Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 706
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Никакъв проблем нямате, ще купя и ще разпращам  Laughing  Hug! Не знам ако се обадите на телефоните, дали могат да ви дадат информация в кой град и в кои магазини се продава  newsm78.

Тесса, дали прах, дали гел, дали таблетка - все тая. Имаш ли отделение за измиваш препарат на миялната?

Теди, лоша работа са болестите... Единственото хубаво е, че ще наминаваш по-често тук  Hug.

Уф, тва па мойто не ще да ходим на лекар! Изведнъж оздравя и е в цветущо здраве, нали се сещате  Mr. Green!

# 541
  • Пловдив
Там, където се слага таблетката ли? Имам. И какво, там се сипва и гел ли? По-добре ли измива от таблетките? Аз изобщо не съм доволна от тези, които имам и с нетърпение чакам да свършат - щото, нали, пени се не пени.... Joy

Тед, повече гушкане на малчо. Мама лекува най-добре  Hug

# 542
  • София
По принцип гелът е по-щадящ за съдовете, защото няма твърдите частички на прахта или таблетките. С таблетки съм мила сравнително малко. Не ги харесвам, защото понякога не се разтварят и не мога да ги дозирам, докато с прах или гел това е възможно.

Забравих да напиша, че да, гела и прахта се сипват там, където сега си поставяш таблетката Wink.

# 543
Теди, какво му е на малчо, само Т ли има?
И кашля, и се сополиви Tired Всички екстри техната вера Twisted Evil
Само се гушка милото... душичка Cry

# 544
  • Пловдив
Благодаря ти за консултацията. И на мен няколко пъти ми се случи да не се разтворят добре, пък да не говорим какви бели следи ми оставят по чиниите (които са кафяв дуралекс). Ще взема да пробвам аз гел, но как да преценя по колко да слагам? Пише ли на опаковката?

# 545
Теди,нагушкай малката душица и от нас. Бързо оздравяване  Hug Най-е мъка,когато децата не са добре,ние криво-ляво я избутваме.
Пол,и тука дуВА  Tired

*
Ай сега да си признаем кой е с кафяв дуралекс  Mr. Green Аз имам и от двата вида,бели чинии за моя скръб нЕмам,а бих искала.

# 546
Ай сега да си признаем кой е с кафяв дуралекс  Mr. Green Аз имам и от двата вида,бели чинии за моя скръб нЕмам,а бих искала.

Чаши имам аз.  bowuu

# 547
Жу, радвам се, че си свежарка днес. И ние сме с кафявия дуралекс. Този в конячния цвят. Па к'во? - той си е класика в жанра.

Тединко, ти болнични ли си си взела тогава?

# 548
  • Пловдив
Теди,нагушкай малката душица и от нас. Бързо оздравяване  Hug Най-е мъка,когато децата не са добре,ние криво-ляво я избутваме.
Пол,и тука дуВА  Tired

*

Оо, как бих искала всички да са ми бели. Имам 3 бели за супа и 3 цветни обикновени, всички от ТСМ, да си бях взела повече навремето, стипцата му със стипца  ooooh!. Дуралексът ни е подарък  Mr. Green. То, добре че са тия подаръци, че иначе кака ви щеше да сърба от пластмасови чинийки сигурно  Embarassed.

# 549
  • София
Теди, бързо оздравяване на малкия бръмбър  Hug!

Тесса, обикновено има инструктаж на опаковката колко да слагаш. Около 20-30 мл. масово препоръчват, в зависимост от степента на замърсяване на съдовете. Само не взимай гела на Медикс, аз от него имах такива бели следи по съдовете. А и при вас, в Пловдив, водата май е доста твърда и трябва да имаш сол в миялната задължително.

И аз имам дуралексов сервиз - три вида чинии, купички, чаши със странен размер, чашки за кафе, купа за салата и плато. Много си бях харесала един с бели чинии, квадратни, много готЕнки, ама и много скъпи... Докат не изпотроша дуралекса, няма да купувам други май  Mr. Green.

# 550
  • Пловдив
Е па точно от Медикс на таблетки хич не съм доволна. И сол слагам, и блясък, въпреки че таблетките са нам'си колко в 1. Значи, повече никви бокуци с тая марка  Stop.

Аз нямам шанс скоро да си потроша сервиза, като не мия на ръка  Rolling Eyes. Ще трябва да инсценирам нещо  Wink

# 551
Мерси,Стеф,чак свежарка   Crazy ама трябва да се оправям,че нЕма време за глупости и болести.Вземам си хапчетата за кръвно и сърце и е по-добре   дереджето, поне смъкнах пулса от 102 на към 80.
*
И моя дуралекс е подарък за сватбата.........нямам шанс скоро да се отърва от тях. От всички видове по 12 броя и подарявах...........нооооооо спокойно мога да посрещна към 60  човека в кафеви чинийки,на кой голяма,на кой малка,дълбока,купичка,плата.....има-не  е ,като да няма.Ама са ми омръзнали много.

# 552
Ха-ха-ха и аз в кюпа с кафявия дуралекс Laughing Подарък за сватбата естествено! Много го харесвах тогава, сега искам от тия изчанчените купи и чинии... кривите Crazy
Стефи, болнични съм, да. Не мога да ходя на работа и цял ден да го мисля детето Rolling Eyes... тиквения медал можа да ми дадат само...

# 553
И аз имам 5-6 кафяфи чинии + една чаша, единствените оживяли от многочетният сервиз от сватбата. А, и голямата купа е все още жива Crazy. Почти не ги ползвам обаче. Имам си други, порцеланови, бели. И пластмасови ползвам.

Болничките да оздравяват Hug!
Тед, дано се оправи бързо малчо Hug. Хубавото е, че ще си го гледаш ти Peace. Хем малко почивка за теб.

# 554
Ние с Даниела преди малко се прибрахме от разходка!Така духа навън,че..... ooooh!,ама откарахме 2 часа из улиците,щото реших,че точно днес трябва да й купувам месни пюрета.Не намерих това,което искам /пюрета на ХИП/ Sad и й купих някакви измислени /МАЛЕЧКО/,пък дано да й харесат  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт