Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 354
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
SuNnY SkY толкова ли е зле работата че чак АБ ти изписаха не може ли да го пропуснеш

# 301
  • Пловдив
Мирослава е много готина, аз си правя грим при нея за по-специални повод, за сватбата също тя ме прави, кума като ставах и по още разни други случаи.Знам, че се занимава с фотография, ще взема да пробвам и аз фотне Бобката.

# 302

За пералните- има си препарат за профилактика. На половин година я "минавам" с него моята и оплаквания нямам. Продават го на магазинчето за перилни препарати срещи Кирил и Методий училището.  Peace

Гери , а ти переш ли с течни прахове  newsm78

# 303
Юхуу! Как се наспаах!

1. Съни на кутията може да пише и хиляда мл., аз вече не се втелясвам - в началото пиеше само по 60, пък пишело 100  ooooh!, толко иска, толкова яде.Сега е на 120 мл., но след един огромен рев оня ден разбрах, че иска около 130-140 мл. тъй като явно обира и по някоя капка от цицестоенето  Joy, а го разбрах защото и аз цедях и хвърлях #Cussing out хем никва я няма
Та, за АБ - най-сигурно провери в страницата за съвместимост на лекарствата с кърмене, ако е гр. 0 -- нямаш грижи, само гледай да пиеш лекарството точно след кърмене, та до следващо хранене да е в по-слаби концетрации - виж в листовката за колко се абсорбира в плазмата и колко полуживот има.
За жалост при мен с тоя тъп фламексин и кръст се наложи да хвърлям 72 часа, писенцето ми обаче засука  Heart Eyes, все едно нищо, а си се храни почти изцяло с АМ, пу-пу, мн. послушно, кротко и лесно дете...
А сега иска и приказки - 1 час баба и и разказва з Червената шапка, а тя се диви, смее и възклицава в тон с приказката и не и даде да спре докато не я чу цялата -  Joy - ще кажеш разбира  baby_neutral или пък мама да е много добър разказвач Thinking  Laughing

# 304
http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp - сайта за лекарства и кърмене по активна съставка  се търси

Къде точно е туй магазинче за прахове?

Ако ви хареса офертата на Калина можем ли се събра 3 бебока, та да дойде да ги наснима?

Пентаксима е за родени 2010, и безплатен след 1- ви април, но доставки може и по Коледа, тъй че купувам!!!  #Cussing out Благодаря за отговора за съхранение ще го ууговоря в някоя аптека и ще го взема на път newsm78. Ще сложа аз и Синфлурикс пък ще видим.

# 305
Неди, честита месечинка на Маги  love001
И аз съм за една фотосесия на малката, ама искам още малко да се поочовечи 4470 photo

# 306
  • Бургас
Ладида, дано  Hug Тя д-р Димитрова я прегледа днес, каза, че за сега няма нужда от АБ, ама аз за малкия много се притеснявам, че тя все е в него навряна.
За снимките препоръчвам Мира - ето сайта и - miroslavakolarova.com, бургазлийка е и е страхотна.
Недалинчи и вие се оправяйте бързо  Hug

Ехеее, незнаех, че Мирослава снима  Rolling Eyes И мен ме прави за сватбата, а и по други поводи   Flutter Знам,че и книга издаде. Много е готина  Peace

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 08:20 от sisi_f

# 307
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАГИ!!! Tada
бясна съм малката за първи път от 10 дена спи през деня за повече от 10 мин. и изках да и изрежа ноктите,но немога да и намеря пустата бебешка нокторезачка  smile3511
винаги я слагам на едно и също място а къде е сега един Господ знае.уж съм подредено момиче а  сега направо място немога д аси намеря от яд

# 308
  • Бургас

За пералните- има си препарат за профилактика. На половин година я "минавам" с него моята и оплаквания нямам. Продават го на магазинчето за перилни препарати срещи Кирил и Методий училището.  Peace

Гери , а ти переш ли с течни прахове  newsm78
с всякакви пера, стига да са немски! Квото ми докарат, тъй да се каже. Имам сега един Персил зелен, пускам бельото с него отвреме навреме.  Peace

# 309
Стига бе......от течните ли да е тая миризма????Аз от доста време пера само с течни,до сега такова чудо не е ставало.. Между другото,днес като махнах отделението за пране си напъхах ръката в тръбата,по която минава праха към пералнята ( тя е една такава релефна и гумена) няма да ви говоря като я извадих какво имаше по нея.Една чернилка,едно чудо,направо ужасТ.
Ладида,този препарат как точно се води? Препарат за профилактика на перални ли? И дали почиства вътрешността на пералнята (тръби и т.н) или само барабана? Магазина е точно срещу училището Кирил и Методий,под търговския център,нали така? То е за препарати внос от чужбина.

# 310
  • Бургас
yes, точно за този магазин иде реч.  Peace Човека, който продава там е много навътре в материята, той ми го препоръча преди време. И да споделя, че тва, което си видяла в твоето отделение не се получава само от течните препарати.  Peace И само с прах ако переш пак я има тази чернилка!  Peace

# 311
nedalinchi, честита месечинка на Магинцето  Heart Eyes
А вие всички бързо да  оздравявате  Praynig

И мойта пералня имаше такива чернилки по тръбата, тръгваща от отделението за прахове, но аз чистех до сега с една четка за шишета  Laughing Еми като не знаех за този препарат ooooh!

# 312
Ами ще го купя тия дни,дано да изчисти всичко,иначе ще викам техник да я разглобява.Оле аз като си представя,че всичкото това като е минавала водата и е отивало към дрехите и  Sick
Аз се чудя тук,днес малката ми се изкашля на няколко пъти през деня.Като я водихме за ваксината лекарката я преслуша и и видя гърлото,уж всичко е наред,ама дали да не я заведа до Ветрен?Пък се ужасявам от мисълта да е нещо настинала и да са и били ваксината.Мерих и температурата на няколко пъти днес,нямаше.Дано да си въобразявам само.

# 313
  • Бургас
Виде,благодаря ти !  Hug
Ладида, и на теб благодаря за информацията !  Hug

# 314

За пералните- има си препарат за профилактика. На половин година я "минавам" с него моята и оплаквания нямам. Продават го на магазинчето за перилни препарати срещи Кирил и Методий училището.  Peace

Недалинчи, ха честита ви месечинка!  Heart Eyes Hug

Ладида ,ДЕ я събираш тази информация #Crazy Grinning,--този твой ум голяма вместимост бе Heart Eyes,
и аз ще си  купя това чудо,дори не съм подозирала,че съществува..... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт