Жената ЛЪВ-23 част!

• 17 636
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Гери, ЧРД на порасналия юнак! Да е жив и здрав, и да те радва много!   bouquet

Ние пък бяхме на барбекю - на вила в Горна баня, беше слънцеее и хич не духа, поне на терасата... Яхме и пихме и тъй.

Аги, ама ти как го прави толкоз бързо? То се слага кисело 3-5 с.л. закваска/1 л. пр. мляко и стои на топло (завито) поне 4- 6 часа. Да не би да не си го дочакала? Иначе можеш на извара наистина с лимонов сок (или пак кисело мляко) да го пресечеш. http://forum.bgkulinar.net/viewtopic.1229.html

Писала си с мен  Hug

# 556
Миленка, да ти кажа честно май не изчаках щото жената дето ми продаде млякото каза - 2ч и е готово и аз слушам квото ми кажат това правя. Малкият такъв мерак да види кво има под одялото , че сле 2-ят час отвих............явно това е било грешката ми.

# 557
Агафи, бе как нема да стане туй мляко Crazy. Пък ко пуснеш и снимка охооооо, даже ще става и за ядене Mr. Green. ОбИщавам bowuu.

Венче, днес ли правите питката? Разкажи после Flutter. Аз не съм правила за Ник, щото........не знам що newsm78. Май забравих деня. Пък и не правех пити тогава, както сега bowuu.

Вий, и какво ще правиш сега без опашка Crazy? Цяла вечер сама, или ще ходиш някъде по момински Wink?

Миленка, браво за барбекюто Laughing. И тук времето беше хубаво. По едно време се заоблачи, но пък е приятно.

# 558
  • София
Я, браво, бе, Агафче, глей как го стресна и то взе че стана  Joy!
Пол, утре ще е погачата. Аз правих мъфини до сега, че да не се туткам утре сутрин и  с тях.

# 559
Я, браво, бе, Агафче, глей как го стресна и то взе че стана  Joy!
Пол, утре ще е погачата. Аз правих мъфини до сега, че да не се туткам утре сутрин и  с тях.

Щракни ги тез мъфини да ги видим дееее Crazy.
Сетих се, че ме беше питала за тубата и ......какво беше другото там newsm78....аааа v-box-а. Не гледам нищо все още. Онази програма я имах, но наскоро я изтрих ooooh!. Да пробвам ли все пак с нея newsm78?

# 560
  • София
Сладкиша във вид на сладкиш - цък!
Сладкиша във вид на мъфини - цък!

Питах те, Пол, преди една седмица  Joy! Ми да, инсталирай я и виж дали става.

# 561
Момичете, днес било Ден на Земята и има акция да се изгасят колкото може повече лампи   Bulb  Bulb  Bulb по света за 1 час м/у 8.30 и 9.30 - само светлините - който иска да се включи  Peace

Поли, самичка у дома - тишина  Mr. Green

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 20:28 от wee.jess

# 562
Геркоооо, да ти е живо и здраво детенце! Щастливо детство!  Hug    bouquet
Дари, и какво се оказа в края на краищата? Сега здрав ли е?
Вени, марИ! Пу-пу-пу! Много си задобряла, бре! Shocked Shocked Shocked #Crazy hahaha Laughing Бравос! Ще им скриеш топката на гостите! Нали знаете, че не се говорело много на погачата, да не стане някоя бъбривка госпойцата Mr. Green Ако съдя по лелята то ще си е генетично заложено hahaha Аз и на двете погачи говорих, като изпущена и резултата е ясен Crazy
Иначе малчо днес пак е имал Т Tired

# 563
Здравейте. Събота и неделя рядко се разписвам, но тоя път нещо ми щукна да нагледам и аз какво става в прайда. Hug

Гери, първо да честитя рождения ден на момченцето ти. Да е жив и здрав. Голям да порасне.

Вени, ти сега с тоя сладкиш дето си го показала се побърках. Пък и съм неразположена и нещо ми се хапва малко повечко отколкото трябва сладкорийки. Сега ще отида да забода нещо.

Агафи, ами станало гледам млякото ти, бе. Въпреки, че не си очаквала. Аз навремето също се бях научила да подквасвам. Ама и бързо забравих де.  Blush Майка ме беше научила по време на Жанвиденовата криза. То май всъщност почти винаги става млякото. Май няма как да не стане. Просто някой път е по-хубаво. А аз най-много обичам като не е много кисело.

Полинко, ами ти какво си правиш? И щях да те питам обувки взе ли си или се отказа.

Каменче, много си дейна напоследък бе. Ей сега и пролетно почистване. Мен не ми се чисти. Все още духа гадничко и не ми се мият прозорци. Ще настина пък.  Crossing Arms

Ренка, защо ти е криво бе? Нищо не каза. Заради мигрената на твоя ли?

Тедико, как е малкият? Оф, сега прочетох.

Ние днеска пък никъде не излизахме. Само аз ходих до една шивачка. Събота, а нещо ми е мързеливо. Утре ще пощъкаме. Мойто задремуца на дивана. А аз сега се чудя да ида ли да направя една пица и да го изненадам като отвори комбалките?  Thinking Той всеки път като го питам дали иска - все казва не. Пък после я пресушава до троха. Отивам.  cook

# 564
Иначе малчо днес пак е имал Т Tired

Еееее, Тедко...Нацелувай малкото юначе и да оздравява вече  Hug Hug Hug

# 565
  • София
Амчи станала съм бомба в кухнята  Joy!
Хапни нещо, Стеф, и аз съм като теб в момента, само ядене ми е в главата  ooooh!!
Теди, виж и други момичета се оплакаха, че децата ту боледуват, ту оздравяват... Аз съм забелязала, че веднъж като се тръшнат, явно им пада имунитета и са по-кекави. Ще оздравее, детето, няма къде да ходи  Hug!

И утре как толкоз женки ще си мълчим, нЕма начин  Joy!

# 566
Тедко, що не минава таз Т Confused? Четох те по-напред, че ще излизаш отпуска, и поне ще си с него Hug. Дано се оправя вече Hug!

Стефче, какво мислиш правя? Аз не съм особено интересен събеседник, тъй като както знаете, цялоти ми ежедневие се върти почти само около Ник. Аз съм човекът, който е нон-стоп с него денонощно. Събуждане, гърне, хранене, излизане, прибиране, обяд, приспиване, събуждане, хранене, излизане, прибиране, вечеря, къпане, кърмене, приспиване. Ей това правя всеки божи ден. Помежду другото посготвям, пера, и май е това. Хубавото е, че не чувствам отегчение от еднообразието. Ей го и сега. Остригахме го с Даянка, окъпахме го и стои в мен, пък аз ви пиша Crazy. Много ми е добричко май детето bowuu. След малко ще приспивам и ще ударя едно ликьорче Crazy. Та това правя, мила. Едва ли ви е интересно Hug.
Обувки не съм заръчала още. Търся с някой да комбинирам, та да си спестя доставката, но нещо удрям на камък. Освен това в Ларедута си харесах едни подобен тип за 6 евро и май ще се насоча натам в крайна сметка. Не съм решила твърдо.

Венче, голяма грешка с тоз сладкиш ooooh!. Орехи ли издуват под шоколада Shocked? Ох, много ми се прияде #Crazy. Rolling Eyes newsm78 Thinking Ами сега.....

# 567
  • София
Да, Поли, орехчета са  Peace.

# 568
Да, Поли, орехчета са  Peace.

Е те това не трябваше да го казваш ooooh!. Как ще склопя очи тази нощ? И това го пиша съвсем сериозно. Не си падам по шоколадовите сладкиши /това е майонезеният, нали?/, даже изобщо не си падам, сестра ми беше го правила този и не ми допадна, но твоят изглежда........разтапящо ooooh!. Боже, ще прегереша тая вечер, струва ми се ooooh!.

# 569
  • София
Е, голяма работа като прегрешиш веднъж! Ми хапни нещо сладичко  Hug. И друг път съм казвала - умрЕм за сладко, а този майонезен сладкиш се оказа много лесен и вкусен!

Аз пък днес съм изпушила само две цигари bowuu!

Общи условия

Активация на акаунт