Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 295
  • 736
  •   1
Отговори
# 180

maimp ,ама ти да не би да оставаш сама с трите деца ???  #Crazy

аз от първия ден съм сама,така бях и като родих София,
лошото този път е,че мъжът ми е на работа,а не в отпуск,но от утре вече е
първата вечер след изписването беше нощна смяна Crazy,
не искам баби и дядовци в къщи,
някак си се дезорганизираме и само си пречим,
освен това Васко слуша най-много мен,
когато обаче имам нужда -оставям децата при тях
снощи спахме всички на дивана в хола,
сега мисля варианти за кошарата,

п.п. гледам по Бтв една турска сватба-колко по -простичко и лесно си живеят хорицата Simple Smile  

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 17:55 от maimp

# 181
  • Пловдив
Да се отчета и аз, бяхме днес на консултация - седем кила и полвина е мойта бухтичка и 68 санта.
Чудесно време, преди малко се прибрахме, днес сефте се хранихме навън с пюре - без големи мацаници мина всичко, много съм доволна Mr. Green

# 182
Да се отчета и аз, бяхме днес на консултация - седем кила и полвина е мойта бухтичка и 68 санта.
Чудесно време, преди малко се прибрахме, днес сефте се хранихме навън с пюре - без големи мацаници мина всичко, много съм доволна Mr. Green
БРЕЙ, КАКВИ ДОСТОЛЕПНИ ГОСПОДА ОТГЛЕЖДАТЕ,ДА СА ВИ МНОГО ЗДРАВИ,
Горгона,Борис на адаптирано мляко ли е  Simple Smile 

# 183
  • Пловдив
БРЕЙ, КАКВИ ДОСТОЛЕПНИ ГОСПОДА ОТГЛЕЖДАТЕ,ДА СА ВИ МНОГО ЗДРАВИ,
Горгона,Борис на адаптирано мляко ли е  Simple Smile  

Благодарим, да ви се връща:))
Да, на АМ е бил винаги, при мен кърмата така и не тръгна - прокапах малко и това беше, но не съжелявам и никога не съм била с особено желание за кърмене.

# 184
Разбирам те прекрасно,при мен има липса на хормон,който изисква лечение ....така беше и при София,тогава се мъчих 24 дена,сега обаче предприех радикални мерки-така,че такива думи като твоите са ми нужни,за да не се чувствам като  "само пиле в полето"
  bouquet

# 185
  • Пловдив
Разбирам те прекрасно,при мен има липса на хормон,който изисква лечение ....така беше и при София,тогава се мъчих 24 дена,сега обаче предприех радикални мерки-така,че такива думи като твоите са ми нужни,за да не се чувствам като  "само пиле в полето"
  bouquet

Не си сама  Hug Аз рядко се обаждам по тоя въпрос, за да не  засегна някой  от кърмещите мами, но при мен пък високото кръвното и многото медикаменти против него изиграха роля и никакво цедене и окситоцини не помогнаха.Явно съм и поредният пример, че големият бюст не кърми:)

# 186

.Явно съм и поредният пример, че големият бюст не кърми:)

smile3521-това за големия бюст-и аз.....така Embarassed
не знаех,че си с високо кръвно Sad,
така е то от много ум ....какво ли не си причиняваме Grinning-пуста скромност Grinning Mr. Green

# 187
maimp,ти за мен си герой.аз с едно пощурявам от време на време.а мъжа ми почти постоянно е при нас.но малката по цял ден не спи и иска да я занимаваме.често се случва чак вечерта да ми остане време да изгладя.въпреки това и аз искам да имам още 1-2 деца.много е весело нали???

# 188
maimp,ти за мен си герой.аз с едно пощурявам от време на време.а мъжа ми почти постоянно е при нас.но малката по цял ден не спи и иска да я занимаваме.често се случва чак вечерта да ми остане време да изгладя.въпреки това и аз искам да имам още 1-2 деца.много е весело нали???
мама 89 ти си толкова чистосърдечно дете,така ти се радвам на искрените излияния,
аз пък ти се възхищавам,че на тази крехка възраст си станала майка,
сигурна съм,че ще се справиш,
първите деца по правило са по -капризни и се гледат по-трудно,
както казва една позната----първото се гледа по книга,второто по интуиция,третото....както дойде Laughing

# 189
  • Пловдив

.Явно съм и поредният пример, че големият бюст не кърми:)

smile3521-това за големия бюст-и аз.....така Embarassed
не знаех,че си с високо кръвно Sad,
така е то от много ум ....какво ли не си причиняваме Grinning-пуста скромност Grinning Mr. Green

Нали знаеш, скромността била за онези, които нямали други качества  Joy

# 190
Добър вееечер  Simple Smile

Аз първо ще се оплача. Нашето  захранване е трагично Sad Хвърчат картофи навсякъде другаде, но не и по предназначение  Cry Рев, сополи и бутане на лъжицата  Laughing И не на последно място - ефекта от захранването е разстройство /всъщност не съм много сигурна дали е от това/ newsm78
Ванче,  къде мога да си намеря като вашето шишенце с лъжичка? Като гледам Боби какви бузки е отпрал  Heart Eyes, ако искаме и ние такива ще трябва да прибегнем до твоя метод  Grinning

Вчера ме беше треснала една депресия, но днес я излекувах в МОЛ-а  Laughing
Купихме вече столче за хранене / до дано да го използваме по предназначение/ Grinning
На Великден захвърляме БТР-а и вече ще сме  с лятната количка / само 6 кг. Winksmile3508. Аз от много избиране, взех че си я купих по телефона  newsm62  Пратих брат ми и жена му в един магазин в София, въоръжени с една ролетка и мереха в несвяст  Joy  Демонстрираха ми после по скайпа как се сгъва и разгъва с една ръка и сега съм доволна  Laughing
Дано като я видя на живо да не се разочаровам много  Laughing

# 191
  • Пловдив
Снежи, имам две чисто нови, не купувай.Пусни ми скайп на лични и ще се уговорим да ти го дам Simple Smile

# 192
Поне ме успокоихте, че не е от липсата на бюст, липсата ми на достатъчен млеконадой Simple Smile , че вече си мислех, че е като вместимостта на чашата - малка за късо кафенце , голяма само събира двойно капучино с много мляко... Joy Joy Joy

# 193
Ванче  Hug, пуснах ти скайп на лични! Ама скайпа ми много грозно заби току що  newsm78

Веси, Неди, дайте координати на масажистките плийзззз. Фреш лайн къде се намира?

# 194
мама 89 ти си толкова чистосърдечно дете,така ти се радвам на искрените излияния,
аз пък ти се възхищавам,че на тази крехка възраст си станала майка,
сигурна съм,че ще се справиш,
първите деца по правило са по -капризни и се гледат по-трудно,
както казва една позната----първото се гледа по книга,второто по интуиция,третото....както дойде Laughing
ох какво да ти кажа.от както се помня мечтата ми е да имам готин съпруг и малко сладко бебче,да готвя,чистя и гледам бебе.винаги съм била заобиколена от близки,познати и приятели (мои и на нашите),които имат малки бебенца и темата безкрайно много ме е вълнувала.сега съм по-щастлива от всякога (пу-пу-пу). можем да си позволим да имаме и други дечица.тогава ще искам съвети от многодетните майки. (само да уточня,че за мен и майка на две деца е многодетна)

Общи условия

Активация на акаунт