Новите ни козметични похождения 8

• 58 261
  • 672
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Засега ще ви следя, надявам се скоро да се покваля с нещо.
Между дугото, това за пристрастяването към балсама за устни май е вярно. Преди 3 дни си го изгубих и не се наканих да си взема нов- резултатът е, че сега устните ми са като минати с шкурка  ooooh!

# 16
  • София
И аз да се запиша да следя  Grinning

от вчера крем на Нюкс, ФДТ на Виши, дезодорантче, минерална пудра на Ревлон и някакви други дребни нещица  Simple Smile

# 17
не е моя снимката - цвета е коралов, като този, номер 377
дежурното балсамче  Heart Eyes (аз съм също абсолютно пристрастена, постоянно съм с нещо на устните, изсъхнат ли откачам  Crazy)

# 18
Момичета, знам, че не е тук мястото, но съм толкова изненадана, че трябваше да споделя. Намерих си един лак за нокти, който си купих за сватбата, преди почти 6 години и след това се е влачил от шкаф на шкаф забравен. Лака е в перфектно състояние сякаш го отварям за пръв път. Вери Вернис на Буржоа. Нямам думи  Shocked
И за да не е само спам, новото от мен Страхотен аромат  Heart Eyes

# 19
  • В къЩи.
Засега ще ви следя, надявам се скоро да се покваля с нещо.
Между дугото, това за пристрастяването към балсама за устни май е вярно. Преди 3 дни си го изгубих и не се наканих да си взема нов- резултатът е, че сега устните ми са като минати с шкурка  ooooh!

И аз съм така ,не мога без балсам за устни,имам във всяка стая и чанта по един  Crazy Последния ,който си взех е на Neutrogena http://www.farmacia-morlan.com/images/micarpeta/2545434_Neutroge … _Nariz_Labios.jpg и е най/добрият,който съм ползвала до сега.

# 20
От онзи ден Simple Smile

Черните сенки са униклани просто :>

# 21

Мус за обем, шампоан, балсам и маска  Sunglasses

# 22
и аз си взех тази маска, н о още не съм я пробвала, имам още малко от старата на Денис Simple Smile дано остана и аз доволна  Rolling Eyes

# 23
Аз пробвах всичко заедно, та не можах да разбера кое как действа  Laughing

# 24
# 25
# 26
засега само запис по натам ще се отчета Hug

# 27
# 28
Това кремче:
и подарък Мицеларния лосион за премахване на грим Simple Smile

# 29
И на мен много ми харесаха тези сенки ,изпратих мъжа ми да ми ги купи,и като се прибра се оказаха със срок на годност до 2008г.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт