Жената ЛЪВ-23 част!

• 17 635
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
Гери, да ти е живо и здраво порасналото момченце Hug! Пожелавам му много щастие, късмет и безгрижно детство Hug!

Навън е прекрасен ден newsm03. Пожелавам на всички приятни разходки  love001!

# 541
Гери,да ти е жив и здрав малкия голям мъж!

# 542
Гери, жив и здрав да е малкия ти мъж. Много да ви слуша и радва.

Да ви кажа сега добро утро. Времето май няма да е толкова хубаво, колкото се надявахме, поне в Сф. Плановете ни за събота съвсем се промениха, но сигурно така е трябвало.

Дари, малкия оправи ли се?

Теди, дано дребосъка се оправи бързо и без повече лекарства.

Вени, кога минаха 40 дни и дойде време за питка на дребосъчка. Нали знаете, че трапезата трябва да е все със сладки неща. Питката и тя трябва да е сладка (е не като козунак де), алкохола също да е сладък (бейлис, пина колада, ликьор). Да му сладък живота на детето. А и задължително мед. Божееее, вие сигурно си знаете, ама аз да си кажа като дърта свекърва.

Хубав слънчев ден и много усмивки ви пожелавам.

# 543
  • София
Гери, честит РД на детето! Да е жив и здрав и много да ви радва bouquet!

Хаяси, майка ми и баба ми са се заели с приготовленията, мисля, че знаят традициите. А бебока е на месец и няколко дни, ако чакаме точно 40, то токава са Великденските празници.

# 544
# 545
  ura baloni Гери да е живо и здраво детенцето. Весело детство !  baloni  ura

Добър ден на всички от мен   bouquet

Кво ще правите днес?

# 546

Аз пролетно почистване.  Crazy

Гери
, да ти е живо и здраво момчето. Пожелавам му да е винаги усмихнат и много весели игри.

# 547
Гери, да ти е живо и здраво хубавото детенце   bouquet! Да порасте силен и умен мъж   bouquet!
Честит Лазаровден   bouquet!
Камче, забрави за чистенето, душицо! Празник е! А пък утре си именичка, така че друг да чисти, а ти почивай  Mr. Green!

# 548
Камче, кво чистене бре? Днес не се работи, а и утре пак. Ренка ти е казала.

Рени, как са дечурлигата?

Агафче, не моА да измислА как да се обръщам newsm78. Иначе преди малко се прибрах от разходка. После ще правя една супа и пак ще излезем навън. Сама съм с децата. Утре ще идва сестра ми да ме боядиса. Мисля да направя питка.

# 549
Поли, с една дума - сополиви  Rolling Eyes. Писна ми, ама то с тва променливо време какво да очаквам. Вили от сряда е така. Във вторник, когато захладня и валя дъжд, те играли на двора /в дъжда  Rolling Eyes/. Чудя се тоз учител глава на раменете си дали има  newsm78 !?
Мъжо пък е с мигрена от снощи и днес цял ден сме в нас  Confused. Мисля сега да хвана Боил и да поизлезем преди да се е скрило слънцето.
Мислех да отидем след Великден някъде покрай София за 2-3 дни, ама пусто, пак концерт има  Tired.
Айде, толкоз от мен, че ми е нещо криво и в 5-те реда нищо хубаво не написах  ooooh!.

# 550
Рени, наистина с това променливо и ветровито време какво друго да очакваме ooooh!? Но пък като се замисля май е нормално за пролет newsm78. Жалко, че веднага лепват нещо горките. А за учителя думи нямам #Crazy. Как ще остави децата в дъжда, ужас ooooh!. Това в час ли се случва Rolling Eyes?

За концерта - няма да те рИва, то си ви е страст и хоби Hug.

# 551
Здравейте готини   bouquet

Агафче, не моА да измислА как да се обръщам newsm78.

Един път на ляво и два пъти на дясно  Joy Ми как ти е удобно Пол, ама да мяза на Агафия  Wink Laughing

Момичета купих сутринта ( преди масажа  Flutter) 3 литра домашно мляко - исках да го направя на кисело. Обаче бях убедена , че няма да стане и то нестана. ( трябваше да пробам с Метода Силва  Joy за да стане ама не се сетих  hahaha bowuu) . Направих го както ми казаха ( купих специялно Роса 2%), но уви нищо не стана и сега какво да правя 3 литра ни кисело ни прясно мляко. Някой ако знае да каже - моля  Praynig, че ми се дорева. Как някой могат ,а аз неможах да го докарам до кисело - мамка мууууууууууу.

Иначе направих спаначена супа и пилешки пържолко с топено сирене и имам манджа.
Времето е мн гадно - духа студен вятър и се мъчи цял ден слънце да грее

# 552
  • София
Момичета купих сутринта ( преди масажа  Flutter) 3 литра домашно мляко - исках да го направя на кисело. Обаче бях убедена , че няма да стане и то нестана.
Че то това си е направо метода Силва, била си убедена в нещо и така се е получило  Mr. Green!

Ох, извинявай за опита за шега! Абе май из готварския съм чела, че поне на извара можеш да го пресечеш, обаче не съм сигурна. Дано някоя умница ти даде хубав съвет, че наистина е жалко за млякото  Hug!

# 553
Гери, да ти е жив и здрав юнака! Да расте весел и послушен ( понякога Wink ) Hug

До сега мотах крачоли - заведох малката у приятелката й, тази вечер ще спи там  ooooh!

От 8 съм излязла  Crazy Сутринта беше бая студено, но после се оправи! Сега трябва да мисля аз какво да 'апна.... ама ме мързи   Mr. Green

# 554
МОМИЧЕТА МОМИЧЕТААААААААААААА МЛЯКОТО МИ Е СТАНАЛООООООООООООО  newsm44 newsm68 newsm09

Като го отвих и не беше се сгъстило в бурканите , а сега като го видях е станалооооо, разбира се не е като "на баба" нишестено гърсто , но е кисело млякооооооооооо

Вени явно метода не е мн вървежен при мен newsm53 newsm03

Гери как върви РД-то?

Общи условия

Активация на акаунт