Отговори
# 675
Туй мойто дете нещо лошо свикна все на цица да се успокоява и заспива.   Tired Когато будува - пооглежда се малко и пак за цицата ревва  smile3506 Знам, че не е гладна - татко й или баба й успяват да я приспят и без цица, ама явно аз нямам търпение или не пея добре  doh  Сега се успокояваше 2 часа преди да заспи  Blush Нещо ме има като дъвка. А бибероните ги плюе с такова омерзениеее  ooooh!

Свърши ли лекарската стачка? Да се пробваме и ние на една консултация  newsm78

Да ви питам - от кога се броят 40-те дни? Лора е родена на 3-ти, та от 3-ти или от 4-ти? Искам да направя погача точно на деня.

# 676
Мяуче,мерси за бързия отговор.Криси го разбирам че е гладен защото издава един специфичен звук-аз му викам "маймунка",което най-често става на 2 часа.И лапа и смучи всичко под ръка.В такъв момент плюе и биберона даже.Така че май ще го чакам сам да си намери режим.Друг вариант няма.
Шаманке-много ти е сладка "дуданката",ама моля,моля-първо място по бузи водим ние-и двойните ни гуши са доста Joy Laughing

# 677
  • София
Мяу, благодаря!  Hug Аз си имах усещането,че ще е на него,въпреки че много хора казваха,че момчетата приличат на майката.  Heart Eyes

Аз имам страшно главоболие.Подозирам,че е от недоспиване. Tired Вие как се справяте  с този страничен ефект на майчинството?  Twisted Evil

п.с. нареждам се и аз за градинката и пицарията...  Mr. Green  а бебоците от последните страници са страхотни !!!  baby_neutral

# 678
Аз сега за назидание веднага си махнах "дебелата снимка" от снимките Mr. Green Joy Даже ще вечерям моркови, ябълки и мнооого малка чаша вино Mr. Green с много вода Mr. Green
Все пак утешително е, че след като мина почти месец, а детето си жълтее, все пак зацепихме,че е от морковите, които нагъвам като прасе жълъди Mr. Green
Мяуче,
Където и да кажеш, ша дода. Хрумна ми и за Западен парк, но налага ползуването на градския транспорт Crazy Whistling
Шамане,
не се скатавай от разходките hahaha Hug Иначе котката дебне, та като е отворена капандурата да драсне Mr. Green Обаче този път беше затворена Laughing, та си седя чинно на гърба на Миро. И вие сте много красиви Hug И да питам - има ли още от тези, кърмаческите блузки - ако има - искам, ще пратя мерки на лс Simple Smile))) Браво за добрите мерки! За гушите няма да си признавам, че малко баш там да се подсече моят момък ( аз нали все с перо го галя в банята, та...) Crazy
Ради,
Браво и на вас! 900 грама за дама ми се струват много добре, но да си кажат специалистките Praynig Виж за Адреналина съм  Shocked Shocked На Дамян редовно му е запушен, капя на клечка за уши малко физ. разтвор и обирам нослето, а след минутка минавам и със суха.
Съмър, Много са ти хубави дечицата! Да са ти живи и здрави!
с.нева  bouquet
Ника,
Хубави, хубави, колко да са хубави Joy hahaha А и като знам Макс какъв е левент! Между другото - ти няма ли да пуснеш снимки от погачата, джанъм Twisted Evil Hug Hug Joy

# 679
  • София
Велви, нямам снимки от погачата, великото събитие бе заснето само с камерата.  Mr. Green Laughing Нещо като цяло Макс изобщо няма снимки, срам, срааам.
Айде отивам да простирам четвъртата перална за днес  Crazy и да мятаме  баткото в леглото преди да си е изпомпал мозъка с помпата ми за кърма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

# 680
  • Плевен
Здравейте, момичета. Не съм писала отдавна, ама никакво време нямам или просто не мога да се организирам. Коликите ни побъркват, опитах с Биогая, Инфакол - не действат, сега е на Еспумизан. Тая надежди, че ще помогне.
Искам да попитам Мяуче и Шаманката - нормално ли е да спи по 4-5 часа и да ни се събират 5-6 кърмения на денонощие, като количеството, което изсуква е минимум 100 грама, максимум 150 грама. От изписването до сега е наддал 480 грама само. Сменям по 7-8 памперса на ден, като винаги има пишкано и акано. Аканото е обилно 2 пъти на ден, иначе през останалото време е съвсем малко. Притеснено ми е, че не суче достатъчно, но е спокоен и си спи доволно, когато няма колики, разбира се. Гледам другите деца доста са наддали, а нашия - направо нищо. Кърма имам доста, направо се дави, суче много лакомо, почти никога не иска да си оригне, не винаги се изцеждам след сукане, а само като усещам напрежение. Предварително благодаря за отговора.
Честито на всички бебоци направили 1 месец. Да са живи и здрави и да растат все така интензивно.

# 681
Велви, нямам снимки от погачата, великото събитие бе заснето само с камерата.  Mr. Green Laughing Нещо като цяло Макс изобщо няма снимки, срам, срааам.
Айде отивам да простирам четвъртата перална за днес  Crazy и да мятаме  баткото в леглото преди да си е изпомпал мозъка с помпата ми за кърма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
М'чи да ази дойда да го снимам Joy Joy Mr. Green С пералните и на мен ми е драма ooooh! Днес сме без татко ( много вечери, много банкети напоследък има ooooh!), младежът е сложен да спи ( да живее Д-р Карп, ама наистина), а пък аз ще се курдисам да гледам българските таланти Mr. Green Лека вечер на всички мили мами Heart Eyes Hug

# 682
Шамански, много сте хубави!
Абе аз подхвърлих да се разОждаме в парка, а вие ще се изпотрепете за кръчмата! Mr. Green Joy

# 683
Абе аз подхвърлих да се разОждаме в парка, а вие ще се изпотрепете за кръчмата! Mr. Green Joy
Е па лошо нема  Mr. Green

900 гр. си е екстра за месец, въпреки, че аз не се припознавам като специалист  Mr. Green Мама от край време ме е определила като дървен философ

Велв, ще пускам още блузи тия дни. Виж тук http://iv4e.multiply.com/photos/hi-res/14/14?xurl=http%3A%2F%2Fi … 2F14%23photo%3D14 и прецени  кой размер ще ти е ок. Мериш по твоя блуза, която ти стои добре и е еластична и сравняваш с табличката  Peace

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 22:00 от Шаманката

# 684
  • France-Bulgaria
'Тия' дни нещо не намирам време за форума... мъчи ме безсънието... Tired
А това за теглото,как гоизчислявате?
Рожденното или това при изписването? newsm78

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 22:19 от eftelya

# 685
Ефи от най-ниското тегло се смята доколкото знам,ама пък Ели се роди 3000,а я изписха 3060 на 5я ден така че при нас излиза да гледам рожденното  newsm78

Хахах ми ти съмняваш ли се в нас

# 686

Викторита, много сладък мечо ти е Криско, не се тревожи хич, че наддаването е прекалено, а относно режима, няма правило как да го създадеш. Просто трябва да решиш и да го наложиш, но не е препоръчително. По-скоро се опитвай да НЕ даваш цица, когато не си убедена, че наистина е гладен, така ще редуцираш кърменията доста, може даже да се изненадаш от себе си. Това което мислиш, че е глад може да е нещо друго, сигурна ли си, че разпознаваш точно? Алтернатива на цицата за успокоение може да е гушкането, носенето в слинг или даже така недолюбвания биберон-залъгалка, който за теб може да е добър вариант, щом момчето наддава добре (а това се вижда и с просто око), но внимателно и в часове различни от тези за хранене.

Много вярно изказване Мяу, аз подкрепям с две ръце ( вече от опит) Peace Въпреки че днес сериозно се усъмних в диагнозата ни за прехранено бебе  Rolling Eyes Оказа се, че освен, че е качил две кила, е пораснал и 10 см Shocked незнам гигантче ли си отглеждам кво ли, ама съотношението ми се вижда в ред. Обаче понеже не съм много в час със сметките да кажа и нашите данни  пък ме поправете ако съм сбъркала Praynig Най ниско техло 3510, роди се 3810, изписаха ни на 7-ми ден 3850, на14 дни-4350, днес точно на месец и половина 6100. В крайна сметка се обърках от кога трябва да го смятам това натдаване.
 Иначе схемата ядене на 2-3 часа най сетне се прилага успешно , бая носене и гушене падна и днес даже му дадох и биба - по съвет на педи с тайната надежда пак да я изплюе, ама не - смукна я като прахусмокачка Rolling Eyes и чудо на чудесата три часа и половина не мрънна и не мръдна освен при изпускане на безценното съкровище  Crazy Не смея  да се хваля де ама след това цоцка 5 мин и заспа още 4 часа до към десет и оттогава  до сега ей ти пак 3 часа не е мръднал Sunglasses Само се моля да не ми излезе през носа тая почивка сега през ноща Twisted Evil
 А кой каза, че в леглото на бебо има тръни и у нас е така, туй дете спи навсякъде другаде но не и в леглото си: на спалнята, на дивана, на леглото на брат си докато му скачат около главата и вчера би рекорда като спа час иполовина върху пералнята  Laughing
 Пъпките почти му минаха и се понесе слух че било заради "диетата".А по напред се обсъждаха ноктите да ви кажа и на нашия са му деформирани- триъгълни и в един от ъглите расте завит нагоре( добре поне,че не се впиват като на брат му) Със Стоян се наложи да посетим даже спешното,че се бяха възпалили и загноили Sick

Извинявайте за всички ш-та, в-та,ж-та, я-та ъ-та и ч-та който съм объркала, но вече заспивам Tired

# 687
Ха Добро Утро  Flutter !

Вчера се отплеснахме със спането до 10 часа, после цял ден ме цепи кофата ! Днес реших да стана о`време ! Стас се опитва да осъществи връзка, подвиква ми от леглото , но аз не поддавам  Mr. Green !
Наредила съм се с кафето в крайна сметка  Crazy !

# 688
  Добро утрооо Simple Smile

Да ви почерпя за месечинката на Елена  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 08:23 от silvery

# 689
 Честити месечинки и на Есер на Ефи и Георги на dari-geri Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт