Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 693
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
ББНяма да си тръгне ще се блъсне във сервитьора Аслъ ще я види  и ще каже на Фърат той ще я спре и ще има малка романтична почивка.

# 196
inna.8  Много благодаря   bouquet обичам да знам какво ще се случи предварително!

# 197
Доста хубава серия.Обаче това накрая така те оставя в напрежениеее.... #2gunfire #2gunfire Joy
Но няма нищо.Успокойх се като видях ББ-то. Grinning Благодаря.  bouquet
Но Аслъ как хитро се измъкна от Турция и отиде в Кипър..Ех,тази жена.Голяма е хитруша и предполагам,че няма да се откаже от Фърат лесно,пък за кума на сватба ми говори. Crossing Arms hahaha

# 198
Много благодаря за инфото  smile3525  нямам търпение да дойде утрешната серия

# 199
Някой запомни ли как беше това дето Аслъ го каза за приятелите и тайните?? Thinking Thinking

# 200
Епа , какво ще стане сега ?
Тези цайси голямо роля играят и при 2-та епизода. Laughing

# 201
Ами нещо такова : Не казвай на приятелите си тайните, защото те също имат приятели и приятелите имат приятели и тн. Нещо от сорта беше  Simple Smile
Наистина като видях буквите се успокоих, нямам търпение за утрешната серия  Laughing

# 202
Първо-благодаря за ББ-иначе незнам как щях да дочакам утре!   bouquet
Аслъ каза нещо такова -"Не казвай тайната си на приятел,защото и той има приятели,които също имат приятели!"

# 203
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
ББНа мен страшно много ми харесва момента в утрешната серия който щте излъчат когато двамата са на вечеря и после на едни стълби разговарят и след това са прегърнати на скалите и разговарят.Жалко че не разбрах какво си говорят и затова утре с нетърпение щте чакам да чуя.

# 204
  • Западен парк
И сега, какво стана? Сериала на изходна точка - Лерзан и Мехмед заедно, Аслъ и Мехмед в "Еда", съперничество между Аслъ и Ейлюл за Фарад. Като "дежа вю". А да - и за капак може би Наз ще докопа някоя ножица на дядо си!

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 19:25 от мама Мишка

# 205
  • Бургас
 newsm78 Кога най-накрая ще си признаят един друг,че се обичат?

# 206
newsm78 Кога най-накрая ще си признаят един друг,че се обичат?
Утре

# 207
  • София
Както вървят нещата надявам се още утре  Rolling Eyes

А Мерве защо не й каза, че е резервирала билет за Кипър и за Аслъ  newsm78

# 208
забелязах,че в края на този и в края на предишния епизод има доста прилики: в предишния епизод фърат носеше цайси и завари ейлюл да си говори с нейн добър приятел,а в днешния ейлюл с почти същите (ако не и същите) цайси видя фърат да говори с негова добра приятелка.  newsm78 newsm78 newsm78

newsm23 много ми харесаха "поговорките" на аслъ. най-накрая и тя нещо хубаво да измисли  hahaha

# 209
Каквото и да измисли Аслъ няма да ми се хареса ! От  саммото начало не я харесвам ! Явно много добре си играе ролята .... щом предизвиква такава неприязън у мен към нея ...... bowuu

Общи условия

Активация на акаунт