Сайтове за игри с награди. II част.

• 56 604
  • 439
  •   1
Отговори
# 195
не, не ми се е случвало
да не би наградите, които си поръчала да са станали от тези за ВИП?
  ми не клу4одържател и химикал Sad

# 196
Блогът е обновен.Има нов дизайн и функционалности.Активната е новата анкета, както и стартира най-очакваната рубрика - "Игри и промоции".В нея можете да намерите игри и промоции от страната.За сега те са смао 5, но скоро ще бъдат добавени още.

http://igraite.blogspot.com/

# 197
Регистрирах се в един сайт, в който не можете да печелите подаръци, но ви плаща за чат.  Grinning
Сайта е обикновен чат, има даже 'стая' за Българи, където си пишем на БГ и е много яко.
Вече ми платиха два пъти. За да изтеглите сумата която сте 'спечелили' трябва да сте достигнали 2 цента и да имате сметка в ПейПал.
Сайта се казва: MoezMoney можете да го видите, но не можете да се регистрирате без да ви е изпратена покана по имейл.
Ако искате покана ми пишете на лични.   bouquet

# 198
iveto63@abv.bg
ако може покана за новия сайт

# 199
ах облаче, колкото ти платиха. И колко време си чатиш

# 200
Ивето, изпратих ти покана на мейла.
Когато се регистрираш, за регистрацията използвай мейла, който използваш за ПейПал! Това е важно за превода.

Не плащат много - първия път 7 цента, после 20 цента.
Плащат 0.0002 за реплика, а в българския чат канал като се съберем повечко народ и не смогваме да пишем... та се натрупват лесно.  Laughing

# 201
А това пейпел-как мога да си направя регистрация

# 202
PayPal.com е разплащателна система. Аз в Пейпал си събирам приходите от сайтовете и после си ги тегля в картата и си ги харча.  Laughing
Направи си ПейПал акаунт: www.paypal.com

# 203
Може ли и на мен покана за MoezMoney  Whistling
Ако си напиша и пощата ще е супер нали  Joy hahaha gergana1happy@abv.bg Добре че се усетих на време  Crazy

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 22:31 от Do_de_gE

# 204
  • София
Здравейте,
някой играе ли и получавал ли е награда от този сайт www.royalcactus.com
Моля някой да обясни какво точно се прави (дали пак се играят игрички) и дали доставят до БГ.
Мерси предварително...

# 205
Може ли и на мен покана за MoezMoney  Whistling
Ако си напиша и пощата ще е супер нали  Joy hahaha gergana1happy@abv.bg Добре че се усетих на време  Crazy

Изпратих ти поканата току що.  Peace

fire_bow, аз играя в Роял Кактус, но все още не съм поръчвала награда. Играя там от почти 2 години, но досега не съм поръчвала награди а само кодове.  Peace
Този сайт ми е най-интересен, защото има голямо разнообразие от игри, освен това можеш да членуваш в клан и т.н.
Но точките се събират доста бавничко....

# 206
Изпратих ти поканата току що.  Peace

Благодаря   bouquet Нищо не ми е ясно още  newsm78 Може ли да се пише в личен чат, само с 1 човек? И как се влиза в стаите?

# 207
За да влезеш в някоя от другите стаи, натискаш ControlPanel , оттам горе в дясно ти се показва лист със стаи, натискаш върху някоя от тях, после Submit, ОК и това е... Можеш и ти да създаваш стаи с командата:  Join [име] 
 Peace

# 208
  • София
Облаче, благодаря ти за бързия отговор...  Simple Smile Simple Smile

# 209
fire_bow когато влизаш в чата и няма Bulgarian room, можеш да я съсдадеш. После можеш да излезеш оттам и да идеш в общия чат да си бъбриш с другите. Така ако някой от България влезе в чата ще види че има БГ стая и ще се присъедини.  Peace Peace

Тази сутрин в РоялКактус за да играя ми иска телефонните номера... Аз разбира се не искам да ги давам, но не става... бутоните 'ако нямаш тел. номер'  не работят.  newsm78 Има ли друг с моя проблем.

Общи условия

Активация на акаунт