Сайтове за игри с награди. II част.

• 56 611
  • 439
  •   2
Отговори
# 165
има нови награди в  lockerz тези дни май 6те е зареждането smile3501 newsm32

# 166
  • София
Конкурс - 50 потребителя ще получат Apple iPod Nano.

Награди
50 участници, които победят в конкурса, ще получат Apple iPod nano от пето поколение.

Срокове
Начало на конкурса:   вчера в 22:00
Край на конкурса: 7 май 2010 в 22:00

Условия
Можете да участвате в конкурса, ако

* Сте посочили истинското си име, фамилия и учебно заведение, а също така сте качили свои снимки,
    * Вашият IP-адрес е в България,
    * Вашият телефонен номер започва с +359 (България),
    * Вашият пощенски адрес е в България.

Наградите ще бъдат разиграни на случаен принцип сред всички участници в конкурса, които са поканили повече от 5 приятели от България.

* Отчитат се само тези поканени, които са посочили истинско име, фамилия и учебно заведение, а също така са качили и снимка.
    * Повторни регистрации не се отчитат.
    * Поканени могат да бъдат само тези, които познавате.

Регистрирайте се от ТУК

# 167
Здравейте,натъкнах се на това
"#3792950 от ilian1227 (Потребител) написано на 2010-04-24 12:46:03 GMT- Цитирай Лично съобщение Отиди най-горе
   Това е надомна работа чрез интернет. Просто докато си седите на компютъра, една програмка за реклама ви дава пари... Независимост, работа от дома, по което време си решите и взимате колкото сте заработили. Но
отначало трябва да имате търпение, защото първите месеци се изкарват
едва по 200-400 лева, докато до няколко месеца дохода става над 700 лева, а за хакерите - до 1500лв.
Как го намерих? - просто докато си сърфирах из нета ми попадна тази компания - направи ми впечатление добрите отзиви и затова и обърнах внимание. Впоследствие се оказа, че това е една от малкото реални компании - а тази специално е доказала своята ефективност и коректност, като 2 години е била на върха,продължава да бъде и продължава да плаща дори повече от обещаното. Компанията упорито държи на реномето си (нещо много важно) като редовно изплаща обещаните чекове!

КАК СТАВА РЕГИСТРАЦИЯТА?
Много просто.То отнема само 10 минути - с потребителско име и парола, след това изтегляш един малък софтуер-под формата на лента,която
се разполага в долната или в горната част на монитора и започват да текат реклами, докато стоиш в Интернет. През това време ти можеш изобщо да не гледаш рекламите,а да си вършиш друга работа-каквато и да е тя - дори и да станеш от компютъра (уловката е че трябва всеки 5 минути да натискаш едно човече на екрана).Важното е рекламите да вървят по лентата и човечето да бяаага..

----- ВСИЧКО което трябва да направите е : ---
1.Отивате на този линк за да се регистрирате - Посочете всичко точно - адреса-улица,номер,град,, защото на този адрес ще ви изпращат заработените суми с чекове http://www. cashfiesta .com/php/join.php?ref=ilian67

2.Влизате в профила си.

3.Теглите си програмката (намира се вдясно горе - "Download Fiesta Bar"

4.Преди да влезете в интернет, стартирайте програмката-пишете името
и паролата си,после Логин- в горния ъгъл на монитора Ви се появява лентата с едно човече,което трябва да започне да бяга. На лентата горе се появяват и
точките, които вие заработвате от вашия престой в Интернет, а тези
точки се обръщат в края на месеца в пари!
В началото заработката, с която стартирате е средна - за 1000 точки ви плащат 50 цента, но ако се регистрирате в 1-до 6 доп. сайта, заработката ви става до 1,66 долара за 1000т.
Но това далеч не е всичко! Вие бихте могли да печелите далеч повече, ако
привлечете хора да се регистрират след Вас под Вашето име-реферали.
Когато привлечете реферали -получавате процент върху тяхната
месечна заработка. ПРОЦЕНТЪТ НЕ СЕ ЗАПЛАЩА ОТ САМИЯ РЕФЕРАЛ, А ОТ КОМПАНИЯТА ПОРАДИ ПРИВЛИЧАНЕ НА НОВИ ХОРА В СТРУКТУРАТА. Когато Вашите реферали привлекат други
реферали, те вече се явяват индиректни реферали за вас, Вие и от тях
печелите!- и така структурата в дълбочина продължава до 8-ма позиция
под вас!
КАК ВИ СЕ СТРУВА ТОВА! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ РЕФЕРАЛИ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПАРИ!
А реферали не е никак трудно да се привличат-необходимо е дакажете на
ваши близки приятели Интернет-маниаци и също така като мен да пускате
обяви в различни сайтове! За целта можете да копирате точно този същия текст и да го
публикувате, НО С ВАШЕТО ИМЕ!
Значи в линка, който Ви посочих е необходимо само накрая да промените името! Ами това е принципът - лесно просто и ясно! Необходимо е упоритост и постоянство! И най-вече много, много реферали, но активни!-защото от пасивните нямате никаква полза! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ХОРА ПРИВЛЕЧЕТЕ КЪМ ВАС, ТОЛКОВА ПО-ГОЛЕМИ ЩЕ БЪДАТ МЕСЕЧНИТЕ ВИ ПРИХОДИ !
Желая Ви много късмет и успех в правенето на пари във
виртуалното пространство! Следвайте указанията и стъпките ми и ще
успеете!
Първият чек може да се забави, но СЪС СИГУРНОСТ ПРИСТИГА ! Трябва да
изискате чека след като направите минимума от посочената от Вас
сума-напр. 50 долара!
Изискването на чека става като направите минималната сума /50 долара/,
след това излиза бутон |request check|-натискате го и чекът пристига.
Или пишете по е-мейл, че желаете да Ви се изпратят парите с пощенски
чек /запис/.
НЕ Е ДОВОЛЕН САМО КОЙТО НЕ Е ПРОБВАЛ !
P.P.С. След като пуснете банера, много е важно да следите човечето,
което се намира в лявата му част. Когато то ХОДИ НА МЯСТО, трупате
точки /по точка на 5-6 секунди/ и иконата с ДОЛАРА долу на таскбара е
ЗЕЛЕНА. Когато човечето си почива или почне да се разхожда из банера,
иконата с долара е червена и НЕ трупате точки. Тогава просто трябва да
размърдате курсора на мишката по рекламната лента и то почва отново да
ХОДИ НА МЯСТОТО си и иконата с долара на таскбара става отново зелена
Човечето почва да се разхожда по рекламите, това е защитата на програмата от вируси. Когато това стане просто трябва да щракнете с мишката върху човечето и то отново се връща на работа.И за да имате повече успех, пускайте обяви в различни сайтове с обяви за работа.
УСПЕХ !!!
http://www.  cashfiesta   .com/php/join.php?ref=ilian67
Искам да попитам някои има ли регистрация в този сайт и дали наистина се печелят пари ? Simple Smile

# 168
  • Варна
Не излиза сайта - цензура

# 169
пълна глупост е, преди време го опитах, нищо не се изкарва, блокираше ми компютъра и май и вируси си навъдих

# 170
Кешфиеста е най-големия спам на света. Изобщо не се занимавайте....  Stop

# 171
Благодаря ви за информацията Simple Smile

# 172
Здравейте, искам да ви попитам от binbango дали изпращат за България електроника?

# 173
  • Плевен
А аз питам някой взимал ли е скоро код или награда от Дъкигеймс, ГратОс или Джънгълкадо.
А също и от Смартбара?

Питам, защото имам точки в тях но нещо все няма кодове или награди  Thinking Благодаря ви!

# 174
от нито един от тези сайтове скоро не съм поръчвала, няма да от доста време

binbango доставят дребни неща, за по-едри незнам

момичета качих си снимките на куклата от http://g.ladypopular.bg/profile.php?id=52765
в този сайт, не са много добри, нещо сайта ги изкарва гадни, но ако искате разгледайте  Wink

http://jalbum.net/create/550805/

ако ви хареса като занимавка може да се регистрирате от горния линк  Embarassed

# 175
  • Плевен
От дъкипас си взех биокод скоро,а от гратоса оувърпас преди 2 седмици така че зареждат ама трябва дебнене.

# 176
Тези от http://www.buzzville.com/ не стига 4е ми блокираха акаунта а сега не доставят до България  #Cussing out newsm61 smile3511

Close
Биваше ли чак сега да го прочета. И аз бях бясна, че ми спряха 4 акаунта, но имах точки на единствения останал и реших да запиша за нещо, то пък вдигнаха точките - двойно. Сега тъкмо събрах и на мен ми излиза, че не доствят за България.
На тия никой повече няма да им погледне сайта. 3 месеца да играеш за едниния му ключодържател.

# 177
пак го изтървах ся свър6и  lockerz  не можах да взема #Cussing out

# 178
  • София
Не е имало зареждане още...
Ето ви един сайт -  http://lockerzshare.in/soundalerter/
 Simple Smile

# 179
ми така ми даде от играта но за секунди бе6е освен ако не е някаква гре6каот тях   Ok mersi mnogo

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 21:28 от kalinkamalinka1

Общи условия

Активация на акаунт