Сайтове за игри с награди. II част.

• 56 596
  • 439
  •   1
Отговори
# 210
И при мен иска телефонните номера. Rolling Eyes Как ли ще си говорим ако ми се обадят? newsm78

# 211
Облаче ще ми споделиш ли малко повече за MoezMoney, като например - за колко време чатене какви пари са ти превели? За колко време ти ги превеждат? И ако си направиме Българска стая и си пишеме на Български това ще ни носи ли $  Rolling Eyes

# 212
Az_yuleto, разбира се, че ще отговоря.
Първия път направих 7 цента. Втория 10 цента. Тези дни изобщо не влизам защото нямам време - имам към 2 цента.
Има ПОТ - пота определя колко ще вземеш за пост. Обикновено е между 0.0001 и 0.0003 което значи че за три цента трябва да пишеш 100 реплики, а 100 реплики се пишат супер лесно, особено когато има хора - тогава не смогваме да лафим.  Laughing
Иначе в БГ стаята е разрешено да се пише на български! Питала съм модератор лично и каза, че можем на БГ да пишем. Но в общия чат може само на английски.  Peace
Очакват се сега подобрения към сайта, дано да вкарат реферални банери, за да можем да рекламираме сайта в блоговете си и да каним по-лесно хора.

# 213
момичета май има зареждане в lockerz нали не съм виждала друг път и сега е различно и има опция за купуване

има промяна и днес влизам в магазина, май ни отрязаха и остава само за америка, но нека каже някой, който е наясно  newsm78

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 11:46 от vasipan

# 214
Да,Локърз пуснаха магазина!Аз имам 287 точки и се пробвах да купя нещо,използвах всичките си точки и цената на продукта падна с 4$ Naughty

Иначе няколко нови игри
За почивка в Коста Брава тук
и плазмен телевизор тук

# 215
  • Варна
Попаднах на нова игра, интересна ми се струва и би трябвало да доставят и до България:
http://www.coin-pusher.com/

# 216
Здравейте,  аз съм новак в Lockerz може ли някой да разясни това с падането на цената? Нали не се дават никакви пари, а се взема само с точките? Извинете ако въпроса ми е глупав , но още не съм на ясно!!!!

# 217
Попаднах на нова игра, интересна ми се струва и би трябвало да доставят и до България:
http://www.coin-pusher.com/
какво се прави-аз се регнах

# 218
РазБарх как става аз се регнах и почнах да играя и събрах  19,50 евро! Веднъж ми даде 5 евро там на ролетката Peace

# 219
Здравейте Някой играл ли е в сайта на yacado или gratkado или в en-prizee?

# 220
  • Враца
Не опитвай..не доставят до Бг....изхвърлиха ни..  Sad
Днес ми пристигна раницата от Кадото...вече я бях отписала...на 15 ,02 я поръчах и чак днес я взех.ЕЕ попътувала е малко повечко...но си заслужаваше..Мног е хубава и здрава.От промазан плат.За през рамо.А преди 10 дни ми пристигна ключодържател  от бизвилето,някой писа ,че вече и оттам ни изхвърлиха ..вярно ли е?Да не играя повече там.толкова майлко сайтове оста наха...ЕЕЕхх призееее  Sad Чакам и от Дъкигеймс вече два месеца висулка за телефон..дали ще дойде..  newsm78

# 221
Здравейте Някой играл ли е в сайта на   или gratkado или в en-prizee?
Аз играя gratkado но 6те се отказвам в prizee играх но ве4е не недоставят до бг а в yacado се рег но не ми хареса и не играя там  Crossing Arms   И  аз да питам за КАДО дали с 1 смс ако пратя 6те имам 1 звезда и на кой номер трябва да го пратя гледах но неразбирам  newsm78 Да и от buzzville НЕ ДОСТАВЯТ 

# 222
Някой знае ли кога отварят  Redeem  в Lockerz    ???

# 223
  • Плевен
В смартбара има кодове, ако някой все още играе там. Peace  Имах 2 евро, купих си 5 бинкода и ги продадох в Кодеса по 0.20 цента, егати набутвацията....

# 224
момичета не мога да намеря първа част на темата, а и тука не видях линк към темата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт