евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 266
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • В къЩи.
Купих си лосиона за махане на грим на Регал - не съм доволна - люти ми на очите и не се справя добре с махането на грима, след това обаче кожата ми си я усещам някакси стегната и свежа... Ще го ползвам като тоник Simple Smile  За сметка на това 3 минутната им маска е добра

И аз не съм доволна от лосиона ,на мен не ми люти,но свалям по/лесно грима само с вода отколкото с него . Но пък от ексфолианта  за лице съм супер доволна.
Кажи повече за маската за лице,за каква кожа е,какво действие има?

# 586
  • в Кошера
Доволни ли сте от кремовете за лице на Гарние? Grinning

От продуктите им за лице съм много доволна от тези:

# 587
  • Lost in a fairytale ...
Стягащата серия на Дав е изключително добра. Хвалих я в предишната тема. Има лосион, гел и серум. Всички са хубави, но серумът е най-концентриран. Лосионът е към 6лв, гелът 9лв, а серумът струва 13лв и на мен ми се отразява по-добре от подобни продукти на Рок, Виши и Лирак.
Това с краката няма да е лесно, но пробвай с Dove, има стягащ душ-гел и лосион за тяло. Като насапунисаш краката слагай малко кафе и разтривай за подобрение на тонуса и кръвообращението  Peace

Благодаря ви  Hug Ще взема да ги пробвам.
Не съм си си помисляла, че ще е лесно, аз като видях на какво са заприличали ми се доплака направо, преди поне някакви колена си имах  Confused Laughing

Сега аз да похваля няколко неща. Вие сте изредили сума ти и неща, които и аз ползвам и съм доволна от тях- заздравители  Perfect, лакове Flor Mar-от тях съм изключително доволна!

Искам да си похваля крема за лице- само за 2 лева, а е много хубав. Ето така изглежда, много лек, идеален за лятото, хидратира и не ми омазнява кожата. Само малко му обърках сезона, защото не е много подходящ за студено време и много суха кожа, но ще си взема същия за лятото Simple Smile Аз съм със смесена кожа  Peace
ФДт на Catherine Arley- около 3-4 лева, хубав, покривен, не омазнява като Impala и има много приятен аромат.
Червила, гланцове- Golden Rose и Classics, те всъщност са на един и същ производител.
Пудра- Catherine Arley, аз я взех за около 3 лева- също ми хареса и ще я повторя.
Балсами за устни - Leocrema, Eveline, Хармония Simple Smile
Моливи за очи- Golden Rose, Brooklyn
Балсам за коса- много съм доволна от Pantenol  Mr. Green супер евтин, а ми се отразява много добре на косицата. Маска за коса- Арома за боядисвана коса- много добре ми съживи косата след изрусяване. Шампоани- Palmolive, Head and shoulders, Regal против пърхут, Bilka, Дева (в малките опаковки, не литър за 1.20  Mr. Green) и Тео с морски минерали Simple Smile. За сега толкова Simple Smile

# 588
Купих си лосиона за махане на грим на Регал - не съм доволна - люти ми на очите и не се справя добре с махането на грима, след това обаче кожата ми си я усещам някакси стегната и свежа... Ще го ползвам като тоник Simple Smile  За сметка на това 3 минутната им маска е добра

И аз не съм доволна от лосиона ,на мен не ми люти,но свалям по/лесно грима само с вода отколкото с него . Но пък от ексфолианта  за лице съм супер доволна.
Кажи повече за маската за лице,за каква кожа е,какво действие има?

Дълбкохидратираща и регенираща ,  прави лек пилинг - има в нея нежни пилинг частици - по-фини отколкото в гела . Пише ,че е с хиалоронова киселина . Прави се 1-2 пъти седмично. Лицето ми стана гладко и меко . Най ми харесва ,че се седи 3 минути - другите не мога да ги изтрайвам по 10-15 и повече

http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=price

# 589
Flutter Ето ме пак. Наскоро си купих лак essence multi dimemsion with xxxl shine  и останах очарована от тях, дори от O.P.I не съм толкова доволна. На мойте нокти трае по 5 дни и има такъв блясък,че дори не слагам топ лак.

Къде ги има тези лакове?

Аз съм доволна от розовата измиваща пяна на Елеа.

В дрогерии dm

# 590
А в Пловдив има ли такава дрогерия ДМ?

# 591
  • гр.Пловдив
има в Ритейл Парк

# 592
има в Ритейл Парк

Thinking Това къде се намира  newsm78

# 593
  • гр.Пловдив
има в Ритейл Парк

До Мебелна къща, където има и Баумакс, Хепи, Мартинели, Пикадили, Спайдър, техномаркет, Евроленд - сети ли се

# 594
Аз също съм доволна от серията на Dove,за стягане на корема много ми помогна този гел крем
http://www.dovebg.com/bg_bg/bg_bg/index.html
след раждането бях нещо страшно,кожата ми беще като мачкан лак Blush, не бих казала,че стана бързо,но на третия месец имаше видим и задоволителен резултат.

# 595
  • Lost in a fairytale ...
Аз също съм доволна от серията на Dove,за стягане на корема много ми помогна този гел крем
http://www.dovebg.com/bg_bg/bg_bg/index.html
след раждането бях нещо страшно,кожата ми беще като мачкан лак Blush, не бих казала,че стана бързо,но на третия месец имаше видим и задоволителен резултат.

Мила, излиза началната страница на Dove. Да не би да имаш предвид серума, за който спомена Адри?

А за този  някой да има отзив  Rolling Eyes
Оп, намерих го, явно не е той  Peace Ще го погледна и него  Hug Благодаря ви , момичета  Grinning

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 18:14 от LilMissSunshine

# 596
  • В къЩи.
Момичета,препоръчайте ми крем за нормална кожа,за над 30год.  Praynig

# 597
Много ти благодар
има в Ритейл Парк

До Мебелна къща, където има и Баумакс, Хепи, Мартинели, Пикадили, Спайдър, техномаркет, Евроленд - сети ли се

bouquet Да,сега се сетих  smile3538 Много ти благодаря  Hug

# 598
Момичета,препоръчайте ми крем за нормална кожа,за над 30год.  Praynig

На каква цена горе-долу?

# 599
Аз пък ще помоля за хубав парфюм, предпочитам по-наситени цветни аромати, но приемам и др. предложения. Важно е да е траен.... Много трудна задача, нали Laughing  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт