Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 654
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Снощи доста си поревах заради Чийдем ама нямаше как да го избегна ,защото се сетих една истинска случка.Бях на 13 години  и  в един вестник прочетох ,че ...едно 20 годишно момиче търсеше родната си майка.За мое учудване цитираше града в който живеех и  местният дом за сираци.Помолих баща ми ,той удари едно рамо ...и открихме не само майка и ,но се разбра ,че има и БРАТ БЛИЗНАК...покрай нейният проблем се сприятелих доста с децата от дома за сираци.Ох какви съдби бяхааа , впечатление ми направи едно 7 годишно дете ...,красиво като ангелче ,но много тъжни очи имаше.Другите деца от дома ми обясниха защо.Родната и майка я намира .Омъжена е и от мъжа си не може да има деца,той е съгласен да го вземат.Богат е ,но е бавна системата в бг и не става веднага.Бащата има  сестра и разни там племенници.Но се случва нещастие ...умира при катастрофа.Жената остава вдовица и пак иска да вземе детето ,но я  прецакват роднините  на мъжа и  и  остава с много малко доходи.Не може да си позволи да вземе детето ,защото не знае какво ще ядат и как ще се грижи за него.Не прекъсва връзката с него ,но го посещава в дома.А малката Миглена  изглежда винаги тъжна ,защото  е била на прага да има истинско семейство и...всичко се сгромолясва за секунди. smile3518 smile3518 smile3518

# 91
Снощната серия коя по ред беше,че не можах да я гледам.Благодаря Hug  bouquet

# 92
 SadСъжалявам Юлиана за това момиченце.Колко много са децата по домовете

с такива съдби. newsm78 Жалко ,че и държавата и ние не правим нищо

да им помогнем.Е..с малки изключения,такива като теб,все пак

каквото си могла си направила.За теб- Hug  bouquet

# 93
Ауу този Ерол е много гаден! fight newsm61 ако някой е гледал да ме поправи,но мисля,че ББ в 30 епизод Ерол поръчва на някого да навредят на фърат!   Weary

# 94
  • при най-добрия мъж...
Ауу този Ерол е много гаден! fight newsm61 ако някой е гледал да ме поправи,но мисля,че ББ в 30 епизод Ерол поръчва на някого да навредят на фърат!   Weary

Преди малко го изгледах епизода.Има нещо такова.

# 95
  • Sofia

Това не зная, но мисля в 37 епизод Фърат хубавичко ще му покаже кой кой е, така ще подреди, ще има  fight fight  #Sniper

# 96
А някои знае ли: ББ какво се случва с Ейлюл нататък и защо е в болница?
Аз не съм гледала епизодите на турски, защото не мога да изтърпя да гледам само картинки, но доста снимки от сериала прегледах и имаше една такава...

Иначе, относно сериала, и на мен взе да ми доскучава. Нищо съществено не се случва. Поне да бяха вкарали малко интрига и покрай Аслъ, Левент. Можеха да им намерят и на тях половинки и филмът да е по-многопластов. Преди ми допадаше Нурджан с детето, защо я махнаха... Или пък после да бяха развили някаква любов на Левент с докторката на Садък (и тя да беше по-готина естествено).
На мен снощната серия не ми допадна особено. Тази история с бащата на Чийдем не беше много добре измислена. Хем да се откажел от нея официално, но после парите пак щели да бъдат за нея. Доста скалъпено беше това. И че нямал друг изход. Винаги има такъв!!!

# 97
А някои знае ли: ББ какво се случва с Ейлюл нататък и защо е в болница?
Аз не съм гледала епизодите на турски, защото не мога да изтърпя да гледам само картинки, но доста снимки от сериала прегледах и имаше една такава...

Здравейте, от скоро ви чета с удоволствие и се реших да се включа и аз в дебата.Прегледах последните серии на турски език, макар и да не разбирам нищо, та на въпроса за болницата ББ Айлюл е бременна от Фърат и при раждането нещо се слува с нея и тя изпада в кома, но историята има happy end

# 98
Поне да бяха вкарали малко интрига и покрай Аслъ, Левент. Можеха да им намерят и на тях половинки и филмът да е по-многопластов. Преди ми допадаше Нурджан с детето, защо я махнаха... Или пък после да бяха развили някаква любов на Левент с докторката на Садък (и тя да беше по-готина естествено).

мисля,че ще има някакво развитие за Левент. До колкото гледах един от епизодите,май пак ще си намери  някоя мадама  Wink Wink Wink

# 99
  • Sofia
Според мен към края сериите стават доста по-динамични и интересни, има интриги и около Левент по-натам, сега малко ги разкатават

# 100
Ох! започва! newsm44 sohappy  Приятно гледане!  Simple Smile  bouquet

# 101
  • при най-добрия мъж...

Това не зная, но мисля в 37 епизод Фърат хубавичко ще му покаже кой кой е, така ще подреди, ще има  fight fight  #Sniper

Сега ме амбицира да изгледам тази серия. Grinning Grinning Grinning

# 102
Здравейте фенове на серияла! Flutter

Ферат тепърва има да позеленяава! Joy

# 103
ледовете между  newsm03 (ейлюл)  и   smile3516 (фърат) започват да се топят  smile3501 

# 104
Момичета в тази серия май нищо особено, освен че Ерол се върна. Много гадно, ама все пак трябва да има някаква интрига. На мен всички момичета от дома ми допадат много с изключение на Чидем. Незнам защо така, но просто самия образ ми е някак изкувстен. Прекалено много си позволява, това ми е странно. Разбирам, че Фарат иска да й помогне, но като отиде в къщата им се държи все едно си е у дома. Незнам и не само това. Нещо не ми допада тоя образ. newsm78 И аз мисля,че историята с бащата е супер тъпо измислена...Нещо не са се получили нещата там. Както и да е това си е моето скромно мнение.Не съм го гледала на турски, но се надявам др. сед. сериите да са по-интересни от тази.

Общи условия

Активация на акаунт