Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 27

• 52 190
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • France-Bulgaria
Stryper Благодаря   bouquet
То освен да изчакам,какво друго може да се направи.

# 691
имам  затруднения при регистрацията в next . Нещо все ми дава че телефона ми е грешен.МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

# 692
.

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 18:17 от Бубе

# 693
имам  затруднения при регистрацията в next . Нещо все ми дава че телефона ми е грешен.МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
Добре де,защо преди да зададете въпрос не погледнете 1-ва страница на темата,където е написано с червени букви,че от Некст става само с посредник smile3529

# 694
Да се похваля и аз с получена поръчка от Теско чрез Алезар. Перфектно обслужване  Peace
Да кажа общо за всички дрешки: възхитена съм от качество на материята, изпълнение, дизайн. Отговарят си 1:1 със снимките в сайта, нямам никаква забележка. Да кажа и че аз ги взех на малко по-ниски цени от тези в момента.
това яке размер 5-6. Синът ми носи 4-5 на Некст, това му е една идея голямо, като цяло ще му става отсега. Якето е страхотно!
комплект суитшърт+ елек. Елекът е промазана материя, суитшърта е леко ватиран, оценка 6+ (взех го на 10.50).
тези дънки, размер 5-6. За есента ще са точно, засега са големи, аз и с тази цел ги взех, де. Много гъзарски, супер  Peace
още едни дънки, пак размер 5-6. Невероятни, с кожен колан Party
тези кецове размер 10. Номер 28, точно. Много весели цветове, супер са.
това яке. П-е-р-ф-е-к-т-н-о! Само за сравнение, бях купувала на Ники много подобно от тук за 52 лв. Това е размер 4-5, той е 110 см и направо му заспа. Отзад не е деним, а тъмносиня памучна материя, същата като на ръкавите, има тънка памучна подплата и ватирана пак така качулка.
суитшърт размер 4-5. Мъжът ми се прехласна по изработката на тик-так копчетата  Laughing
блузки 3 бр.. Размер 4-5. Много са хубави, точни са ни, не са широки, нито твърде тесни. Хубаво стегнато трико, нито тънко, нито дебело.
3 блузки с къс ръкав. Размер 5-6. Пуснах ги експериментално в този размер, доста са ни големи, за другия сезон идеално. Иначе са супер.
суитшърт. Размер 4-5. Много добро попадение.
блузка размер 4-5. Точна, чудесна.
блузка с гумирана щампа. Малкият толкова се влюби в нея, че я облече веднага. Чудесно се комбинира с якетата и комплекта с елека.
още една блузка. Размер 5-6, остава за есента, сега ни е голяма, иначе е много сладка.
Имаше и още някои неща, които не ги намирам. Например един комплект пижамки за момче, които са с интересни долнища-не от трико, а от памучна материя, тънка и фина...Много хубави.
От тези за племенницата съм впечатлена много от това:
яке. Размер 10/11 почти ми стана, 13-14 ще ми заспи направо.
ето това комплектче също е много сладко и й заспа размер 9/10, тя е на почти 9, ама е едричка.
Имаше и още 5-6 неща за нея. Само да кажа, че бикините за момиченца са умалени, размер 10-11 ми се видяха да са й малки, ако искате размери, да дам.
Потничетата са супер, дългички и стоят много добре.
Реални снимки няма да давам, 1:1 са като снимките в сайта. Ако все пак някой иска снимка или размер, да казва. Рапорт даден!

# 695
Момичета, колко е доставката е Пъмпкин? newsm78
Hope - Hug

# 696
  • София
Avgusta много хубави неща,едно две от твойте неща много ми харесаха,но като исках да поръчам на сина ми нямаше неговия номер...
Би ли ми измерила дължината на дънките с кожения колан?

# 697
slan4ogled, дължината на дънките от най-горната част на колана е 70 см.
От чатала до долу крачолът е дълъг 50 см  Peace

# 698
  • София
slan4ogled, дължината на дънките от най-горната част на колана е 70 см.
От чатала до долу крачолът е дълъг 50 см  Peace
Благодаря за бързия отговор

# 699
  • на малък остров в океана
Момичета, колко е доставката е Пъмпкин? newsm78

5 паунда

# 700
Момичета, не знам къде другаде да питам ... знам, че не му е мястото тук, но ...  Embarassed
Имам карта Виза Електрон на ПИБ, но е издадена на името на приятеля ми.
Сега искам да регистрирам картата в Пей Пал, да се регистрирам по разните му сайтове. Но се чудя моето име ли да пиша, или неговото?

Така и така пиша тук, поне да питам ... Ако направя поръчка във Фрагранс Директа и посоча адреса на Габко в Англия, и платя през Пей пал, ще ме таксуват ли нещо от Габко или само транспортните такси ще трябва да платя?

# 701
  • Германия
момичета,някой има ли проблем с влизането в сайта на алмуз Sad

# 702
Влязох през "кеширана". Пише, че временно спират да приемат поръчки.

# 703
момичета  Praynig  Praynig  Praynig моля ви ако някоя пуска поръчка тази или другата седмица от маркс и спенсър да ме включи с едни пантофки за малката да не давам само за тях 3 и кусур паунда иначе ще си поема доставката до моя град аз съм от ямбол а може и някоя мама от стара загора и там имаме апартамент може даже направо от нея да си зема пантофите  Hug

# 704
  • Германия
Влязох през "кеширана". Пише, че временно спират да приемат поръчки.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт