Жената ЛЪВ-За мен върхът,за другите останалото-22 част!

• 17 702
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Вени, пека от едната страна и обръщам, като слагам малко водичка (без олио) на дъното на тавата. Стават много бързо, за 40 мин. мах.

С тоз дуралекс ме разсмяхте  hahaha Ами то когато сме се женили това беше най-пресния сервиз.  Mr. Green

Тука беше направо пролетен ден, но ако си на завет. Иначе вятъра ми вдигаше торбата от пазаруването направо!

Светле, наздраве!

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 18:57 от M_Nik

# 571
Светле,наздраве!Ето и добавка към коктейлите:

# 572
  • София
Аз имам и един архивен сервиз (само дето не знам къде съм го забутала) - от онези порцеланови чинии с цветлета и златист кант. Свекърва ми го е купувала сигурно преди още да се родя, ама го нарочила жената за снаха и си ми го подари  Laughing.

Добавих кюфтетата в рецептурника. Такава сложна рецепта няма как да се опише детайлно  tooth!

# 573
Споделете кой какви коктейли обича?

Аз обичкам дайкири, джин фис, мохито, куба либре. Падам си по ром и джинче. Мммм  Blush Бирата не я броя даже...
http://cocktail.hit.bg/main.htm

# 574
  • София
Джин фис и мохито! Особено в горещи летни вечери.

# 575
Aз НЯМАМ такъв сервиз от сватбата Simple Smile. Имам само порцеланов със златист кант и златни цветя Simple Smile. Все пак имам дуралекс - 48 части май беше, ама сме си го купували с Вали. От тъмно кафевичкия с разни орнаменти и къдравичък по края.
  По въпроса за питиетата - водка с портокалов сок. Инак пия биричка, червено винце и ряяяяяяядко, ама много рядко домашна кайсиева /като лечебно средство я ползвам - за корем или гърло  Joy Joy Joy/.

# 576
  • Пловдив
И аз нямам от сватбата, щот съм нямала сватба... Mr. Green Не сме се "бракували" още... Wink

Ма имам дуралекс: големи плоски чинии, изчистени, тежки, без къдраво по края, много тъмнокафяво, за мезета... Mr. Green
Лично съм си ги купувала и много си ги ползвам.
И едни любими от аркопал, чисто бели, големи елипси - подарък от свекито...

Пия бира, червено вино, джин, понякога ментичка... Mr. Green А, и домашната ракийка от тате: за студените зимни вечери.  Wink

# 577
А,бе,къде е Норчето? newsm12

# 578
Норчето ще   е без дуралекс  Joy
/мнооооого се съмнявам  Wink Joy/
Мастерче и тя  Joy

# 579
# 580
  • София
А добър вечер и от мен.
Гледам за хубави неща си говорите Laughing:за протокола обичам бяло винце,мартини(даже и в момента си пийвам,Наздраве Wine Glass),както и едно мое си коктейлче(патента си е мой:водка,сок касис и малко лимонов сок).
От утре започвам да се правя на англоговоряща,добре ще ми дойде групата Mr. GreenДа си подновя социалният живот преди работа.
Чочии,трябва да ти пратя една снимка на моят бандит,да видиш,каква поразителна прилика има  с щерката ти Laughing

# 581
Стаситка,пращай де-и без това отдавна ми е домъчняло за зетя..... Laughing

# 582
  • София
Стаситка,пращай де-и без това отдавна ми е домъчняло за зетя..... Laughing

LaughingЗаповядай:
http://media.snimka.bg/5786/017827867.jpg
http://media.snimka.bg/5786/017827870.jpg
http://media.snimka.bg/5786/017827874.jpg

# 583
Ей, да се появя, че да не ме забравите.

Аз пък да ви кажа от дуралекса имам 4 чинии, но не са от нашата сватба, а от на мама и татко  Mr. Green Доста съм допринесла да останат само 4, но ги ползвам мноооооого често, т.е. ежедневно. Доскоро нямах други  Embarassed  Rolling Eyes Купихме на свеки един сервиз, тя пък нещо не го Ареса и си купи друг и тоз ни го върна, ама е смотан и се напука. Ама и аз ще му помогна сигурно да понамалее, щото и с миялната пак чупя  Rolling Eyes Mr. Green

Обичам лятото да пия мента със спрайт, а иначе жуля уиски. Вино и други бъркочи не ми понасят.

Вени, жестоки кюфтета. Очаквам от теб скоро невероятни импровизации в готвенето. Ко прайм утре, а? Аз имам една среща в 11, ама е на майната си извън СФ, но близо до Сф. Предполагам, че до 13ч. ще съм се върнала. Кажи ти как си и ако Марти е вкъщи, да го отложим.

Теди, малкия бързо да оздравява. Нагушкай го и от мен.

Кам, какво стана с писмото до комисията?

Имаш още нещо да пиша, ама ........................................ newsm56 не помня. Много се уморих нещо. Пратих мъж ми да се опита да приспи детето. Аз готвих, простирах, прибирах дрехи, оправях миялна. Еееееее, писна ми. Ще се излегна хубаааааааааво сега и................... май май sleepuu

# 584
  • София
Здрасти, Хаяси! Тъкмо за теб мислех  Hug.
Малкия си е на у-ще утре, аз имам работа до обяд и после съм свободна  Peace. Ако утре ще ти дойдат много разходките, няма проблем да оставим нещата за сряда по същото време!

Чочи, Мадам, ама вашите деца вярно много си приличат!

Общи условия

Активация на акаунт