Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-35)

• 77 950
  • 770
  •   1
Отговори
# 60
Привет   bouquet

Наистина да не повярва човек, че за 1 седмица във Враца откриха 2 детски парти клуба  Party От кога чаках да се случи това нещо  Heart Eyes И в двата съм ходила и съм ги разучила най-подробно  Wink Също като Бубето, от този на Дунав съм много разочарована и не бих отишла. Най-гадно е отношението на собствениците и персонала, но то и за това клуба винаги е празен  #2gunfire Този на Петропавловска е далеч по-привлекателен  Peace Помислено е за всичко-голяма сладкарница, помещение за по-големи деца, помещение за бебета-дано да върви добре и за напред  Praynig

# 61
А къде се намира този на Петропаволска и може ли да разкажете повече- какви са условията, може ли да се оставят децата сами и т.н. Може там да се организират форумските срещи. така ще може да втъркаме и малчовците  Peace

# 62
Арвен много правилно ме разбираш...бутам си сама количката и се чувствам като луда, знам че нито е срамно, нито нищо ама ми е едно...скучно  Embarassed

Вчера да ви разкажа бутам си я тука в Младост (или Медковец че пак забравих в кой квартал живея  Laughing) и едни цигани като тръгнаха след мен...ужас и само им виждам сянката зад мен, аз забързам и те забързат, викам си "ще се сприм уж нещо да правя на бебка, за да ме подминат", да ама не, аз спрях, спяха и те  Shocked Говорят нещо, очевидно за мен, ама не им разбирам, бяха няколко по млади момчета и двама възрастни беззъби гнусутели  Sick И като почнаха единия ми дърпа количката искал той да я бута, другия се надвесил над главата на бебка да й приказва нещо, ония младите пък като почнаха с мен да се задяват  Confused Много се уплаших даже сега като пиша се разтрепервам цялата, добре че бях на няма и две минути път от нас  Shocked

# 63
Герганчето , мале какъв ужас  #Crazy Представям си какво си преживяла  #Cussing out И в крайна сметка как успя да се оттървеш?

Arven , намира се при кино Метропол-от другата страна на улицата. По принцип е 3лв на час. Може, разбира се, да си оставиш детето. В сладкарницата има всичко за хапване и пийване  Grinning

# 64
  • в полите на.... Балкана
Здравейте и от мен Wink

Да внеса само едно пояснение. Петя, няма обидени, няма скарани м/у нас, просто писането във форума май си е до време. Поне от моя страна е така. Беше настанала голяма скука тука, пънех се да съживявам темата, но нещо ми омръзна, честно....
Освен това време се оправи Simple Smile Ние сме по цял ден навън, Криско с всеки изминал ден става все по-палав... Не ме оставя на мира и аз използвам всеки удобен момент да сме навън, щото у нас пощурявам, само търча по него.....
Така че и ние щъкаме по Пробива и околностите всеки ден. Ако ни видите, свиркайте, щото аз съм си малко заплес Blush

Герганче, случката с циганите е много кофти..... Confused Голяма напаст са това племе, а па някой са направо отврат. Гледам да се въздържам от подобни расистки изказвания, но ей такива подобни ситуации ме изкарват от равновесие.....Па се множят като зайци,бре, гадовете  Twisted Evil

А този детски център на Петропавловска още не сме го посетили, а и не мисля поне докато е време хубаво и сме навън...Но 3лв. на час ми се струва скъпичко Thinking В някой дъждовен ден може и да отидем........

Съни, радвам се,че сте си изкарали готино в моя роден град-Монтана Peace И ние бяхме там по Великден и ми е едно хубавоооо и носталгичнооо.. Simple Smile

Айде останете си със здраве Heart Eyes

А, забравих да поздравя виновните за това темата да има този страхотен вид. Браво, добра работа сте свършили Peace

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 22:46 от yanchik

# 65
Здравейте и от мен  Simple Smile
Да попитам някоя от вас да продава столче от 9 до 18 кг за кола?Една моя приятелка си търси,и преди да гледам в продавалника да попитам тук.
При нас нищо интересно,Иван беше болен 2 седмици,аз заедно с него.Излизаме когато е приятно времето,но по-рядко вече в центъра.
Ето малко нови снимки http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=14586&id=100000021072035

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 15:37 от little angel

# 66
Ние се каним да продаваме нашето столче. Мисля, че беше точно 9-18 кг., но утре като проверя ще съм най-сигурна. Почти не е ползвано.

# 67
Привет и от нас!
Да се оплача първо,че детето ми пак се утрепа и пак й е провиснала долната джука,а във вторник сме на ортопед в София.Ще си каже доктора,че я малтретирам.Ама това не е най- важното,като падна и като ми ти рукна кръв отвсякъде направо ми призля.Детето ми беше така  newsm45 а аз   smile3511

Радвам се-темата ни се  раздвижи!

yanchik не ни изоставяй,аз снаха ще ти раждам,ти сега ще изчезваш!А до излизането-тази седмица сме на София по доктори,ама от другия понеделник,ако ти трябва компания,казвай кога,къде и в колко и сме там с Юла.

За детските клубове чувам от вас,но ще ги посетя задължително.

# 68
Здравейте. Hug

Все не ми остава време да се включа.

Бебето ми е болно-отит, Ема е ваканция до 26-ти, а аз съм пред полудяване. Mr. Green

Радвам се, че има клубчета във Враца вече. Тъкмо ще има подходящо място за РД-то на Ема. Party

Колкото до активността в темата...Ами на периоди е. Зимата пак ще сме тук и ще си кукаме.
А има и друго, повечето вече се познавате лично, виждате се...говорите си, няма да си казвате/пишете същото и тук,я. Joy Пийте бирички, бъбрете си и си мислете за мен и предстоящата ни среща. Wink

bebe_julita, да я нацелуваш Вуртеливата Юлитка! Heart Eyes

# 69
Здравейте и от нас,ние сме добре,ходим насам-натам из нашата прекрасна родина и така.Гледам обсъждате детските клубове,та да се изкажа и аз-този който е на Дунав не сме го посещавали,но както разбирам нищо не сме изгубили,а пък този на Петропаволска е наистина просторен ,в него не се пуши,което за мен е много,много важно Peace,но е трябвало да измислят нещо и за деца 7-8 пък и 9 годишни ,а не само за малчовци,а и според мен ако си коригират ценоразписа ще е по-добре както за нас така и за тях,защото повярвайте ми аз минавам от там често е то е винаги празно ,а и когато ходихме ние въпреки ,че беше почивен ден там имаше само 3 дечица.И накрая да попитам вие събирате ли се някъде през деня?  bouquet

# 70
  • Враца
Здравейте момичета.
Минавам да ви видя как сте,ама нещо няма много движение.
Ние сме добре с бебка с изключение на това че морим гадните колики
Айде бягам,че пак плачка милата
 Hug Hug Hug

# 71
Ей,момичетааааа,къде се изпокрихте всичкиииииии... newsm78
Нещо много бавно ви върви темата...   Thinking
Пооправи се времето,откриха ви детски клубове и вие ... хайде навънкаааааа... Whistling
А тука кой ще пише,а... Crossing Arms

Лорииииии, дека си бе,скъпа моя, ненагледна... Изгуби се като старите пАри...  Hug  bouquet

# 72
Здравейте момичета!
Аз съм от Мездра, но досега не съм писала в темичката. Можете ли да ми кажете от къде да си купя спешно помпа за изцеждане, понеже ми се развали старата, а моето дете вече доста рядко суче и се налага да цедя по няколко пъти на ден? Във Враца или Мездра, ако знаете. А също и ако може да ми препоръчате марка, досега съм ползвала Медела Мини Електрик, доволна съм, но тя беше от сестра ми и е ползвана доста и преди. Сега мисля за някоя по-евтина, че не знам колко време ще я ползвам, но да е ефикасна. Благодаря много предварително.

# 73
Сиси 1974, и аз съм Сиси и съм родена през 1974... Наборе!!! Peace
Извинявай за въпроса,но защо след като имаш толкова кърма,че да се изцеждаш,детенцето ти суче рядко?! newsm78 Кърми го,бе миличка! Кърми го докато можеш! Колкото повече ,толкова по-добре!  Peace Няма да ти изнасям лекция за ползите и предимствата от кърменето,но все пак... Кърми!  bouquet

# 74
Сиси аз съм виждала в Кауфланд някакви като тези на Авент/ на такъв принцип/ и не бяха много скъпи  Peace

А за кърменето, ти стимулираш кърма с изцеждането, нали така  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт