АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава- №5

• 21 705
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
ЧЕСТИТ 8 МАРТ МИЛИ ДАМИ  Hug Hug Hug

Пожелавам ви да сте здрави, винаги чаровно усмихнати,  изпълнени с много положителна енергия  и радостни емоции,
бъдете най-красивото цвете и неугасваща обич за любимия мъж до вас
и най-прекрасната любяща мама  в сърцето на вашите сладки дечица !!!

вчера не успях да се включа за съжаление, понеже имахме проблем с мишката на компютъра, блокира и ми спря работата на компютъра, явно беше време за смяна, та днес вече сме с нова.

Честито на тези мами, които вече знаят пола на очакваното бебче  Hug

# 256
  • София

Момичета, много ми е интересно имате ли някакво вътрешно усещане за пола на бебето?
Винаги съм мислила, че интуицията на майката го научава много преди ехографа.

Толинка, стискахме палци днес и чакаме резултата Hug

# 257

Момичета, много ми е интересно имате ли някакво вътрешно усещане за пола на бебето?
Винаги съм мислила, че интуицията на майката го научава много преди ехографа.

Толинка, стискахме палци днес и чакаме резултата Hug

Аз в момента, в който разбрах, че съм бременна, си помислих, че ще е момиче. В понеделник лекарят от ЖК и той така видя. Надявам се да се потвърди и на следващата консултация.
Според майчината интуиция е много вярна Laughing

# 258

bonniem, в 15-тата г.с. и на мен не ми личеше изобщо - коремчето ми беше абсолютно плоско и аз също като теб се чудех къде се побира това същество! но след това в края на 17-тата/ началото на 18-тата т.с. изведъж ми коремът ми порасна, с по-тесните ми дрехи вече ми личи, че съм бременна, а пък мъжът ми така се радваааа!!! преди ме питаше всеки ден няма най-после да ми се появи някакво коремче! така че не се притеснявай - възможно е и с теб да стане така!
Simple Smile

svetoslava_d, не знам до каква степен интуицията подсказва пола на бебето, но аз някак си от самото начало имам чувството, че ще си имам момиченце!! не, че не бих се радвала и на момченце, но някак си в мислите ми бебето е винаги момиченце.. засега, разбира се, никой не ми се доверява на вътрешните усещания.. следващата седмица съм на преглед и смятам, че тогава ще разбера пола!! после ще споделя подвела ли ме е интуицията..

# 259
  • София
Моята вътрешна интуиция ми казва, че ще е момиченце, и даже с мъжа ми като галим коремчето все му казваме "бебка", ама ще видим Simple Smile

# 260
  • София
Честит осми март на всички със закъснение! Бхме на разходка за един по-дълъг уикенд до Венеция, вчера вечерта се прибрах. Беше разкошно, много се радвам, че се решихме. Да ви почерпя със закъснение и за моя празник - вчера имах рожден ден:

# 261
bibi76 Честит рожден ден, пожелавам ти да бъдеш много усмихната, щастлива и обичана и най-вече здраво и пухкаво бебче август  Hug

# 262
Здравейте  и от мен! Относно микробиологията, аз вече съм редовен посетител!
Лунен сън, тъй като и двете сме от Сливен мога да ти кажа, че в ДКЦ -то до окръжна болница ная трети полуетаж има микролаборатория на д-р Попова там цената е приемлива 9лв. пълвият път, а втория ми взеха 4,50лв. Това е че не включва вземането на секрета от лекаря и си го носиш сама и си вземаш резултата пак сама. Може би защото следящият бременноста ми лекар ни е приятел и затова не ми взема пари за прегледа.

Относно моите ентерококи започнаха да изчезват, вече са еденични колонии, но продължавам лечението до края на седмицата, упорити годинки.
Не пропускайте това изследване, дори и да се чуствате добре, асобено по-податливите на гъбички и т.подобни.

# 263
  • Miami
Добро утро  Simple Smile

Относно интуицията - с първата ми бременност бях сигурна, че ще имам момиченце. Даже измислях само женски имен, ноооо... имам момченце  Simple Smile Сега пак си мислех от самото начало за момиче и за сега уж е момиче, но да видим на следващата консултация  Simple Smile

За коремчето- преди ми пролича чак в 6-ти месец. Сега вече имам леееко коремче, но по скоро все едно съм дебела. Аз обаче въобще не бързам да ми щръкне корема, има време да се мъча с голям тумбак.

Биби, честит рожден ден на патеричка   bouquet

# 264
На ЖК и на календара ми излиза че съм 19 г.с. +1 ден
  И при мене е така. Използват един кръгъл и се получава седмица разлика. И аз съм се чудела по този въпрос.
  Относно за витамините, аз лично се съмнявам колко има в плодовете и зеленчуците на пазара, а като нямам от къде да си набавям домашни, си пия витамини.
   Вчера вечерта май усетих бебето. Simple Smile
  Честит рожден ден на рожденичката на патерици!
  Коремче и аз вече си имам малко и си личи ако съм с по тесни дрехи.

# 265
bibi 76, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и на другия празник живот и здраве да те гушкат пухкави ръчички!

# 266
bibi 76, честит рожден ден!
И аз от няколко дена(2-3 ) усещам бебето.Даже ми е чудно,не е ли рано .С Борис  усетих към 19 седмица.

# 267
bibi76, ЧРД! Пожелавам ти много здраве, усмивки и едно прекрасно бебе след няколко месеца!
  bouquet

Аз пък си имам голямо, виждащо се коремче и доста качени килца по неясна причина, но не се притеснявам, защото знам какво хапвам. Не помня първата бременност да ми е проличало толкова рано.... newsm78

Бебето вече го усещам доста интензивно и то въобще не като 'пърхане на пеперудки', а доста отчетливо побутване.

За пола - от началото имам чувството, че е момче, но ще разбера чаааааккк на 24, когато съм на ФМ.

# 268
  Относно пола: исках да си имам момиченце, но вътрешно знаех, че няма да стане на моята Laughingи ще си имаме момченце. Но най- важното е да са ни живи и здрави бебоците!

# 269
Относно интуицията, какво ще е бебето.Аз имах усещането че ще е момченце, а мъжа ми беше 100% сигурен за момиче. И на ФМ ни казаха момиченце, другия път ще потвърдят ама доктора каза,че е 95% сигурен.Така,че незнам какво да кажа.Бащината интуиция при  нас май е по голяма  Laughing newsm78

Общи условия

Активация на акаунт