи  се  заиграва с жена си г-жа  А.Балкан.В свободното време джитка с джипа си и Аслъ/Дениз Уур Сунат/ ,а са го хванали също на босфора посред нощите да прегръща и друга около 40 год мацка ,ама и забравих името сега.

# 119
Привет на всички!
И аз реших да се включа. Малко ми е трудно, т.к. досега не съм писала, но четях редовно  написаното от Вас. Изгледала съм целия сериал и въпреки  това сега с удоволствие го гледам отново. Предстоят много трудни моменти за Фарат и Ейлюл, но всичко ще завърши красиво. Фарат обича Ейлюл, тя него също, но трудно показват любовта си.

Можеш ли да ми пишеш на лични по-подробно за трудните моменти?И ми е чудно Аслъ наистина ли се отказа или просто променя стратегията2Или ако искаш пиши с бели букви,предполагам,че и на други ще им е интересно,а който не иска да не ги чете   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт