Георги на мама Пилето е МАЙско щастие на мама милото!

• 35 643
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
 bg да не пропусна съвсем празника!

Олче, съжалявам, че пак пропадна комуникацията...

Дано болничките оздравяват бързо и никакви пролуски на тържествата!

А н и, защо в петък, а не на самия празник ще празнувате?

Бетка е красавица, сладураната тя!  Heart Eyes

Люси, радвам се, че се разписа! Идеята ти за място ми харесва много, НО... шансовете да не пропуснем и тази година в момента изобщо не мога да ги преценя  Confused
В тая връзка - някой взимал ли е скоро кола под наем? Препоръчайте ми фирма.

Сиска, ти кога ще се подстригваш разбрахме, ама кога ще си покажеш новата прическа, питам аз!

И да ви разкажа една "шокираща история"от втория ден в ДГ:
Борис "Тати, ти имаш ли си приятели в детската"
Косьо "Да, имам"
Борис "А приятелки?"
Косьо "Да, имам една. Тя ме целува и ме гушка, а аз я галя по главичката"

Малеее, шокирах се!  hahaha То все очаквах, че ще има някой ден в живота на синчето ми друга, ама още втория ден в детската  Crazy Mr. Green

# 91
Руми,  Joy
Що се чудиш, бре жена. Той, Косьо е такъв чаровник Heart Eyes, че пак и два дена са остискали момите.
Аз, нищо не мога да кажа за среща, щото при вас пиша от три години и пропуснах всички срещи (две ли бяха-три ли  newsm78). Та ще чета, пък ако ми излезе късмета да съм с мъж по това време  Mr. Green, все тая къде е срещата, ще дойдем.

# 92
  • София
Gi4o, то така, ама...  много напористи, тия моми,бе  и са още на 3 г.  Joy

Щях да пропусна да ви кажа, че си имаме Мистър По-По-Най от темата - Никола на мама Юнос. Предването ще го дават тоя месец.

# 93
  • София
Eдно ми е понеделнишко днескааа

Добро утро!
с една свежа закуска за стимул Wink

Галюшанка, губиш се!

# 94
Руми, в петък ще е тържеството, защото на 8ми март всеки да си празнува със семейството!  Simple Smile
Руми, а това че Коси е харесван може само да те радва! На мен ми е много хубаво като влезем в коридора и ако е отворена вратата към групата и като започнат да викат Ивко идва, Ивкооо. Или пък веднъж една мадама: Ивкооо обичам те!... Тези момичета наистина са много опасни от малки. И Иван си имаше "любов" в ДГ, но тя замина за София. Като бяхме на Пампорово и го почерпиха с някакви десертчета на Нестле, но Ивко вместо да си вземем едно взе 6 за Надежда (това беше приятелката), 1 за себе си и 1 за мама. Аз й ги запазих да ги дам на майка й, защото макар да не са полезни , ми стана много мило, че мисли за Надежда, но след почивката установихме, че Надежда вече няма да е в групата. Толкова ми стана мъчно, чак ми идваше да заплача, като му видях физиономийката, но той се окопити бързо и каза: ЕЕ нищо, ще отидем в София да я видим.  Flutter
Гичо, аз на 4 срещи общо национални съм ходила, но ще се радвам да се видим на следващата!

Сисе, давай да видим какво сътвори софийския коафьор!

# 95
Добро утро!
И аз романи мога да напиша за напористите девойки....,с риск да ми се обидят момичешките майки.....ама много отракани тия днешните моми,бе.Незнам дали съм ви разказвала,че Сами има едно гадже/което той не ще,понеже има още две официални/,дето контактува директно с мен и със свекъра.......и го целува на всяко виждане,а той хайвана се чуди вече къде да се скрие......Иво,също го преследват,та оня ден ми обясняваше,че щял да стане войник като порасне, и с пушката да стреля по Йоана/която явно по-агресивно изразява симпатиите си/,та имахме пак разговори и обяснения....А,по наше верме тия работи къмто 2 клас някъде почваха....и момчетата ни биеха,щото ни харесват/Боже,почнах да говоря в минало време и то с носталгия....явно сериозно остарявам ooooh!/
За Никола на Юнос  аз чакам да разбера датата,че да гледам.......надявам се мама Ели да се включи с повече инфо.
За среща-аз съм "ЗА".....ама  дали ще дойда е друг въпрос.....всичко зависи от разположението на звездите....и основно от това дали съм почнала друга работа,щото с тая няма да има начин....уви Sad
За снимките,няма смисъл да сипя суперлативи......щото Вие си знаете Wink
Да взема и аз да пусна една снимчица на момците ми,че белким ги похвалите........това в  рамките на шегата,не се чуствайте задължени,моля Wink/:http://picasaweb.google.com/kabranska/6#5444506229068487554
Олче,я премисли пак.......ще ни липсваш.....пък и знаеш,че тук сме се събрали все хубави хора,обаче всеки си е с темперамента,с характера,със семейните проблеми и е нормално не всеки път да сме на нивото което искаме/или очакваме да сме/......или пък да не се разбираме в контекста на ситуацията,по простата причина,че всеки гледа от собствената си камбанария и така пречупва информацията......та,хайде да не се сърдим и лишаваме от  още една гледна точка....

Аз,ще ставам,че  чакам включване от Пепсънова и отиваме на кафе Grinning...а,пък само за информация,да споделя,че на Змейкова сладкиша,оня ден ,беше много вкусен Mr. Green

Дописвам,че  докато чакам траспорта видях,че съм пропуснала нещо много важно:
Честит рожден ден,Даниелка!да си жива и здрава,все така чаровна и да имаш много поводи за усмивка/че много ти отива/!И ти пожелавам скоро да се наспиш!

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 10:26 от Анонимен

# 96
Добро утро,

На мен вчера ми беше съботно, но това не ми попречи да поработя.  Sad
Руми, кога точно ще го дават предаването? Ще ми е интерсно да го гледам.
Цитат
Аз,ще ставам,че  чакам включване от Пепсънова и отиваме на кафе ...а,пък само за информация,да споделя,че на Змейкова сладкиша,оня ден ,беше много вкусен
Завиждам благородно, защото подозирам, че кафето е при Миленка. Поздрави на компанията. А това за сладкиша ... използваш че сме на далече да ни дразниш. Wink
Девойките, че са напористи напористи са, че понякога са и много лоши и войнствено настроени. Моята щерка преди 2 години лятото, беше скрила шапката на приятелите ни. Бяхме компания, с 4 момченца и тя. По едно време гледаме, че всички са я наобиколили и тя ги строява, кара им се и ги нарежда нещо. Сега обаче е толкова различна, станала една притеснителна, свита.  Rolling Eyes

# 97
Аз,ще ставам,че  чакам включване от Пепсънова и отиваме на кафе Grinning...а,пък само за информация,да споделя,че на Змейкова сладкиша,оня ден ,беше много вкусен Mr. Green
Сега, ще се дразним ли!

Аз да кажа, че девойките ни не са виновни. То при толкова хубави момчета и с толкова чаровни усмивки, те са обезоражени милите моми  Mr. Green (то нали мойто си е женско да си го защитя)
Но, ние сме на другият фронт. С момчета не играе, гадже няма (щото вуйчо и недавал  hahaha). Абе една е свита и захлупена, като баща си  Mr. Green
Люба, много ги харесвам твойте момчета и не знам защо толкова рядко ги показваш  Naughty

ООООООООО, забравих кафето  ooooh!

Руми, мерси за страхотната закуска  Hug

# 98
  • София
Мерsи, Гичо, тъкмо ми се е допило виенско кафе!

Ники, не беше ясно кога точно ще го дават Никола, но тази сутрин го видях в някаква реклама на предаването - точно зад бате Енчо се показваше.

Даниелка, много здраве и щастие ти пожелавам:

# 99
Здравейте, това кафенце и супер, що не правеше някой такова в офиса пу.... Laughing (а тук аз съм секретарката ама на...на друг чакам)!

Аз не се губя, просто вчера като натоварих майка и Мариса в колата в 11ч, та се прибрахме в 17ч. Мариса само предрема на два пъти в колата между ангажиментите които си бях набелязала. Като отвързана съм...сега си търся компания за Аватар, защото вече мога да отида да го гледам...най-сетне.... Laughing та съм тук не мога да ви забравя.
Идеята за среща също е супер, но дано има желаещи, аз за сега ще пасувам, но ще следя как върви записването, най-вече датата, че вече имам доста планове..... Laughing

Олче, надявам се да размислиш! Не бъди крайна, тук сме от толкова години вече, ще липсваш определено..моля те!   bouquet  Hug

Ох тоя сладкиш, Люба как посмя да кажеш колко е бил вкусен, той си изглеждаше така де...но по добре да бяхме гадали. Приятна Ви среща! Чакаме материал снимков.
Аз ходих на гости на Деси и Ивайла, момичетата голяма игра му дръпнаха, първо се срамуваха, после се скараха за играчки, после като се разиграха с рев ги разделихме.
Хубав ден на всички! Болните да оздравяват!  Hug

# 100
  • София
Руми, за кола под наем аз бих препоръчала AVIS, но не знам какви са им цените в сравнение с по-малките компании.
Галя, аз гледах Аватар миналата седмица. Сигурно съм единственият човек, които на 15 минута му стана лошо, та си го доглеждах без очила. Иначе не е лош филм.

# 101
Люба, Руми, много благодаря за прекрасните пожелания!

# 102
Даниеле извинявай...отнесох се в миналия си пост и те пропуснах.

Честит рожден ден мила! Много щастие да ти носят малките красавци в къщи, да са здравички, друго на една майка не й трябва, а на тебе лично сън, сън и спокойствие да им се радваш!

# 103
Даниелка, зло да те забрави  Embarassed.  Желая ти, много здраве, преди всичко, много любов и много щастливи мигове със семейството!  Hug Heart Eyes  bouquet

# 104
  • София
Люба, Руми, много благодаря за прекрасните пожелания!
Daniele, извинявай ама хич не съм разбрала, че си рожденничка. Много здраве, щастие и късмет ти желая. И много радост да ти носят двете ти слънца. Да са ти живи и здрави всички любими хора и много да те глезят.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт