Почивка на Малдивите

• 173 131
  • 808
  •   1
Отговори
# 465
Кои полети са най-изгодни /в парично отношние/?
Промоционалните  Peace Аз си купих миналия месец за 480 евро двупосочен билет от София Peace

# 466
  • София
Еееее, страхотна цена! От катарската промоция ли (сякаш не видях чак толкова ниска цена, но може да не съм нацелила дати)? Сподели моля, да дебнем за в бъдеще:)

# 467
Еееее, страхотна цена! От катарската промоция ли (сякаш не видях чак толкова ниска цена, но може да не съм нацелила дати)? Сподели моля, да дебнем за в бъдеще:)
Да с Катарците Heart Eyes Имаха промоция в рамките на 3 дни. Много бързо заминаха евтините билети. Аз си промених датите само, защото се зачудих и не регирах веднага. За първи път успявам да купя такива билети, а два часа след като платих цената за моите дати скочи с 200 евро #Crazy Трябва да се дебне и излезе ли промоцията да се book-ва още в първия ден, защото на третия вече почти нищо не е останало.

# 468
  • София
Браво, аз изобщо не видях подобна цена! Но наистина започнах да ровя от 2-я ден.

# 469
  • София
Преди 2 седмици се върнахме от  Курамати! Благодаря много за съветите! Изключително сме доволни. Чудим  се дали да повторим там или например на Курумба?
Доволна съм, че се спряхме на селект ол-инклузив.....и грам не съжалявам, че децата този път си останаха тук Grinning.

# 470
Em_ma добре си дошла Grinning Аз лично не бих повторила остров, колкото и да ми харесва. Те не са големи да кажеш върнах се, но на другия залив.Сега ше пътувам отново и въпреки, че имам близък приятел на Олхувели, с който бих искала да се видим няма да отседнем там. Ще мислим среща на летището, а ние ще отпрашим за друг остров.

# 471
  • София
Кой месец е подходящ за почивка на Малдивите, извън най-високия сезон.
Ние бяхме в края на януари-началото на февруари. Перфектно беше, но си мислим да отидем следващия път и с децата, а това означава по-оптимална ценова оферта, за да може да си го позволим. В тази връзка, кога извън юни и юли, според вас е подходящо да се пътува натам. Който има опит, да сподели от първа ръка.

П.П.май забравих и аз да похваля Вили Огнянова   bouquet

# 472
Аз ще пътувам края на април/началото на май и "счупих" сезона. След като се върна ще споделя дали стратегията ми е успешна. До сега 2 пъти съм правила този номер на края на силния сезон и е било ОК, пък да видим.

Според моят приятел местен единствени месеци, които категорично не са за препоръчване са юни, юли и август. Всички други за въпрос на късмет Peace

# 473
Аз ще пътувам края на април/началото на май и "счупих" сезона. След като се върна ще споделя дали стратегията ми е успешна. До сега 2 пъти съм правила този номер на края на силния сезон и е било ОК, пък да видим.

Според моят приятел местен единствени месеци, които категорично не са за препоръчване са юни, юли и август. Всички други за въпрос на късмет Peace

Dusty, в кой хотел ще сте? Simple Smile

# 474
Страхотна тема! Искам да ви попитам авиокомпаниите обявяват ли, че ще правят промоция или трябва редовно да се следи за оферти?

# 475
Ако се абонираш да те спамят по мейл-да. Peace Но го правят непосредствено преди промоцията да започне  Peace
В Sun island Peace

# 476
Да се включа и аз....миналата година септември месец бяхме там - точно на Sun island и направо ти завиждам, че ще ходиш там...аз мога да остана там поне два месеца и сигурно пак няма да ми омръзне! Островът не е от най-малките, придвижвахме се с колела, но ако сте във водните бунгала /ние бяхме в такова и си заслужава всяка стотинка/, ресторантът, баровете, рецепцията и всичко останало са сравнително близо до вас. Като цяло хотелът е много добър, забележки нямаме Simple Smile Приятно изкарване и да съберете много тен!

# 477
Да се включа и аз....миналата година септември месец бяхме там - точно на Sun island и направо ти завиждам, че ще ходиш там...аз мога да остана там поне два месеца и сигурно пак няма да ми омръзне! Островът не е от най-малките, придвижвахме се с колела, но ако сте във водните бунгала /ние бяхме в такова и си заслужава всяка стотинка/, ресторантът, баровете, рецепцията и всичко останало са сравнително близо до вас. Като цяло хотелът е много добър, забележки нямаме Simple Smile Приятно изкарване и да съберете много тен!

Чудесно, че се включваш. Надявам се да ни хареса, особено предвид, че ни е за втори път там и предния бяхме в по-луксозен рисорт. Да те питам .. Имаше ли млади хора на острова?!? Не, че имам нещо против, но когато бяхме на Олхувели гостите бяха основно 50+, а ние с мъжа ми бяхме единствената млади двойки. Малко странно ни гледаха Crossing Arms

# 478
Ами какво да ти кажа - като навсякъде, където сме ходили нещата са горе-долу 50/50 - млади, стари, всякакви хора. Ама като цяло като, че ли младите бяха повече, даже по време на престоя ни имаше поне пет сватби - много сладко, едни такива булки с полуплажни булчински рокли. Аз другаде на Малдивите не съм била /в по-луксозен курорт имам предвид/, но не мисля, че на този нещо му липсва - ресторанти, барове, басейни, плаж, бунгалцата във водата са страхотни....пък и ние през повечете време се гмуркахме така, че и да е имало някакви недостатъци в самия хотел сигурно не сме им обърнали такова внимание. Много хубаво да си изкарате ти пожелавам Grinning

# 479
  • София
Както вече писах ние мислим да се организираме пак за Малдиви за декември или за януари-февруари. Според вас рано ли е отсега да резервираме? Гледах информативно през букинг и нямаше места в някои от хотелите? Вие колко по -рано започвате с резервация за тази дестинация?

Общи условия

Активация на акаунт