Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 286
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
maimp,ти за мен си герой.аз с едно пощурявам от време на време.а мъжа ми почти постоянно е при нас.но малката по цял ден не спи и иска да я занимаваме.често се случва чак вечерта да ми остане време да изгладя.въпреки това и аз искам да имам още 1-2 деца.много е весело нали???
мама 89 ти си толкова чистосърдечно дете,така ти се радвам на искрените излияния,
аз пък ти се възхищавам,че на тази крехка възраст си станала майка,
сигурна съм,че ще се справиш,
първите деца по правило са по -капризни и се гледат по-трудно,
както казва една позната----първото се гледа по книга,второто по интуиция,третото....както дойде Laughing
ох какво да ти кажа.от както се помня мечтата ми е да имам готин съпруг и малко сладко бебче,да готвя,чистя и гледам бебе.винаги съм била заобиколена от близки,познати и приятели (мои и на нашите),които имат малки бебенца и темата безкрайно много ме е вълнувала.сега съм по-щастлива от всякога (пу-пу-пу). можем да си позволим да имаме и други дечица.тогава ще искам съвети от многодетните майки. (само да уточня,че за мен и майка на две деца е многодетна)
ей това се казва мила душица-толкова се радвам и с е смея след такива постове-чисти и откровени,без превземки и помпозност,в която и аз често изпадам  Embarassed-ама то ще да е от възрастта Laughing

# 196
maimp,  Hug ами аз и по-принцип съм си много откровенна и обичам всичко да си казвам.също така обичам ако аз не съм права или греша да ми се каже,за да мога да ''взема мерки'' на време.за това свекърва ми и майка ми се поразсърдват от време на време,но бързо им минава щото си ме познават.

# 197
Момичета,  Tada имам честа да ви съобща: Днес във 14:00 часа dill77 е родила момченце Християн 4.035кг и 53см.   bigdance2 тя се чувства добре и ви праща поздрави Да й е жив и здрав много да я радва lovekiss и слушка

# 198
Разбирам те прекрасно,при мен има липса на хормон,който изисква лечение ....така беше и при София,тогава се мъчих 24 дена,сега обаче предприех радикални мерки-така,че такива думи като твоите са ми нужни,за да не се чувствам като  "само пиле в полето"
  bouquet
ох, мила не се чувствай сама и аз се присаединявам към ваща група с Ванюшката , прокапа прокапа и не пуска, и не слиза пустата и кърма. И чайове пих, и хапчета, пих и масажи правих и се саветвах с 87479 хиляди специалисти е не слезе таз кърма. Така че като няма ми няма не се мъчи Simple Smile

# 199
Честито на Дил,
тази вечер ми върви да поздравявам все снажни и респектиращи с размерите си господа т.е . поздравявам майките им Grinning,
Дил бързо скокване на крака и влизане в  добра кондиция  bouquet

# 200
честито бебенце на dill77!!!  ylinfant newsm18много да е здравичко и много да я радва!!!
бързо възстановяване на мама!!!  newsm51 baloni

# 201
  • Пловдив
Честито и от мен на новата Ветренска мамаааа  smile3525
Да и е живо и здраво чедото, да расте спокойно и усмихнато дете Simple Smile

# 202
  • Бургас
dill77 честито ти щастие. Днес понеже е началото астрономическата  пролет ти пожелавам да разцъфтява и винаги да е пълен с живот. Heart Eyes
/ние тука като едни орисници .....  Joy/

# 203

/ние тука като едни орисници .....  Joy/

особено ти с това летящо създание,наподобяващо фея в подписа ти Grinning Heart Eyes

# 204
  • Бургас
Честито на новата ветренска мама   bouquet Дил, много да ви радва Християн и много да слушка  Wink

Ей, днес пак направихме голяяяма разходка  Heart Eyes

Снежи, айде честита количка, със здраве да си я ползваш  Grinning

# 205
Добър вечер и от мен Simple Smile
Първо,да честитя на dill77! Да и е жив и здрав юнака и много да я радва   bouquet
Като се заприказвахте за големите гърди и кърменето,се сетих моята свекърва  Twisted Evil преди да родя какво ми се изцепи." Мале като те гледам с тия малки гърди как ще кърмиш". Направо паднах  Laughing Е кърмих колкото можах Simple Smile Опровергах очакванията и Simple Smile
Ваня,браво на Боби  Hug Много голям станал Simple Smile Направихте ли противохипатитната ваксина и изследванията?
Момичета,може ли да ми дадете съвет с какъв слънцезащитен крем да почвам да мажа малката?То в момента слънцето още не е толкова силно,но колкото са им нежни кожите на бебетата искам да взема мерки от сега.Вчера бяхте споменали за някакъв крем на А дерм,той с фактор ли е или е защитен крем срещу студ,вятър и т.н?През зимата не съм я мазала с нищо,незнам дали е голям пропуск,но не сметнах за необходимо.Мисля тези дни да я мятам вече в летния кош,че този опредлено вече и отесня,пък и не му се лежи хич на детето вече.

# 206
Момичета,ПОМОЩ
събуждам се в този час с болки в зъбите,
разбира се това трябва да се случи в неделя,
АКО имате координати на зъболекар,който работи в неделя...моля ви пишете Praynig

# 207
  • Бургас
Добро утро!

dill77, честит Християн! Да сте живи и здрави цялото семейство!  Party

Пак е слънчево- чудесно- обичам неделните разходки!  Party

maimp , вчера като се прибирах от Морската градина по Войнишка (пада се от едната страна на Славейковото училище-тази, която е към Богориди) видях табела за 24 часа стоматолог. Това, което мога да те посъветвам е да жабуриш с тетра и ако болката затихне да отидеш в понеделник. Много неприятно, дано всичко е ОК!  Confused

VioletaSD , слънцезащитен крем можеш да вземеш какъвто искаш, стига да е за деца и с фактор 50. Аз съм взимала на Чико. Има и на Мустела и на А derma, и тук...

petroliana, Айтоския зоопарк работи и в неделя.  Peace

п.п. гледам по Бтв една турска сватба-колко по -простичко и лесно си живеят хорицата Simple Smile  
Не  мога тук да не се изкажа, че никак, ама никак не си живеят те по-простичко от нас, хе ли що се късае за сватбите им. Във фирмата чистачките ни са туркини и миналата година бяхме почетни гости на сватбата на дъщерята на едната от тях. Таз жена тегли някакви невероятни кредити, взе сумати заеми и то забележете защо- на "викачите" (разбирай един кретен, който стоеше отпред с микрофон и обяваваше кой какъв подарък/колко пари е подарил  ooooh!) се плащало 800 лв., за музикантите- 2000 лв., дрехи- около 800 лв. Това е една малка част от задължителните неща, без които не можело и "толкоз". Половин година плете някакви терлици, щото сватбите се правят на селския площад и присъства абсолютно цялото село, та на всички "гости" се подарявали терлици и хавлии.  ooooh! Отделно момчето осигурявало къщата, а задължението на момичето било да обзаведе поне една стая, която свекървата казала да е кухнята. Та купува всичко за кухнята- от до! Та таз сватба сигурно ще я изплаща в близките 10 години. Не мога да ви опиша в каква мизерия живеят. Ходенето на тази сватба си беше жив шамар за мен. Толкова се бях впечатлила, че после 1 месец все за това си мислех.  Sad

# 208
Ладида,благодаря ти-златна си ,
вече почнах да те възприемам като виртуална енциклопедия  bouquet,

за турската сватба имах предвид разбиранията на младоженците за живота,напътствията на родителите им и начина ,по който се забавляваха,
а ти сега ме изуми с тези цифри #Crazy,невероятно е ,че се прави......та това си е заробване до живот......и то в тези години,
гледах аз един чеиз......не ти е работа Grinning,ама не съм предполагала,че теглят такива огромни суми.......традиции -какво да правиш Grinning

отново ти благодаря и ПАК ти казвам-създай сайт за всякаква информация- Grinning

# 209
  • Пловдив
maimp ако тетрата не помогне - опитай с аулин или течен аналгин.Съчувствам ти - и при мен все става в петък вечер или неделя сутрин Sick

Общи условия

Активация на акаунт