Здравейте! Надявам се съм улучила подфорума, където да си пусна Проблема. А той е заведение, което отвори врати преди 3-4 месеца от страната на спалнята ни. Басът е просто умопомрачаващ. Понякога чак ми заглухват ушите от вибрациите. Друг път се чува съвсем отетливо гласа на ди джея. Всъщност самата музика ни е най-малкия проблем, защото с нея се свиква най-лесно. Но баса и крясъците на водещия  ooooh! Мъжът ми редовно, когато работи дискотеката, се изнася да спи в другата стая, но аз и малката нямаме избор. Тя милата в по-бурните вечери се буди доста, при положение, че иначе спи непробудно поне до 6 сутринта! А аз като се събудя трудно заспивам повторно преди 4 сутринта, когато малко се поумиряват нещата   Tired А дори и да успея да заспя, сутринта се чувствам като пребита  Tired #2gunfire #Cussing out

Та моля ви, дайте ми съвет какво можем да направим по въпроса! В началото звъняхме на полицията, но нямаше особен резултат. Колкото повече се затопля времето, толкова повече се побърквам от мисълта, че няма да можем да си отворим прозореца да спим на "чист" въздух от този шум!

Благодаря ви предварително за всякакви съвети!