Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 703
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Чочке, ей ти една тема да четеш Wink.

# 556
Поли,мерси!  Hug
Не съм знаела това за ХИП  #Crazy,а Дани много ги харесва  ooooh!.
Имам 3-4 пюрета ХИП вкъщи-ще ги притикам и ги спирам!Добре поне,че Дани прояде домашно приготвена храна  Peace.Гадното е,че не мога постоянно да й осигурявам тези меса,които тя яде /пуешко,пилешко и телешко/ и затова месните пюрета й ги купувам.

# 557
Чочке, Ник яде само Ганчев, Овко - нищо му няма Wink. Аз лично не се вманиачвам по темата.

# 558
То и аз не се вманиячавам много,ама Ганчев още от началото не й хареса  ooooh!-такива физиономии на отврат правеше,че.... ooooh! /става въпрос за зеленчуковите пюрета.Иначе млечните каши на Ганчен ги яде  Peace/.ХИП го възприе много добре и започнах да й купувам от него!нъл ти казвам-добре,че прояде домашно приготвена храна!Сега чакам да стане на 10 месеца и да я запиша на млечна кухня,пък ако мога и по-рано да я запиша-още по-добре  Peace

# 559
  • София
Аз пък да ви разправям какво сготвих. Бях решила да правя супа топчета и купих само едно малко пакетче кайма. Хубаво, ама детето ревнА за кюфтета, пък мен ме домързя да ходя за още и от 250 гр. кайма, малко галета, малко хляб, лук, яйце и подправки, изкарах 8 големи кюфтета  Mr. Green! Много мразя да пържа, за това взех, че ги наредих в тавата и ги изпекох във фурната. Трябва да ви кажа, че изглеждат много добре. Пофалах се   chef.

# 560
Аз пък да ви разправям какво сготвих. Бях решила да правя супа топчета и купих само едно малко пакетче кайма. Хубаво, ама детето ревнА за кюфтета, пък мен ме домързя да ходя за още и от 250 гр. кайма, малко галета, малко хляб, лук, яйце и подправки, изкарах 8 големи кюфтета  Mr. Green! Много мразя да пържа, за това взех, че ги наредих в тавата и ги изпекох във фурната. Трябва да ви кажа, че изглеждат много добре. Пофалах се   chef.

Яяяяя земИ ги драснИ там на първа страница Crazy. Сигурна съм освен това, че ко се беше понапънала, можеше и повече да ги изкараш hahaha.

# 561
  • София
Ха ха ха  Joy! Мислех да настържа и един картоф в каймата, ма си викам: Ай, стига извращения с храната  hahaha!

Значи, да знаете, че е много лесно, чисто и бързо печенето във фурната! Не съм се осмърдяла на пържено, не съм си измърляла котлона, а кюфтаците са перфектно изпечени от двете страни  Peace. Верно, шА зема да допълня готварската ни книга  Mr. Green!

Малииии, може пА да зЕме нЕкой да ни издаде и да почнат да ни канят в кулинарни предавания  tooth

# 562
И моя дуралекс е подарък за сватбата.........нямам шанс скоро да се отърва от тях. От всички видове по 12 броя и подарявах...........нооооооо спокойно мога да посрещна към 60  човека в кафеви чинийки,на кой голяма,на кой малка,дълбока,купичка,плата.....има-не  е ,като да няма.Ама са ми омръзнали много.
Същата работа сме и ние, брей на лъвиците май само кафяв дуралекс са подарявали... hahaha Че и чаши, и купи, и пълна програма... Пък и здрави, бе... Колко пъти ги местиме и пренасяме (поне 6), само 1 чашка за ракия се счупи... И на мен ми е писнало от тях.
И си купих едни дюс белички (леко къдрави по ръба) - и за всекидневна употреба, че и за гости - тях си вадя, те са си 12 универсални чинии и купички.

Вени, можеше и картоф да сложиш и той ще надуе  Simple Smile Браво на тебе, с 1/4 кг. месо - можеш да нахраниш 4 човека!
Ей, взе ми думите... значи...
Аз винаги ги пека кюфтаците, на горен реотан и стават като на скара и не са толкова мазни като при пърженето.

# 563
  • София
Миленче, ти само на горен реотан ли ги печеш, налага ли се да ги обръщаш? Аз ги врътнах на вентилатор - изпекоха се добре и от двете страни.
Пу, хвана ме яд, че не настъргах картофа  Laughing!

# 564
Аз пека на вентилатор, ама пак обръщам newsm78. Всъщност съм пекла само веднъж, и то готови Crazy.

# 565
И аз да се разпиша към дуралекса.
Два пълни комплекта от тънмо кафевия.Единия е леко къдрав отстрани,а другия е гладък.  И мойте са  подарък от сватбата.

Вени,не се ядосвай ще се поправиш другият път. Joy

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 18:33 от svetlaibobo

# 566
Вени,ще ги драснеш ли в рецептите? Wink
Можеш да ги кръстиш Кюфтетата на Вени  hahaha

# 567
Направо дай линк към поста си. Вместо да пишеш наново.

# 568
    Има ли  желаещи за компания? Joy

# 569
  • София
Аз предлагам да се обади тази от нас, която няма дуралекс от сватбата  Joy! И моят е от този така паметен ден  Mr. Green!

Ей сега отивам да сложа линк към кюфтетата. Може и да ги напиша... и без това са три реда Blush.

Мерси, Светле, и наздраве!

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 18:40 от Вени***

Общи условия

Активация на акаунт