Въпрос... липса на цикъл (2 месеца) и отрицателни тестове

• 92 447
  • 72
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Хм, и на мен ми закъснява, по-точно пропусна един месец, което е нормално при мен. Правих тест за бременност - отрицателен. Нищо нетипично ми няма. Само че стана време за втори цикъл да ми идва и пак го няма. Ще ходя на лекар след две седмици някъде.
Въпросът ми е, понеже пих антибиотици, а аз антибиотици не съм пила от 2 години, преди това от 10 сигурно - дали може да има връзка между закъснението  и антибиотика?
Стискам палци на всички момичета да се оправи проблема по най-добрия за тях начин  Simple Smile

# 16
Днес бях на преглед. Имам малка киста в единия яйчник /29мм на 36 мм - на мен никак не ми се струва малка, ама така каза док/, поне е само една!Ще пия като за начало примолут нор и след него трябвало да ми дойде, а след това започвам противозачатъчни/линдинет 20/. Лекарката каза да не се пртеснявам -  нямало начин да не дойде /естествено след като му погнем с лекарства де/. Иначе матка - ОК, другия яйчник - ОК, само чакам да вида резултата от цитонамазката другата седмица.
Рапорт даден! Whistling
Maidenly   така както си го написала все едно чета себе си - точно така е и при мен. Аз отлагах 3 месеца, но сега вече ми е по-спокойно! Благодаря на би–би–то за насърчаването! Hug Аз също се съмнявах че може да е от АБ - бях пила Клеримед, Ципринол няколко пъти, но им прочетох листовките - нямат такива противопоказания. Така че потърси листовката в нет-а, за да провериш възможно ли е. Но най-доброто което можеш да направиш наистина е да отидеш да те види лекар. А пък дано ти дойде възможно най-скоро и да нямаш никакъв проблем! Hug

# 17
Оххх, аз хубаво вас карам да отидета на лекар, ама да има мен кой да натири да отида... Tired . От колко месеца се каня и все отлагам  Stop , но този път след празниците съм там. И тъй като трябва винаги да ми е гадно  Mr. Green и на мен ми закъснява вече 8-ми ден, правих тест и е отрицателен... Crazy

# 18
  • София-България, Израел - където си поискам
Хм, и на мен ми закъснява, по-точно пропусна един месец, което е нормално при мен. Правих тест за бременност - отрицателен. Нищо нетипично ми няма. Само че стана време за втори цикъл да ми идва и пак го няма. Ще ходя на лекар след две седмици някъде.
Въпросът ми е, понеже пих антибиотици, а аз антибиотици не съм пила от 2 години, преди това от 10 сигурно - дали може да има връзка между закъснението  и антибиотика?
Стискам палци на всички момичета да се оправи проблема по най-добрия за тях начин  Simple Smile
да, възможно е,поне при мен един път беше точно така.Бях болна пих антибиотик, закъсня ми с около две седмици. Дано и при теб това да е причинита Peace.

# 19
bi_bi_to така ли стана! Айде тогава не му мисли много ами беж при доктора! И аз мислех да го отложа за след празниците, ама си казах, че няма смисъл от отлагане и съм доволна от решението си. Ето че вече поне знам какъв е проблема и сега работя по въпроса по отстраняването му!

# 20
 Laughing Да, така стана и при мен. А на теб браво   bouquet за решителноста. Ще отида и аз на лекар и дано всичко да е ок, но след празниците. А сега, като се замисля дали наистина няма някаква връзка с антибиотика  Thinking . Случвало ми се е и преди да ми закъснява, когато съм пила антибиотик. А сега е най-добрият пример, защото едва преди 3 дни го спрях. Изпих два антибиотика едни след друг поради други здравословни проблеми и ето, че ми закъснява .

# 21
bi_bi_to дано закъснението се дължи на АБ! И да вземе да ти дойде тез дни! Hug

# 22
  • София
Здравейте. На мен взе, че ми прокърви и аз си викам - всичко е наред, няма нищо (планираме сватба, а живот и здраве - бебче след това). Да ама не, сега ми тече вече 4 ден все едно е първи - много, много слабо и ме боли десния яйчник. Довечера по спешност - нов тест и в зависимост от резултата - доктор веднага или в събота. Ох, каквото и да е, не е добре това кървене Confused

# 23
  • София
Да споделя - тестовете са отрицателни, а кръвотечението си продължава. За мен е кръвотечение, защото не е цикъл като цикъл. Ох, в събота ми е прегледа, дано всичко да е наред. Ако не спре това, как ще ме преглежда доктора, не знам.

# 24
Maidenly не се вкарвай в някакви филми предварително! Малко остана до събота, ама като те притеснява нещо, защо чакаш чак до събота??? Дано всичко при теб бъде както трябва и тревогите ти да са напразни!  Hug

# 25
  • София
Sunsunny, благодаря, успокояваш ме  Hug  От доктора останах с убеждението, че не е нещо спешно, щом няма бебе. Спирам да се паникьосвам  Peace

# 26
Моя първа братовчедка и мъжа и правят опити за бебче и този месец и на нея и се случва нещо подобно. Закаснява и няколко дни, правила си е няколко теста (два преди закъснение и два след) все отрицателни. Иначе ми каза, че имала зацапване 3 дни преди да и дойде и в самия ден за цикъла и повече нищо - ни цикъл, ни зацапване, ни две чертички. Споделя за тежест в кръста, болки ниско в корема,често уриниране, гадене, сънливост  #Crazy Аз също съм била бременна, ама такова чудо не ми се е случвало  newsm78, затова пиша тук, ако мога с нещо да съм и полезна. Рано е за да се види нещо на видеозон, а кръвен тест незнам защо не си прави...Иначе месеца преди бебеправененто си направи къде що изследвания и тестове имаше - всичкои е наред. Взеха си някакви тестове за овулация и бебеправят професионално...

Предварително благодаря   bouquet

# 27
  • София
Не съм била бременна, но да ти кажа, че при братовчедка ти се усеща бременилски полъх, все още твърде кратък, за да го отрази теста  Simple Smile

# 28
Дано, понеже много го искат  Praynig

Maidenly, стискам палци за прегледа! Вярвам, че всичко ще е наред  Hug

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 18:46 от линката

# 29
и аз сам така вече втори месец не ми идва правих си вчера два теста за бременност и двата бяха отрицателни,в сащото време ми е лошо,утпаднала сам вече се чудя да не отида ли на лекар имам болки в гарба силно се надявам вече чудото да е станало

Общи условия

Активация на акаунт