АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава- №5

• 21 591
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Сега сетих какво забравям да питам- някой теглил ли е от някъде видео- йога за бременни. Няма да мога да ходя на място и ми се искаше в къщи да си правя упражнения,но нещо не мога да намеря.
Аз си изтеглих от дата.бг

# 151
Честит празник на всички мами .Пожелавам на всички леко раждане и здрави бебоци на финала  Hug Hug

# 152
  • София
Сега сетих какво забравям да питам- някой теглил ли е от някъде видео- йога за бременни. Няма да мога да ходя на място и ми се искаше в къщи да си правя упражнения,но нещо не мога да намеря.
Аз си изтеглих от дата.бг
Е ,там не се бях сетила да ровя Thinking. Мерси много  bouquet

# 153
Честит 8-ми Март на всички!!!!!

# 154
Вижте това много е сладко  
http://www.vbox7.com/play:0057033d  .аз съм +5 и ми се струва много,но в никакъв случай нма да минавам на диета.Просто гледам да не ям калорични неща
Ох, Хрисинда, разплака ме... Cry

Но е много красиво, благодаря ти!
  bouquet

# 155
  • София
Моля да ми кажете за какво е тази молба-декларация,за получаване на еднократно парична помощ,за всички ли се отнася или за определени случаи? newsm78

# 156
Момичета, резултатите от БХС-то ми излезнаха и днес ходих да ги взема, има повишен риск от болест на Даун и ми препоръчват амниоцентеза... Чувствам се ужасно, всичко от което ме е страх просто ме преследва в живота ми...  Sad

иначе

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ!

БЪДЕТЕ НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ, ОБИЧАЩИ И ОБИЧАНИ БЪДЕЩИ МАМЧЕТА!  bouquet

tolinka, стискам палци за утре и моля те пиши после как е минало и имаш ли избор на доктор?
Praynig Hug

# 157
  • София
Момичета за майчинство не ви интересува сумата върху която се начислява ДОД а Осигурителният доход. Двете са съвсем различни неща.Обикновенно Осигурителният доход съвпада с брутното трудово възнаграждение.
Мерси, че си ме поправила.  Осигурителния фонд си е бруто без пари за храна, ако се полагат.
Mozzi аз останах с впечатление, че те интересува за спирането, а иначе добре си решила да си изследваш кръвосъсирването.

# 158
Момичета, резултатите от БХС-то ми излезнаха и днес ходих да ги взема, има повишен риск от болест на Даун и ми препоръчват амниоцентеза... Чувствам се ужасно, всичко от което ме е страх просто ме преследва в живота ми...  Sad

С теб сме, миличка!  Hug Всичко ще бъде наред!
Моля се за Толинка и теб и вярвам, че всичко с вас и бебчета ви ще е добре!   bouquet  bouquet  bouquet

# 159
Толинка, Марго, стискам палци  Hug Hug Hug

Може ли някой да ми прати паролата за снимките?

# 160
  • София
margo19 , толинка- стискам палци за вас. Всичко ще бъде с щастлив край и амниото ще покаже перфектни резултати Hug Hug Hug

# 161
 Някой път се получават лъжливи резултати.
 Желая успех на всички момичета, на които им предстои това изпитание и вярвам, че всичко ще бъде наред с вас и бебоците ви! Praynig Hug

# 162
  • Варна
Margo 19, лош резултат от БХС все още нищо не означава! Това е все пак само оценка на риска и програма, която калкулира данни. Така че - горе главата! Сигурна съм, че резултатът от амниото ще покаже, че всичко е наред! Стискам ти палци! Hug

# 163
margo 19, не се притеснявай. Направо амниоцинтеза ли се препоръчва? На ФМ видя ли се нещо обезпокоително? Ако искаш по-добре пиши на проф. Кременски в Националната Генетична лаборатория за второ мнение. Мисля, че координатите трябва да му ги има в нета, казват, че бил много отзивчив и веднага отговарял. Всичко ще е наред и това ще е само лош спомен.
Това намерих като мейл: kremensk@medfac.acad.bg

tolinka е утре на амнио. Стискам й палци, дано да успее да стигне в тази усложнена пътна обстановка.
Аз нямам какво да снимам, сериозно, грам не ми личи. Нося си старите дрехи, имам само едни дънки, които ми бяха по-теснички, само тях съм ги зарязала вече. Предполагам обаче, че има време.

# 164
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА И ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ И ОТ МЕН !!!
  bouquet  bouquet  bouquet
И аз да се запиша в новата темичка, ама колко сте изписали .....  Shocked Не мога да ви изчета  #Crazy
Браво за оформлението  на темичката !

Общи условия

Активация на акаунт