Георги на мама Пилето е МАЙско щастие на мама милото!

• 35 646
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Люба, честит рожден ден! Много здраве и щастие! Пожелавам ти всички твои мечти и желания да се сбъднат! Най-вече стискам палци да зарадваш двамата батковци със сестричка!

# 121

Честит рожден ден Люба! Много здраве, нека пръста се оправи и никога не напомня за себе си повече, че наистина много продължи тази одисея! Момчетата в къщи да те подкрепят и слушат по 100 пъти повече, да си все така всеотдайна, пълна е ентусиазъм и все така редовна в темичката ни!

Ани радвам се, че сте подсушила апартамента и вече имате планове за довършването му. А съседите дано да се усетят, че е по добре с добро да се разберете, отколкото с лошо.
Бъбъл много е гадно да имаш проблеми на работа дано скоро се рашат и да имаш спокоен сън!
Болничките сладури как са вече?
Олче, моля те размисли!  Praynig
Хубав уикенд ви желая макар, че времето нещо пак ще се разваля, на вас да ви е хубаво и щастливо в душите както ми е на мен вече!  bouquet

# 122
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЮБЕ !!! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ОБИЧАНА И С МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ !!!

Във вторник и аз съм на осмо-мартенско тържество, а Гери била катеричка. Сега й пера костюмчето, което не е много като за катерица, ама хайде...  Mr. Green По-скоро прилича на червена шапчица.  Crazy
Обещавам и снимков материал.

Целууувки и приятен уикенд  Heart Eyes

# 123
Ха ха! Нанчи, разсмя ме! После пусни снимки, че от катерица до червена шапчица разлика от небето до земята.
Нашите пък в градината тържествата си ги карат цивилни! В яслата все бяха с костюми и хич не мислех с какво да го обличам в деня на тържеството.

# 124
Ох и аз нямам търпение за нашето в понеделник на 8 март от 16,30ч. костюма на калинка ще го взема в неделя, просто не мога да си я представя колко ще е готина с него.
Ето това е, което съм й избрала....не е Мариса това...хаха

# 125
Гале, в първия момент ме замисли дали не е Мариска. Ще очаквам с нетърпение снимките от тържеството. Heart Eyes

# 126
И на мен ми заприлича на Мариска в първия момент Simple Smile
Благородно ви завиждам за тържествата. В нашата градина такива екстри нЕма  Sad

# 127
Дори като каза, че не е Мариса, пак ми прилича на нея!

Ето Ивко на пони: http://media.snimka.bg/5711/017676794.jpg

Даниелка, а какво е обяснението, че не правят тържества? Все пак това дава на децата възможност да се изявят пред аудитория, също е възпитателен метод, освен че доставя удоволствие на децата и родителите!

# 128
Daniele, Люба! Да сте живи и здрави! Много да ви слушат и помагат мъжете ви! Да ви обичат и подкрепят винаги!

Аз съм гроги. Ще прочета малко темата и лягам. Не знам какво да мисля за новата ми работа. Правят ни на маймуни.

# 129
Благодаря ви момичета!Трогнахте ме и ми усмихнахте деня!От скапаното ми настроение не остана нищо/че съм се спекла яко.......ама друг път ще разправям/ Hug Heart Eyes  bouquet

# 130
  • София
Eee, Люба, не бива така на РД!  Hug

Галюшана, много е сладка калинката!!!

На нас снощи ни казаха, че всъщност ще има костюми и сме Минзухар и трябва да заведем Коки със зелен чорапогащник и жълта блуза понеделник  #Crazy (само не разбрах какъв ще е костюмът - явно някоя коронка ще му сложат  newsm78 ) сутринта съм по магазините... малко ме издразниха, може ли в последния момент да ни кажат, хем изрично питах още във вторник как ще мине тържеството.
При нас духът на празника вилнее вече почти цяла седмица - нали сме до Цветната борса - в момента отвън има поне 30 буса, заведенията работят денонощно, гъмжило по улицата и в 3 през нощта - абе почти все едно живеем на Таймс скуеър  hahaha (мечти, мечтиии!).

Айде, отивам да си простра 58-мата пералня за днес, опа за вчера... счупи ми се сушилнята и луднах с това простиране в тоя стуууууд Sad

# 131
Руми най- вероятно ще има някакво наметало.
И аз тъкмо казах , че няма да са с костюми, а се оказа , че всички бяха облечени в народни носии и тържеството беше все едно са на седянка и се изявяваха с разни неща. В понеделник ще ми е готов диска, ще има и снимки, които ще кача тук.

Ели, пожелавам ти и при теб нещата в службата да се нормализират.

Тук вали сняг и Ивко е много щастлив!

# 132
Добро утро (всъщност май вече добър ден  Wink)

При нас е слънчево и приятно за разходки. Аз от сутринта се разхождам, но в посока към офиса. /нали приключваме годината и трябва да поработваме извънредно, най-лошото е че е за без пари, но това е друга тема/
Ели, каква е новата ти работа? Имам някакъв спомен, че по едно време се занимаваше със счетоводство?! Thinking
Люба, какво се случи, че пак се тормозиш. Сподели пък ако може да помагаме с нещо.
Аз имам една молба. Харесах си една чанта в  Paolo Botticelli, но в Бс е останала само синя. Ако ви е възможно моля проверете дали по вашите градове не се намира някакъв друг цвят, по точно сив или бежов. Ако има ще ви пратя парички да ми я вземете. Ето го и модела http://paolobotticelli.info/product/136/9o-9353.html (май го оправих)

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 13:24 от FY

# 133
Ники, линка не се отваря.

Пак съм счетоводител, но все още не съм почнала. Засега правя само заплати и договори.

# 134
Оправих линка, вече трябва да работи.
Ели какво точно те притеснява. Казваш, че ви правят на маймуни?  Thinking Питатам те и за работата, че мой приятел май ще си търси счетоводител в Сф, но още не е много ясно. Бих могла да те препоръчам.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт