Новите ни козметични похождения 8

• 58 261
  • 672
  •   1
Отговори
# 30
  • В полите на Пирин планина
Аз като си вземах спиралата и молива изрично погледнах срока на годност на сенките, защото си помислих, че може да има някаква "причина" да ги подаряват - на моите срокът е 08.2011.

# 31
Сигурна ли си, че не е дата на производство или нещо ....  чак от 2008 е изключително нагло да ги продават .... то не че и ако е дата на производство не е изключително нагло ..... аз бих им направила скандал ....

# 32
# 33
  • София
Момичета, можете ли да препоръчате хидратиращ серум или тоник, които да не оставят мазен фим върну кожата. Пуснаж и тема, но няма отговори...

# 34
Моите неща от промоцията са: молив- до август 2012, спиралата - февруари 2013, сенките- до ноември 2011 Rolling Eyes

# 35
  • Бургас
крем пяна за почистване на лице с полифеноли от рози на VICHY,слънцезащитна-крем пудра за чувствителна кожа SPF50-AVENE,фдт VIHCY...за първи ще ги пробвам..дано да ми понесат Praynig

# 36
  • София

Sylvie Boleyn,  моля те като го ползваш ми кажи дали е ефективен и дали се получава по-бързо омазняване  на корените

# 37
# 38
# 39
Майка Зайка, ползва се като балсам - на мокра коса се нанася по цялата коса, после се изплаква.
За ефекта ще мога да кажа утре, защото ги смесих доста продукти, та не мога да преценя кое как  е подействало.
Мирише приятно, няма допълнително омазняване, но моята коса по принцип е нормална към суха и едва ли съм критерий, понеже май няма продукт, който да ми омазнява косата. Peace

# 40
Сигурна ли си, че не е дата на производство или нещо ....  чак от 2008 е изключително нагло да ги продават .... то не че и ако е дата на производство не е изключително нагло ..... аз бих им направила скандал ....
О,да,сигурна съм!Накарах мъжа ми да отиде и да ги върне,имало е още едни със същата годност...След което ми е взел от друг магазин,чиито срок е до август 2011  Peace И все пак да кажа,че много ми харесват   Heart Eyes
Само да добавя,че не съм си взела от въпросната промоция,а само сенките

# 41
# 42
Каква е тази промоция на Bourjois? Какво включва и до кога важи?

# 43
Amra, промоцията е на магазини"Бонжур" до края на март месец. Ако купиш молив за очи Bourjois(7.60) и спирала Bourjois Volume Glamour ultra care(13.30)ти подаряват течни сенки Bourjois brillance miroitante(които са на стойност 16.90)  Peace

слънцезащитна-крем пудра за чувствителна кожа SPF50-AVENE

Моля те, сподели отзиви, покривна ли е, естествено ли седи, лесно ли се нанася? Rolling Eyes

# 44
Amra, промоцията е на магазини"Бонжур" до края на март месец. Ако купиш молив за очи Bourjois(7.60) и спирала Bourjois Volume Glamour ultra care(13.30)ти подаряват течни сенки Bourjois brillance miroitante(които са на стойност 16.90)  Peace

Мерси много, Damaris  Hug Ехх...жалко, че аз съвсем наскоро си купих молив, а спиралата нещо не ме грабва Rolling Eyes Иначе сенките много добре изглеждат!

Общи условия

Активация на акаунт