Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 272
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас

Сега имам едно питане - от днес следобед Никол е със силно зачервени бузки. Няколко пъти се опитвах да се свържа с педиатърката, но така и не си включи телефона. Къде да търся причината според вас? Не е прегрявана, не съм й сменяла козметиката, единствено го отдавам на пюрето от моркови, но тя яде такова вече 4-ти ден?! 
навън да си я вадила, евентуално от вятъра?!  newsm78
Според моята педиатърка реакция от храна се появява чрез пъпчици по тялото.
На Борис му стават такива бузите от студа. Мажа с балсама на д-р Тайс и се оправят.  Peace

Днес са излизали с баба си, но тя казва,че не е имало вятър, и от слънцето я е пазела.. Кой от всичките балсами на д-р Тайс използваш?

# 166
  • Бургас
Ето го.

Също така момичета във форума много хвалят крема за лице за атопична кожа на А дерма.

# 167
На София също и стават червени бузките от вятър или студ,
относно масажите .....като родих София решех да боря целулита, влязох в студиото под нас,че ми е най-под ръка ,излегнах се и зачаках приложение на силови похвати.....след двайсет минутно галене по краката-такава им била тамошната техника,попитах Ще се масажираме ли или Ще се сваляме......,
повече не повторих.....нямам успех в тези начинания,не попадам на хора Simple Smile,

днес излязох за първи път от месец ,почувствах се страхотно,
Лека вечер момичета,Вяра я мъчат колики,аз пък ГИ мъча с Инфакол,дано да спим и тази вечер ,че пак съм без мъж-да им се ....и нощните смени Simple Smile

# 168
Ето го.

Също така момичета във форума много хвалят крема за лице за атопична кожа на А дерма.
така е ,първият е изпитан от доста мои познати и казват,че помага Simple Smile

# 169
by the sea благодаря на инфото Simple Smile Добре де аз точно това гледах,значи дневното ми възнаграждение са го изчиасили 15.65 лв..Обаче.....до сега всеки месец ми превеждаха на 2пъти пари,в началото и в края на месеца,като винаги в началото е по-голямата сума.Сега като гледам примерно февруари,са ми пратили за 20 дена и след това за 12 дена.По съшия начин е Декември,първо за 21 дена,после за 9......Сега на 2-ри Март ми пратиха за 20 дена.....да чакам ли още  Joy В крайна сметка се оказва,че плащат колкото дни има месеца, а не колко са работни...оф обърквам се още повече Simple Smile

# 170
плаща се за работни дни,не за календарни,
възможно е да са преводи за дни в два поредни месеца

# 171
 Вили, Ако не те притеснява ми пиши на лични всички подробности или ми прати страниците с осигуровки и изплащане.
да видя осигуровки брой месеци и дни и ще го разгадаем точно, няма къде да отиде Simple Smile

От седмица ползвам за Боряна на Адерма - дермалибур - супер е, пъпчиците дето все не се разбра от какво са изчезват за нула време.
А покрай него, аз пък се сдобих с крем на Ивостин  Peace харесва ми

# 172
  • Бургас
Sensation, все хубави филми препоръчваш, предложи нещо разтушващо, може и някой трилър...   bouquet
LaDiDa, благодаря, може би ще пробвам с този на А-дерма.

# 173
Веси,дръпни си на Сандра Бълок "Сляпата страна"

# 174
Добро утро! Слънчев уикенд и дълги разходки!

# 175
Добро утро на всички Simple Smile
Ох най накрая днес майка ми и баща ми ще дойдат на гости.Не съм ги виждала от цели 3 месеца  newsm44
Пожелавам на всички приятен уикенд   bouquet

# 176
Ето го.

Този креме е НЕВЕРОЯТЕН, ползвам го от около 2 години. Преди кожата ми направо се лющеше, но откакто съм с него никакви ядове нямам.
Неди, вземи думите от устата, The Blind Side-много хубав филм.

# 177
Хелоуу  Simple Smile охххх как ми се спиии smile3507 снощи бяхме на кръчма с приятели пийнахме, хапнахме много весело беше, но нашето момче като рече че от 6ч. ще буди през 2 часа и познайте дали се наспах сега ми е леко умряло и ако има чалъм пак лягам да спя Rolling Eyes

с тези масажи лечебните много ме надъхахте досега никога не съм ходила Blush, а имам голям мерак без туй кръста от известно време ме наболява.

Приятни разходки днес Simple Smile

# 178
Привет и от нас в този чуден пролетен ден, честита първа пролет на всички.
Ние днес бяхме за първи път на по дълга разходка, обиколихме малко квартала и поспахме навън че досега все за по двайсетина минути съм го вадила в градината пред къщи.

Някой знае ли работното време на айтоския зоопарк и дали работят в неделя че искам да заведем бати да види Кума лиса че напоследък все за нея пита  newsm78 от къде ли му влезе в главата

# 179
Привет и от нас в този чуден пролетен ден, честита първа пролет на всички.
Ние днес бяхме за първи път на по дълга разходка, обиколихме малко квартала и поспахме навън че досега все за по двайсетина минути съм го вадила в градината пред къщи.

Някой знае ли работното време на айтоския зоопарк и дали работят в неделя че искам да заведем бати да види Кума лиса че напоследък все за нея пита  newsm78 от къде ли му влезе в главата

мисля,че работи и в неделя.

ЗА ФИЛМ - препоръчвам Хванете Папи.даваха го по БиТиВи Синема.аз преди съм го гледала.гарантирам голям смях и интересен сюжет!

maimp ,ама ти да не би да оставаш сама с трите деца ???  #Crazy

не межете ли децата с КРЕМ ПРОТИВ ВЯТЪР?аз съм купила един на Бюбхен (за него ми казаха,че много предпазвал) но на нас ни е рано още

Общи условия

Активация на акаунт