Новите ни козметични похождения 8

• 58 261
  • 672
  •   1
Отговори
# 45
За нищо Wink Аз сигурно щях да се съблазня от промоцията, ако сенките бяха компактни, по принцип на течните сенки не съм особен фен...

# 46
Teзи сенки са много добри, особено розовите седят жестоко

# 47
# 48
# 49
  • Варна

Най-светлият цвят вляво- ballerina. Харесва ми за френски  Simple Smile

# 50
Жаки, аз си взех точно розовите, обаче нещо не ги слагам както трябва. Отдолу да слагам ли база? Последния път се намацах много, защото съм свикнала и с ръце да нанасям сенките. Laughing
Помагайте със съвети.

# 51
Не бях виждала такова нещо и не можах да се сдържа. Laughing

# 52

и как е  #Crazy ?

# 53

и как е  #Crazy ?

Ами не е баш "extra moisturising".  Laughing Но за моята много много суха кожа много малко продукти могат да се класифицират като такива. Мисля, че за нормална кожа ще е ок. Утре като го пробвам на измита с душ гел и ексфолирана кожа ще кажа. Дано само няма някакви вредни съставки, че сега видях, че е на някаква безизвестна турска фирма - http://www.creacosmetic.com/yeni/site/index.html  newsm78

# 54
# 55
Жаки, аз си взех точно розовите, обаче нещо не ги слагам както трябва. Отдолу да слагам ли база? Последния път се намацах много, защото съм свикнала и с ръце да нанасям сенките. Laughing
Помагайте със съвети.
Smartie, аз пак си слагам базата. Иначе самото розово го нанасям само на клепача, а ъгълчетата ги "опушвам" с черно или сиво. Става много хубаво

# 56
# 57
  • София
Днес забърсах това
и с маслини

Скраба го пробвах току що и мнооого ми харесва. Определено ще пробвам и останалите продукти на марката. Другата маска ми е на лицето в момента. Усещането е много приятно. Ще видим дали ще има ефект. Само изглеждам доста страховито с нея и се моля да не се събуди мъжа ми както е заспал на дивана преди да съм я махнала и да ме види в просъница, че като нищо или той от уплах ще получи сърдечен удар или аз юмручен в опита му да се защити от ужасния караконджул надвесил се над него  Laughing

# 58
Ооо даа...тези маски наистина изглеждат доста страховити,но иначе са прекрасни като действие. Peace

# 59

Не знаех че Нивеа имат фон дьо тени! Откъде го купи, за колко и доволна ли си?  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт