Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 694
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
Ама това поведение на "кенгуруто"мн дразнещо тя си дърпа ръката той я стиска.Тя  май най накрая се сети да му отговори както трябва newsm10

# 181
  • Sofia
Ех, този строг и суров мъж му идеше да заплаче...не е лесно..

# 182
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
Е може ли така да разочарова децата,вярно че му стана много кофти ама пак и те така се  надяваха за тази ваканция много гадно от негова страна. smile3511

# 183
Аз малко изпуснах-той в дома ли го видя,с Мерве?Затова ли така го нареди?

Да пред дома - Ерол я разпитваше за Фърат, а Ерсал дойде да я вземе за работа. Тогава го видя, но дали има връзка между двете неща... може би  Thinking

Хайде приятно гледане  Peace
И после вечерта в Едда. Кенгуруто беше паркирал жипчето в една уличка, а Ергал го "затвори". tooth tooth tooth

# 184
И мен ме издразне отмяната на ваканцията,по важен е той.ай....
Да заведе децата ,па там да се обяснява на Ейлюл.

# 185
  • София
Хайде всички към Кипър  Mr. Green

# 186
ББ:Днес в края на епизода Ейлюл ще види Гърат и Аслъ и ще се разсърди но не за дълго

# 187
  • София
серията свърши доста интересно ,ще чакам с нетърпение утрешният епизод

# 188
Следващата серия ще бъде разтърсваща. Търпение нямам. Харесвам филма. Peace

# 189
дали няма да си тръгне ейлюл без фарат да разбере

# 190
Оф дано Фарат я види, дано се разберат поне. А хитрата хиена Аслъ само надуши, че е отишъл някъде сам ( Фарат ) и веднага хукна да му държи ръката. fight fight fight fight fight   Ама иначе разправя, че и кума можела да му е на сватбата. Да бе да.... Долна жена, сама се предлага, жалко че е хубава, а пада толкова ниско. Мерве ми хареса как я изчака да излезе от стаята и се обади на Ейлюл. Хубаво е че й каза къде е Фарат. Нека не само Аслъ си мисли, че може да контролира нещата...  bouquet

# 191
Аслъ е много ужасна жена . Нервира ме

# 192
teadea04 Ако знаеш нещо повече за серията утре пиши с ББ моляте!!! Praynig Praynig Praynig  bouquet

# 193
teadea04 Ако знаеш нещо повече за серията утре пиши с ББ моляте!!! Praynig Praynig Praynig  bouquet

Няма да стоим в напрежение хубаво ще е да знаем

# 194
оф винаги интересното става на края на серията и с нетърпения чакам другата и накрая нищо  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт