Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 642
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
абе отдавна не сам се забавляжала толкова с турски филм. нямам тарпение да доиде развитието и да се саберат, то ще е голямо криене сигурно и мънкане къде ще ходят. сигурно пак на делова среща Laughing

# 511
Мисля, че това е най-добрия турски сериал, който ни предлагат родните телевизии. Взаимоотношенията между хората са по-истински. Перла не ме впечатли така. И не знам какво толкова намери Мехмед в Инджи, че да замени Ейлюл за нея.

# 512
и аз ама накрая ко стана- от 2 стола та на земята  ooooh!

# 513
За Ейлюл Фърат е нещо като бащата, който никога е нямала, но също и мъжът, който иска да има до себе си - достоен, страстен, мъжкар .... Харесва ми как интерпретират темата за разликата в годините. Харесва ми достойнството на Ейлюл. Обаче ако филма наистина е само 57 серии мисля че е крайно време да си признаят чувствата вече и да се целунат най-накрая. 100 000 българки чакат да я видят тая "пеце пелув пека"

# 514
Чакахме, чакаме и ще почакаме още поне седмица  newsm45

# 515
  • Sofia
Е, поне после като се сдобрят ще има доста целувки, ще бъдем възнаградени за търпението Laughing

# 516
Дано, че вече ми иде да му шибна един на Фърат, то бива бива ама.......... Че то Еге смени приятелката си, Еда и тя на път да стори сащото, а за Бора и Чийдем да не говорим! фърат какво чака още, Ейлюл да отиде при кенгурата ли  ooooh! Naughty

# 517
http://www.youtube.com/watch?v=LnhkTkX4nWU&feature=related
Oсобено ми хареса 2:10 мин долу в ляво  hahaha #Crazy Peace

# 518
Цитат на: Leti_Pavleti  И не знам какво толкова намери Мехмед в Инджи, че да замени Ейлюл за нея.
[/quote

А тук не мога да се съглася. На мен ми харесва Инджи повече. По-нежна е, по задълбочена някак. Не не Ейлюл е грозна, но е друг тип красота. А и нали самата Сюнгюл Йоден заяви, че между тях не е имало нищо.

# 519
на мен туркините или поне тези, които виждаме по телевизията много ми харесват. виж за мъжете им не мога кажа същото - черни, дърти и космати Laughing добре че е ерол малко да ги отсрами, че останалите са гола вода
а този ерсал незнам кой го облича обаче винаги е като изсулен- като крадени му стоят костюмите
и фарад не ми харесва как го обличат- дънки, пуловер, кожено яке Sick - селска мутра от 97
с дънки и риза или с костюм е добре, само дето костюмите му винаги са много лъскави
и също ми прави впечатление, че са им много спечени мъжете - все едно са изконсумирали тонове цигари , кафета и алкохол.........
между другото за гърците важи същото - много грозни мъже, като цигани. само, че при тях и жените са грозни

иначе на мен аслъ много ми харесва - има много правилни черти на лицето, ейлюл пък има невероятна коса и фигура - то цялата крака
лерзан пък има много хубав контраст между очи, коса и тен. абе мацки са всичките, ама не са случили на мъже Laughing

# 520
  • при най-добрия мъж...
На мен пък си ми харесва мъжкия каст на сериала с изключение на Ерол.
Много ми е лигав и сладникав.
Но всичко е въпрос на вкус. Peace

# 521
  • Sofia
И аз не намирам нищо в Ерол, даже ми е противен, няма никакъв чар този човек.
А Фърат много ми харесва, типичен мъжкар и чаровник. И Мехмет ми допада, даже и Левент ми е симпатичен Heart Eyes
Но, разбира се, че всичко е до вкус Peace

# 522

newsm10 И аз мога така  newsm62

# 523
  • Талант на 2012,2013 г.
Не искам да го оправдавам този Ерол, ама за да ни се струва на толкова много хора лигав... значи добре си изпълнява ролята. А какво ще кажета за Мерве? В момента е смазана миличката. Rolling Eyes

# 524
  • София
А какво ще кажета за Мерве? В момента е смазана миличката. Rolling Eyes

Много мъчно ми стана за нея  Tired
Още повече, когато си давам сметка, че доста хора биха реагирали точно като майката и бащата на Ерсал...

Общи условия

Активация на акаунт