Георги на мама Пилето е МАЙско щастие на мама милото!

• 35 642
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДАНИЕЛЕ !!! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА С МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА ОКОЛО ТЕБ И МНОГО ЩАСТЛИВА !!!

Гичо, нямам никакви качени снимки, но скоро ще поправя грешката  Blush

# 106
  • Пловдив
Даниелка, ЧРД и от мен!

Ники, позна, че беше у нас кафето  Mr. Green Ама тия наши съфорумки не ядат бе  Mr. Green Още сума сладкиш остана  Whistling
Използвам и тук да им благодаря, че отделят от времето си и идват да ме разсейват  Heart Eyes

Ето и малко снимки от нас - вчера се осмелих малко да се разходя, ама в това хубаво време просто не се сдържах  Laughing

http://zmeikovica.snimka.bg/children/prolet-2010.479485.17657539

# 107
Даниеле, пожелавам ти децата, мъжа ти и хората около теб да те карат винаги да си така усмихната! Много любов и щастие от нас!

картинката я избра Сиси
Извинявай, че те пропуснах, но обикновено влизам на бързо да прочета и бягам.  Embarassed В интерес на истината като гледах вчера снимките на които мъжа ти е с готините балони, се чудех дали не са за рождения ти ден и дали не мина скоро. Confused /много съм отвеяна/  Blush

# 108
Блгодаря ви! Не исках да ви обидя, но ми стана много тъжно. Реших, че ме пропуснахте умишлено Embarassed

# 109
Е, как можа да си го помислиш  Thinking Аз поне съм, много, амо много отвеяна  Mr. Green
Даже, сега пия по едно за твое здраве
(домашно)

Змейко, много сте хубави  Hug Heart Eyes. А, като те гледам, с това хубаво коремче и като се размечтах ............ Дано всичко при вас да е на ред  Praynig А защо няма снимки от срещата   Crossing Arms

# 110
  • Русе
  Даниеле, Честит Рожден Ден!  bouquet
   Пожелавам ти здрави и щастливи дечица, много спокойни нощи!
   Весела вечер и Наздраве!

# 111
Mimeto78, а вие как сте? Много си кратка!

# 112
Гичо, наздраве за здравето на Даниеле. Simple Smile

Даниеле, още веднъж извинявай, не беше умишлено. Даже като влязах вечерта и видях, че имаш рожден ден и ми стана много тъпо.   Confused

# 113
Снимки от срещата нямаше,щото сме много приказливи и никой не се е сетил...пък и Миленка ни натовари с Ла Редутски покупки......та нямаше свободни ръце за фотото..... WinkПък  и Вие ни знаете,че сме `убавици лични Mr. Green
Да кажа и аз едно "Наздраве" за Даниелка,макар,че пак съм на безалкохолен режим....обаче,явно няма скоро да спра да си контактувам с лекари/и в частност с хирурзи.......вече ми идва да се гръмна-то не бе карък моето,не бе чудо/

# 114
Честит рожден ден, Люба!!!
Желая ти да си все така прекрасна, светът ти да е изпълнен с щастие и обич и винаги, ама абсолютно винаги да си усмихната!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 115
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЮБА! Бъди  здрава, щастлива и сбъдни най-големите си мечти!!!

# 116
Люба, честит рожден ден! От здраве да не се отървеш. Желая ти много щастие и радост! И най-вече да се все така позитивна и добре настроена към живота и хората!

Ани, сетила съм се, какво стана с наводненото ви жилище?

# 117
  • София
Честит рожден ден, Люба! Много здраве ти желая (да няма повече срещи с доктори), хората около теб все така да те обичат и да ти се радват, а ти да си все така позитивна и енергична!

Даниелка, и на теб честит рожден ден, със закъснение малко, но с най-добри чувства! Желая ти да си обичана, спокойна и щастлива!

Елица е станала много чаровна, Бетка и Кали са пораснали много, абе големи хубавици тия момичета, размечтах се и аз направо Simple Smile
И аз ще чакам пояснения за мистър по по най да не го пропусна.
Олче, надявам се да виждаш нещата под по-различен ъгъл и да не ни лишаваш от компанията си в темата  Peace
При нас е все една и съща, Румен е на градина, в очакване сме на по-топлото време и с надежда да намалее стреса в работата ми, че нещо ми идва много нанагорно, щом през нощта като се събудя и не мога да заспя, защото мисля за проблемите Rolling Eyes

# 118
  • София
Aнна, блогодаря за отговора, ще ги разгледам!

# 119
Люба, честит рожден ден! Дано животът ти е изпълнен с много здраве, верни приятели, любов, пари и късмет!  

Даниелка, честит рожден ден на патеричка!
Пожелавам ти здраве, щастие и прекрасна младост.
Вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!
Да ти е леко сърцето и тежък джоба.

Гичо, къщата я подсушихме и вече сме на етапа, който бяхме точно преди наводнението (преди месец и половина). Опитахме се ремонта да направим с най-малък разход на средства, за да не товарим много комшията. Но той все още се дърпа и не иска да плаща. Засега опитваме с добро. Но ако продължава да се скатава , ще си развалим комшулука преди да сме се нанесли!  Wink

Бабъл, може и да съм питала, но каква точно ти беше работата!? Дано наистина нещата там да тръгнат по плавно, че работата е местото където прекарваме най-много време.

Общи условия

Активация на акаунт