Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 657
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Западен парк
Ако ти падне може ли и на мен едно кръгче после? Flutter

# 496
  • София
Ако ти падне може ли и на мен едно кръгче после? Flutter

Joy Joy Joy

Приятно гледане на епизода след малко Popcorn

# 497
  • при най-добрия мъж...
Я,кой седнал тук на кафенце и сладки приказки! Mr. Green

# 498
О,с мустаци просто не е същия Laughing
..В България имахме един съсед.... Laughing Пак тази България,чудя се така ли е в оригинал?

# 499
Хей,момичета, някой може ли да ми помогне да открия серията когато и каза че я обича на пилешки? Търся я но немога да я намеря  newsm78

# 500
Zeynep Anıl Tatdıran - Чидем / 11.04.1993 г. /

# 501
Май всички изоставят Фърат, дъно това го промени.

# 502
ferina,благодаря за снимките!   bouquet   Наистина  дава заявка за много красива и талантлива актриса от сега! А Фарат-ще се промени ама няколко серии ще е тъжен и самотен.. Sad

# 503
  • Sofia
Ох, всички го напускат г-н Фърат Sad Ама така е, докато не  му дойде умът в главата...Много хубаво му каза всичко дядо Садък, дано се опомни!

О,с мустаци просто не е същия Laughing

И с мустаци си е чаровник, ама иначе е по-хубав Sunglasses

# 504
ferina много ти благодаря за снимките и по-скоро за информацията.  bouquet Оказа се,че "Чидем" и аз сме родени на една и съща дата в един и същи месец... само с няколко години разлика newsm03   Беше ми интересно да го разбера! Благодаря отново!

# 505
Хей,момичета, някой може ли да ми помогне да открия серията когато и каза че я обича на пилешки? Търся я но немога да я намеря  newsm78
ето я серията Winkоткрих я
http://vbox7.com/play:5a84f80e

# 506
ето я серията Winkоткрих я
http://vbox7.com/play:5a84f80e

Благодаря   bouquet

# 507
Ама най-сетне си призна, че го е страх, да не я нарани Ейлюл. Ама не осъзнава ли, че по този начин я наранява повече. Тя не чувства сигурност в неговите чувства.Ах, тези мъже как не могат да разберат какво и трябва на една жена, за да е щастлива!!!!

# 508
А ако ми падне тоя Фърат ще го дам на всички, които са му отправили закани! Да го видим тогава ще се оправи ли............

# 509
Не с лошо SunglassesФърат не се поддава на закани...трябва с перце да го подмамим Thinking

Общи условия

Активация на акаунт